2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Kolléganők! Ti hogyan védekeztek a vendégek által becipelt bacik és vírusok ellen?
Én is a maszkos megoldást alkalmazom + folyékony kesztyű. Minden vendég után alapos szellőztetés, fertőtlenítés (eszközök, asztal, asztali lámpa) és szemeteszsák csere. Szerencsére eddig még megúsztam :)
Kedves Kolléganők! Ti hogyan védekeztek a vendégek által becipelt bacik és vírusok ellen?
Minél tovább magamon tartom a pormaszkot, ha valaki nagyon köhög, akkor a zselézésnél is fent "felejtem" :D
Segítséget szeretnék kérni. LED lámpát szeretnék venni, de az lenne a kérdésem, hogy minden zselé fajta megköt benne? Építő, sima color, csillámos stb? Oké, hogy majd nekem kell kitapasztalnom, de feleslegesen nem szeretnék pénzt adni olyanért, amit nem tudok megfelelően kihasználni. köszönöm
Köszönöm, közben meg is találtam a választ a féláras hírlevélben. Bemásolom, hátha segít valakinek : CN LED lámpa: Kimondottan LED zselék nem léteznek; szinte az összes zselé megköt 10-20 másodperc alatt a LED lámpában, így a Crystal Nails zseléket is nevezhetnénk LED zseléknek. Megkötnek: az építő zselék (pl. Gumi zselé, Builder Clear II., Titanium), az Easy Off-ok, színes zselék, fényzselék, színes French Top-ok. Csak ez a 4 kivétel van, ami nem köt meg LED lámpában: Builder Clear I., Builder Pink I., French Top Clear, Brilliantok.
Segítséget szeretnék kérni. LED lámpát szeretnék venni, de az lenne a kérdésem, hogy minden zselé fajta megköt benne? Építő, sima color, csillámos stb? Oké, hogy majd nekem kell kitapasztalnom, de feleslegesen nem szeretnék pénzt adni olyanért, amit nem tudok megfelelően kihasználni. köszönöm
sziasztok XVIII.kerületben igényes családias hangulatban várom kedves vendégeim. Hagyományos Manikűr: 1.000,- +Lakkozás 400,- Francia Manikűr: 1.300,- +Lakkozás 400,- Épített Zselé : 4.000,- Tipp-Zselé: 3.500,- Épített Porcelán: 4.500,- Töltés: 3.000,- Műköröm eltávolítása: 2.000,- Saját köröm megerősítése Zselével 2.500,- Pedikűr: 2200,- +Lakkozás 400,- Pedikűr Zselés megerősítéssel : 3.000,- Bejelntkezés :06304259557 Szandra
nem, előtte Easy Off zselével erősítsd meg a körmöd, s arra tedd a top gélt.
Köszönöm!! :)
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az Easy Off Top Gel-t rákenhetem csak simán két rétegben a sajátkörmömre erősítés képpen, persze előtte előkészíteném a körmeim!
nem, előtte Easy Off zselével erősítsd meg a körmöd, s arra tedd a top gélt.
Az Easy Off Top rugalmas anyag, jó a gumizselére, gél lakkra és az Easy Off termékcsaládra, valamint zselére és porcelánra. A Top Shine kemény anyag, csak zselére és porcelánra használd.
Köszönöm a válaszod, kicsit félreérthető voltam, a top shinera váltást azt természetesen a rendes műkörömnél gondoltam!
Szia! Bármilyen top gél fényzseléként szolgál, vagyis kell hozzá "alap". Ha csak saját körömerősítést szeretnél, akkor easy off clear vagy milky pinkjét használd! Az easy off gélről akkor válts top shinera, amikor "rendes" műkörmöt építed. Ha leoldható gél lakkot vagy easy off-ot használsz, arra nem jó a top shine!
köszönöm a válaszod!