2025. január 15. - Lóránt, Loránd, Pál napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Még egy kérdésem lenne, szeretnék Easy Off Top Gelről visszaváltani a Top Shinera, ugye az is jó 2 rétegben az akril mintákra?? Jobban szerettem, mert ugye nem kell fixálni!
Az Easy Off Top rugalmas anyag, jó a gumizselére, gél lakkra és az Easy Off termékcsaládra, valamint zselére és porcelánra. A Top Shine kemény anyag, csak zselére és porcelánra használd.
Még egy kérdésem lenne, szeretnék Easy Off Top Gelről visszaváltani a Top Shinera, ugye az is jó 2 rétegben az akril mintákra?? Jobban szerettem, mert ugye nem kell fixálni!
Szia! Bármilyen top gél fényzseléként szolgál, vagyis kell hozzá "alap". Ha csak saját körömerősítést szeretnél, akkor easy off clear vagy milky pinkjét használd! Az easy off gélről akkor válts top shinera, amikor "rendes" műkörmöt építed. Ha leoldható gél lakkot vagy easy off-ot használsz, arra nem jó a top shine!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az Easy Off Top Gel-t rákenhetem csak simán két rétegben a sajátkörmömre erősítés képpen, persze előtte előkészíteném a körmeim!
Köszönöm szépen!Mindenképpen jelentkezni fogok!További szép estét!
Köszönöm a válaszodat!Jártam műkörmös iskolába de 5 hónap alatt nem jutottunk el idáig, az alapokat gyorsba átvettük és kész, sajnos nem egy profi szintű képzés volt! :(
Kedves Kolléganő, ez esetben pedig nagyon nagy szeretettel ajánljuk figyelmedbe a CN továbbképzéseit, hűségpontot is kapsz érte, tudást is bőven, tehát akárhonnan nézzük, csak megéri!
Köszönöm a válaszodat!Jártam műkörmös iskolába de 5 hónap alatt nem jutottunk el idáig, az alapokat gyorsba átvettük és kész, sajnos nem egy profi szintű képzés volt! :(
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni a gumizselével kapcsolatban!Azt szeretném megtudni, hogy milyen anyagokkal együtt használhatom,az építés menetét, és hogy milyen körömre használhatom és mindent amit érdemes tudni róla!Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Noémi, a kérdésedből ítélve nem jártál műkörmös iskolába, ezért elsősorban óvatosságra intünk a műkörömépítéssel kapcsolatban. A gumizselét csak rugalmas anyagokkal használd, fedőként is rugalmas fedőfényt alkalmazz, különben megreped a felülete. Amit érdemes róla tudni az az, hogy a vékony törékeny alapkörömmel rendelkezőknek kifejezetten ezzel a zselével jó építeni, s leginkább saját körömre alkalmazzák. Hosszú körmöt nem szabad vele építeni. Mégis biztatnánk egy műkörmös képzés elvégzésére, hidd el, sok bajtól kímélnéd meg magad és a leendő vendégeid is!
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni a gumizselével kapcsolatban!Azt szeretném megtudni, hogy milyen anyagokkal együtt használhatom,az építés menetét, és hogy milyen körömre használhatom és mindent amit érdemes tudni róla!Előre is köszönöm a válaszokat!
nos előkészítés nélkül dolgoztam... de nagyon zavaró volt,h már a fény felkenése előtt levegősödött a köröm... a bőrolaj segített ezen a problémán egy fotó erejéig. Legközelebb felpolírozom a körmöt és akkor remélem letudom szedni egészben... Köszi a sok segítséget :)
Izabella, ha porcelánról van szó és hajlítod is, akkor szinte kizárt, hogy akár a hajlítási pontokon, akár reszeléskor ne levegősödjön fel. Inkább keress olyan modellt, aki utána végigüli, amíg lereszeled a körmöt.