2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
nos előkészítés nélkül dolgoztam... de nagyon zavaró volt,h már a fény felkenése előtt levegősödött a köröm... a bőrolaj segített ezen a problémán egy fotó erejéig. Legközelebb felpolírozom a körmöt és akkor remélem letudom szedni egészben... Köszi a sok segítséget :)
ettől tartok én is,h még mielőtt kész lenne lepotyog :(.... egyébként ha nem készítek elő könnyebben eltávolítható??? porciról van szó, hajlítani akarom meg minden...
Kedves Iza! Nem esett le soha a gyakorlaton a bereszelés hatására és porcin is ki van próbálva, igaz mi rögtön el is távolítottuk... Mivel versenyről van szó, persze nagyobb a kockázat. Csak egy ötlet volt.:)
Kedves Tímea, mivel versenyről van szó, az általad említett eljárás bár nem 100 %-osan, de alkalmazható, de hangsúlyozzuk, versenyről van szó, ahol számít az idő is. Az általad említett eljárás során gyakorta már a bereszelés során a köröm magától lepottyan, a reszelővel való nyomás során. nem biztos, hogy megéri a kockázatot az, hogy reszeléskor megbillen és lepottyan a köröm, s oda az egész versenybe fektetett idő és energia.
ettől tartok én is,h még mielőtt kész lenne lepotyog :(.... egyébként ha nem készítek elő könnyebben eltávolítható??? porciról van szó, hajlítani akarom meg minden...
Szia! Ne bolyhozd fel a körmöt, semmilyen előkészítő folyadékot ne tegyél rá és polírozd fel a felszínét jó fényesre. Simán lejön ha finoman alányúlsz a bőrfeltoló-kaparóval. Tanfolyamon láttam, olyan modellen alkalmazták aki kicsit sem akarta hogy rajta maradjon a műköröm...:)
Kedves Tímea, mivel versenyről van szó, az általad említett eljárás bár nem 100 %-osan, de alkalmazható, de hangsúlyozzuk, versenyről van szó, ahol számít az idő is. Az általad említett eljárás során gyakorta már a bereszelés során a köröm magától lepottyan, a reszelővel való nyomás során. nem biztos, hogy megéri a kockázatot az, hogy reszeléskor megbillen és lepottyan a köröm, s oda az egész versenybe fektetett idő és energia.
Szia! Ne bolyhozd fel a körmöt, semmilyen előkészítő folyadékot ne tegyél rá és polírozd fel a felszínét jó fényesre. Simán lejön ha finoman alányúlsz a bőrfeltoló-kaparóval. Tanfolyamon láttam, olyan modellen alkalmazták aki kicsit sem akarta hogy rajta maradjon a műköröm...:)
köszii megpróbálom :)
sziasztok. valaki tud nekem abban segíteni,h hogyan tudok úgy körmöt építeni készre,h le tudjam szedni egészben a körömről úgy,h ne sérüljön és a munkám is megmaradjon??? egy versenyre akarom de sajnálnám utána elrontani...
Izabella, sehogy. Képzeld, ha le tudnád szedni egészben, akár le is pottyanhatna...:(
:( remenykedtem
sziasztok. valaki tud nekem abban segíteni,h hogyan tudok úgy körmöt építeni készre,h le tudjam szedni egészben a körömről úgy,h ne sérüljön és a munkám is megmaradjon??? egy versenyre akarom de sajnálnám utána elrontani...
Izabella, sehogy. Képzeld, ha le tudnád szedni egészben, akár le is pottyanhatna...:(
Köszönöm a segítséget. Szép színt kevertem a vendégem nagyon elégedetten távozott! Jól esett neki, hogy eleget tettem a kérésének és pont olyan lett amilyet elképzelt!
Kedves Kolléganő, nagyon örülünk a sikerednek! Gratulálunk!