2025. január 16. - Gusztáv, Marcell napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.02.03 - 18:55
Crystal Nails
Válasz - 2013. február 2., szombat 22:45 üzenetére

Kedves Crystal Nails! Mi a különbség a sima Builder White I., II, és az Extreme white zselék között? Én még csak azt használtam, amit a tanfolyamon adtak, de kipróbálnám a többit is, csak nem tudom, melyikkel kezdjem.

Kedves Ági, a Builder sorozatban lévő zselék NEM hajlíthatók sikeresen. Az Xtreme sorozatban lévő összes zselé hajlítható, és 15 másodperc alatt megköt az UV LED lámpában.

2013.02.03 - 18:54
Crystal Nails
Válasz Sárközi Mária Zizi - 2013. február 2., szombat 09:11 üzenetére

Szia Crystal Nails és Sziasztok kolleginák! Segítséget szeretnék kérni , főként azoktól, akik megcsinálták már a körmös diplomát;) megtudnátok adni, ha nem is részletes pontossággal, de lagalább nagyjából milyen eszközöket - anyagokat kellett megvenni és kb. Tanköltségen túl mennyibe kerültek..? A májusi diplomára szeretnék jelenkezni , és jó lenne tudni, mennyit kellene félre tennem a tanfolyamra.. Mire számítsak anyagilag? Előre is köszönöm a segítséget!;)

Kedves Zizi, kérünk szépen, közvetlenül fekete Zsuzsitól kérdezd meg ezt, ő bizonyosan hajszál pontosan meg fogja tudni adni az anyagszükségletet.

2013.02.02 - 22:45
KÁ

Kedves Crystal Nails! Mi a különbség a sima Builder White I., II, és az Extreme white zselék között? Én még csak azt használtam, amit a tanfolyamon adtak, de kipróbálnám a többit is, csak nem tudom, melyikkel kezdjem.

Sárközi Mária Zizi

Szia Crystal Nails és Sziasztok kolleginák! Segítséget szeretnék kérni , főként azoktól, akik megcsinálták már a körmös diplomát;) megtudnátok adni, ha nem is részletes pontossággal, de lagalább nagyjából milyen eszközöket - anyagokat kellett megvenni és kb. Tanköltségen túl mennyibe kerültek..? A májusi diplomára szeretnék jelenkezni , és jó lenne tudni, mennyit kellene félre tennem a tanfolyamra.. Mire számítsak anyagilag? Előre is köszönöm a segítséget!;)

Éreth-Geges Anna Mária - Válaszolok
2013.02.01 - 13:02
Éreth-Geges Anna Mária - vendég
Válasz Crystal Nails - 2013. január 29., kedd 21:02 üzenetére

Anna, egy sablonpapír hátuljára vegyél ki a színekből spatulával vagy díszítőtűvel, s keverd az arányra figyelj addig amig el nem éred a kívánt színt. Nem bonyolult. A pontos mennyiséget igazán nem lehet kitalálni, de így nem sokat keversz be és nem is sokat dobsz ki. Sok sikert, majd számolj be róla, hogy boldogultál.

Köszönöm a segítséget. Szép színt kevertem a vendégem nagyon elégedetten távozott! Jól esett neki, hogy eleget tettem a kérésének és pont olyan lett amilyet elképzelt!

2013.01.30 - 10:59
Válasz Crystal Nails - 2013. január 29., kedd 21:02 üzenetére

Anna, egy sablonpapír hátuljára vegyél ki a színekből spatulával vagy díszítőtűvel, s keverd az arányra figyelj addig amig el nem éred a kívánt színt. Nem bonyolult. A pontos mennyiséget igazán nem lehet kitalálni, de így nem sokat keversz be és nem is sokat dobsz ki. Sok sikert, majd számolj be róla, hogy boldogultál.

Köszönöm szépen, ez nagyon jó megoldás és tényleg nem bonyolult! Így biztosan sikerül és a vendégemnek is tetszeni fog.

2013.01.29 - 21:02
Crystal Nails
Válasz Éreth-Geges Anna Mária - 2013. január 29., kedd 12:58 üzenetére

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Csütörtökön jön egy vendégem, akinek a Cn 616 és 617 színekből kellene kevernem egy bordós piros színt nagyon ragaszkodik hozzá! A kérdésem az lenne, hogy álljak neki kikeverni egyáltalán, a lehető legkevesebb anyagveszteséggel! Köszönöm a segítséget! üdv: Anna

2013.01.29 - 12:58

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Csütörtökön jön egy vendégem, akinek a Cn 616 és 617 színekből kellene kevernem egy bordós piros színt nagyon ragaszkodik hozzá! A kérdésem az lenne, hogy álljak neki kikeverni egyáltalán, a lehető legkevesebb anyagveszteséggel! Köszönöm a segítséget! üdv: Anna

2013.01.28 - 20:49
Crystal Nails
Válasz - 2013. január 28., hétfő 20:29 üzenetére

Sziasztok! Az Easy off tégelyes zselék használhatók gél lakként is sima körömre?

Ágnes, hasonló elven működik, de feltétlen kell ez alá is alapozó, általában 2 rétegben, ugyanis ennek a zselének körömerősitő funkciója (is) van. Fedőként csakis a saját fedőzseléjét használd, mert a többi megtörik rajta 1-2 nap után. Sok sikert!

2013.01.28 - 20:29
KÁ

Sziasztok! Az Easy off tégelyes zselék használhatók gél lakként is sima körömre?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár