2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.01.20 - 10:28
KÁ
Válasz Nagy Nikolett - 2013. január 20., vasárnap 10:24 üzenetére

Szia! Én még csak 15ml-es kiszereléssel találkoztam.

Kár, azt hittem van olyan készlet, amiben esetleg található 4 ml-es :/ Köszönöm azért.

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.01.20 - 10:24
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz - 2013. január 19., szombat 15:37 üzenetére

Sziasztok! A CN Base gel-ből lehet kapni 4 ml-es változatot? Akár készletben, akár önmagában.

Szia! Én még csak 15ml-es kiszereléssel találkoztam.

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.01.20 - 10:22
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Juhász Erzsébet - 2013. január 20., vasárnap 08:07 üzenetére

Sziasztok.Ki melyik cover-t használja?Szeretnék venni de nem tudom melyiket válasszam.Olyan kellene ami nem világos de ne legyen túl sötét sem.Mi a véleményetek a cover pink extra-ról?

Szia! Én a sima Cover Pinket használom. Mindegyiket kipróbáltam már, de nekem ez vált be a legjobban! Niki

2013.01.20 - 09:27
Móni
Válasz Juhász Erzsébet - 2013. január 20., vasárnap 08:07 üzenetére

Sziasztok.Ki melyik cover-t használja?Szeretnék venni de nem tudom melyiket válasszam.Olyan kellene ami nem világos de ne legyen túl sötét sem.Mi a véleményetek a cover pink extra-ról?

A Cn-nek van Cover-es próbakészlete, abban 3 féle van. Abból talán már tudsz választani. :)

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2013.01.20 - 08:07
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

2013.01.19 - 16:18
Móni
Válasz - 2013. január 19., szombat 15:37 üzenetére

Sziasztok! A CN Base gel-ből lehet kapni 4 ml-es változatot? Akár készletben, akár önmagában.

a webáruházban csak 15 ml-es van :)

2013.01.19 - 15:37
KÁ

2013.01.18 - 08:44
Kovács Adrienn
Válasz Crystal Nails - 2013. január 18., péntek 07:12 üzenetére

Adrienn, a Crystalos futár fiúnak ha odaadod, akkor ő elviszi javításra. Persze cserekészüléket akkor visz, ha legközelebb megy hozzád, az nincs a kocsikon állandóan. Remélhetőleg csak a port kell kifújni belőle.

Á nem, ahogy a videóban is van úgy már szétszedtem összeraktam, persze a motor részt nem piszkáltam.. nem akarom hogy a garanciám elvesszen. Lényeg a lényeg a felső részt kitakarítottam a hang megmaradt... :( Akkor ha tegyük fel ma rendelek,és odaírom közleménybe a problémám le is adhatom a gépet meg hozzák is a cserét?? Van másik, ugye azt írtam csak elég bizonytalan hogy meddig fog működni! A szerelő nem tudta megjósolni.

2013.01.18 - 07:12
Crystal Nails
Válasz Kovács Adrienn - 2013. január 17., csütörtök 19:17 üzenetére

Sziasztok! December végén vettem Xtreme Drill csiszológépet mert a másik ( nemCrystalos) motorhibás lett 1 év után.Ma elég hangossá vált az eredetihez képest. Tudom ,hogy kapok csere gépet amíg meg nem javítják, de ennek mi a menete? Mennyi idő alatt van meg? Ha ez egyik viszonteladóhoz beadom hogy vigyék el mert úgy is minden szerdán mennek áruért akkor ez így működhet? Vagy nekem kell elpostáznom? Futár jön érte?Cserekészüléket mikor kapom meg? Köszi a választ!! (Jaa... szolnoki vagyok) :)

Adrienn, a Crystalos futár fiúnak ha odaadod, akkor ő elviszi javításra. Persze cserekészüléket akkor visz, ha legközelebb megy hozzád, az nincs a kocsikon állandóan. Remélhetőleg csak a port kell kifújni belőle.

2013.01.17 - 19:17
Kovács Adrienn

Sziasztok! December végén vettem Xtreme Drill csiszológépet mert a másik ( nemCrystalos) motorhibás lett 1 év után.Ma elég hangossá vált az eredetihez képest. Tudom ,hogy kapok csere gépet amíg meg nem javítják, de ennek mi a menete? Mennyi idő alatt van meg? Ha ez egyik viszonteladóhoz beadom hogy vigyék el mert úgy is minden szerdán mennek áruért akkor ez így működhet? Vagy nekem kell elpostáznom? Futár jön érte?Cserekészüléket mikor kapom meg? Köszi a választ!! (Jaa... szolnoki vagyok) :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár