2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Berki Csilla - Válaszolok
2013.01.14 - 09:25
Berki Csilla - törölt felhasználó

Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy szalonban dolgozóként milyen engedélyek szükségesek, mint műkörmös. Ha valaki tud, segítsen már. Köszönöm előre is.

Péli Dóra - Válaszolok
2013.01.12 - 08:21
Péli Dóra - törölt felhasználó
Válasz Vámosi Renáta - 2013. január 8., kedd 18:54 üzenetére

Sziasztok :) Nekem egy kérdésem lenne :) Valaki esetleg letudná írni a kéztámaszos porelszívó adatait! Elég keskeny az asztalom, ezért érdekelne :) A választ köszönöm :)

Szia! Ha a Crystal Nails "Elegáns asztali íves porelszívó"-jára gondolsz, az 30x30 cm-es.

2013.01.11 - 17:38
Egyed Tímea

Sziasztok.Tud valaki arról mikor lesz,2013-ban Pécsen tovább képzések?Nagyon jó lenne egy kis fejlesztés a munkámon.

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.01.10 - 13:40
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Köszönöm szépen a gyors választ :)

2013.01.08 - 18:54
Vámosi Renáta

Sziasztok :) Nekem egy kérdésem lenne :) Valaki esetleg letudná írni a kéztámaszos porelszívó adatait! Elég keskeny az asztalom, ezért érdekelne :) A választ köszönöm :)

2013.01.08 - 13:49
Crystal Nails
Válasz Nagy Nikolett - 2013. január 7., hétfő 12:49 üzenetére

A sorrend nekem is ez. Csak annyi, hogy én nem szoktam felületet reszelni.

Nikolett, a felületet az esetek döntő többségében muszáj reszelni, hiszen a zselé esetleg hullámosra köt, az egyenetlen felhordás miatt. Bár ha ügyes vagy és szépen beterül a lámpa alatt a kötés során, akkor meg lehet úszni a reszelést.

2013.01.08 - 13:48
Crystal Nails
Válasz Vajner Enikő - 2013. január 7., hétfő 12:29 üzenetére

Sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy francia körömerősítésnél mi a helyes sorrend... base gel, cover mani gel, easy off white, easy off clear... megreszelem és easy off top - al fedem? ha a gumi zselét szeretném használni? Tulajdon kèppen a kèrdèsem az, hogy hogyan èrdemes sajàt körmöt erősíteni francia kivitelben :)

Enikő, a sorrend, amit írtál, helyes. A gumizselénél az alapozás is gumizselével történik, rá a fehér francia szabadszél felfestés, majd gumizselével feded. Ezt fixálod, reszeled, és Easy Off Top Gél. Talán picit egyszerűbb.

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.01.07 - 17:45
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Vajner Enikő - 2013. január 7., hétfő 13:24 üzenetére

Szia Niki, tehát az easy off clearre reszelés nélkül kened az easy off toppot?

Igen, csak előtte még lefixálom. És utána jön a fényzselé.

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.01.07 - 13:24
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Szia Niki, tehát az easy off clearre reszelés nélkül kened az easy off toppot?

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.01.07 - 12:49
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Vajner Enikő - 2013. január 7., hétfő 12:29 üzenetére

Sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy francia körömerősítésnél mi a helyes sorrend... base gel, cover mani gel, easy off white, easy off clear... megreszelem és easy off top - al fedem? ha a gumi zselét szeretném használni? Tulajdon kèppen a kèrdèsem az, hogy hogyan èrdemes sajàt körmöt erősíteni francia kivitelben :)

A sorrend nekem is ez. Csak annyi, hogy én nem szoktam felületet reszelni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár