2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy szalonban dolgozóként milyen engedélyek szükségesek, mint műkörmös. Ha valaki tud, segítsen már. Köszönöm előre is.
Sziasztok :) Nekem egy kérdésem lenne :) Valaki esetleg letudná írni a kéztámaszos porelszívó adatait! Elég keskeny az asztalom, ezért érdekelne :) A választ köszönöm :)
Szia! Ha a Crystal Nails "Elegáns asztali íves porelszívó"-jára gondolsz, az 30x30 cm-es.
Sziasztok.Tud valaki arról mikor lesz,2013-ban Pécsen tovább képzések?Nagyon jó lenne egy kis fejlesztés a munkámon.
Köszönöm szépen a gyors választ :)
Sziasztok :) Nekem egy kérdésem lenne :) Valaki esetleg letudná írni a kéztámaszos porelszívó adatait! Elég keskeny az asztalom, ezért érdekelne :) A választ köszönöm :)
A sorrend nekem is ez. Csak annyi, hogy én nem szoktam felületet reszelni.
Nikolett, a felületet az esetek döntő többségében muszáj reszelni, hiszen a zselé esetleg hullámosra köt, az egyenetlen felhordás miatt. Bár ha ügyes vagy és szépen beterül a lámpa alatt a kötés során, akkor meg lehet úszni a reszelést.
Sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy francia körömerősítésnél mi a helyes sorrend... base gel, cover mani gel, easy off white, easy off clear... megreszelem és easy off top - al fedem? ha a gumi zselét szeretném használni? Tulajdon kèppen a kèrdèsem az, hogy hogyan èrdemes sajàt körmöt erősíteni francia kivitelben :)
Enikő, a sorrend, amit írtál, helyes. A gumizselénél az alapozás is gumizselével történik, rá a fehér francia szabadszél felfestés, majd gumizselével feded. Ezt fixálod, reszeled, és Easy Off Top Gél. Talán picit egyszerűbb.
Szia Niki, tehát az easy off clearre reszelés nélkül kened az easy off toppot?
Igen, csak előtte még lefixálom. És utána jön a fényzselé.
Szia Niki, tehát az easy off clearre reszelés nélkül kened az easy off toppot?
Sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy francia körömerősítésnél mi a helyes sorrend... base gel, cover mani gel, easy off white, easy off clear... megreszelem és easy off top - al fedem? ha a gumi zselét szeretném használni? Tulajdon kèppen a kèrdèsem az, hogy hogyan èrdemes sajàt körmöt erősíteni francia kivitelben :)
A sorrend nekem is ez. Csak annyi, hogy én nem szoktam felületet reszelni.