2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2013.01.07 - 12:46
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Szia! Én ferde szőrű ecsetet használok színes zselékhez. De szerintem mindenkinek más vált be. Niki

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.01.07 - 12:36
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Más jellegű kérdés: színes zselé felhordásához melyik ecsetet válasszam? Egèsz jókat írnak az új Merlo I. es ecsetről.

2013.01.07 - 12:33

Újból itt :) idönként előfordul,hogy francia géllakkozásnál úgy jön vissza a vendég, hogy szürkévé válik a fehér vég...mi lehet a gond? Ami furcsa,hogy legutóbb egy egész család azaz 4 fő ilyen állapotban jött vissza... míg más vendégnél nem tapasztalom ezt.

2013.01.07 - 12:29

Sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy francia körömerősítésnél mi a helyes sorrend... base gel, cover mani gel, easy off white, easy off clear... megreszelem és easy off top - al fedem? ha a gumi zselét szeretném használni? Tulajdon kèppen a kèrdèsem az, hogy hogyan èrdemes sajàt körmöt erősíteni francia kivitelben :)

2013.01.07 - 05:50
Crystal Nails

Kedves Kolléganők, szép hetet mindenkinek! Aki eddig még nem tette, nyomjon egy like-ot a Facebookos oldaunkra: https://www.facebook.com/crystalnails.hungary?ref=hl köszönjük!

Puskás Krisztina - Válaszolok
2013.01.06 - 20:06
Puskás Krisztina - vendég
Válasz - 2013. január 6., vasárnap 15:17 üzenetére

Én ott végeztem, de nem muszáj minden alkalomra más modellt, viheted úgy is, hogy következő alkalomra eltávolítod a műkörmét, és akkor megint tudsz neki építeni. Ugyanígy manikűr-pedikűrre is visszaviheted 2-3 hetente a modelledet, ha van rajta mit vágni.

Köszi a választ :)

2013.01.06 - 15:52
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. január 4., péntek 17:00 üzenetére

Sziasztok! MOst olvastam az akciókat, és láttam van fent gum gél akciósan, amiről ezt találtam: Erős tapadása miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként problémás vendégeknél. Rugalmassága miatt ne alkalmazzunk rá Top Shine-t, csak a hasonlóan fényes Easy Off Top fényzselét. Kérdésem: ha zselé alá tehető, de nem leoldható akkor mi értelme használni alaprétegként? Vagy mert ettől jobban tapad az építő zselé és könnyebb a hajlítás is?

Kedves Mariann, a gumi zselé - ahogy hívjuk mindannyian - azért jó a problémás körmökre, mert hajlékony, rugalmas. A problémás körmök pedig vékony, behajlós, nagyon puha körmök. Ezeken általában rosszabb a tapadás az általános építő zselékkel. A gumi gél nem leoldható, de mégis az Easy Off zselécsalád fedőjével kell fedni, mert az a rugalmasságot is megtartja. Egy normál Top Shine Gél simán betöredezne, megpókhálósodna egy gumizselé tetején. Szólj, kérdezz, ha valamit nem értesz, nagyon szívesen segítünk. Elvégre nagyon sokféle építő zselé létezik.

2013.01.06 - 15:17
KÁ
Válasz Puskás Krisztina - 2013. január 6., vasárnap 13:53 üzenetére

Sziasztok! Még egy olyan kérdésem lenne hogy az elite cosmetixnél volt valaki esetleg tanfolyamon. Azt olvastam az e-mailbe amit küldtek nekem válaszként hogy mind a 12 alaklomra másik modell kell tényleg így van?

Én ott végeztem, de nem muszáj minden alkalomra más modellt, viheted úgy is, hogy következő alkalomra eltávolítod a műkörmét, és akkor megint tudsz neki építeni. Ugyanígy manikűr-pedikűrre is visszaviheted 2-3 hetente a modelledet, ha van rajta mit vágni.

Puskás Krisztina - Válaszolok
2013.01.06 - 13:53
Puskás Krisztina - vendég

Sziasztok! Még egy olyan kérdésem lenne hogy az elite cosmetixnél volt valaki esetleg tanfolyamon. Azt olvastam az e-mailbe amit küldtek nekem válaszként hogy mind a 12 alaklomra másik modell kell tényleg így van?

2013.01.05 - 18:55
KÁ
Válasz Marosán Lilla - 2013. január 4., péntek 21:12 üzenetére

Szia! Én 1 éve körmözök kb., a csiszológépem nagyon sokat javított az időmön, azzal készítem elő a körmöt, azzal "kaparok" bőrt, most azt tervezem, hogy a végén is megpróbálom extra finom fejjel formára reszelni a tetejét, hogy még gyorsabb legyek. Én tanfolyamtól nem lettem gyorsabb.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Hát igen, én is voltam a csiszolós tanfolyamon is, meg a zselés alap továbbképzésen is, de gyorsabb nem lettem, legfeljebb megismertem pár olyan anyagot vagy csiszolófejet, amivel könnyebb a munka. Hát, igyekszem :)))

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár