2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Én ferde szőrű ecsetet használok színes zselékhez. De szerintem mindenkinek más vált be. Niki
Más jellegű kérdés: színes zselé felhordásához melyik ecsetet válasszam? Egèsz jókat írnak az új Merlo I. es ecsetről.
Újból itt :) idönként előfordul,hogy francia géllakkozásnál úgy jön vissza a vendég, hogy szürkévé válik a fehér vég...mi lehet a gond? Ami furcsa,hogy legutóbb egy egész család azaz 4 fő ilyen állapotban jött vissza... míg más vendégnél nem tapasztalom ezt.
Sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy francia körömerősítésnél mi a helyes sorrend... base gel, cover mani gel, easy off white, easy off clear... megreszelem és easy off top - al fedem? ha a gumi zselét szeretném használni? Tulajdon kèppen a kèrdèsem az, hogy hogyan èrdemes sajàt körmöt erősíteni francia kivitelben :)
Kedves Kolléganők, szép hetet mindenkinek! Aki eddig még nem tette, nyomjon egy like-ot a Facebookos oldaunkra: https://www.facebook.com/crystalnails.hungary?ref=hl köszönjük!
Én ott végeztem, de nem muszáj minden alkalomra más modellt, viheted úgy is, hogy következő alkalomra eltávolítod a műkörmét, és akkor megint tudsz neki építeni. Ugyanígy manikűr-pedikűrre is visszaviheted 2-3 hetente a modelledet, ha van rajta mit vágni.
Köszi a választ :)
Sziasztok! MOst olvastam az akciókat, és láttam van fent gum gél akciósan, amiről ezt találtam: Erős tapadása miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként problémás vendégeknél. Rugalmassága miatt ne alkalmazzunk rá Top Shine-t, csak a hasonlóan fényes Easy Off Top fényzselét. Kérdésem: ha zselé alá tehető, de nem leoldható akkor mi értelme használni alaprétegként? Vagy mert ettől jobban tapad az építő zselé és könnyebb a hajlítás is?
Kedves Mariann, a gumi zselé - ahogy hívjuk mindannyian - azért jó a problémás körmökre, mert hajlékony, rugalmas. A problémás körmök pedig vékony, behajlós, nagyon puha körmök. Ezeken általában rosszabb a tapadás az általános építő zselékkel. A gumi gél nem leoldható, de mégis az Easy Off zselécsalád fedőjével kell fedni, mert az a rugalmasságot is megtartja. Egy normál Top Shine Gél simán betöredezne, megpókhálósodna egy gumizselé tetején. Szólj, kérdezz, ha valamit nem értesz, nagyon szívesen segítünk. Elvégre nagyon sokféle építő zselé létezik.
Sziasztok! Még egy olyan kérdésem lenne hogy az elite cosmetixnél volt valaki esetleg tanfolyamon. Azt olvastam az e-mailbe amit küldtek nekem válaszként hogy mind a 12 alaklomra másik modell kell tényleg így van?
Én ott végeztem, de nem muszáj minden alkalomra más modellt, viheted úgy is, hogy következő alkalomra eltávolítod a műkörmét, és akkor megint tudsz neki építeni. Ugyanígy manikűr-pedikűrre is visszaviheted 2-3 hetente a modelledet, ha van rajta mit vágni.
Sziasztok! Még egy olyan kérdésem lenne hogy az elite cosmetixnél volt valaki esetleg tanfolyamon. Azt olvastam az e-mailbe amit küldtek nekem válaszként hogy mind a 12 alaklomra másik modell kell tényleg így van?
Szia! Én 1 éve körmözök kb., a csiszológépem nagyon sokat javított az időmön, azzal készítem elő a körmöt, azzal "kaparok" bőrt, most azt tervezem, hogy a végén is megpróbálom extra finom fejjel formára reszelni a tetejét, hogy még gyorsabb legyek. Én tanfolyamtól nem lettem gyorsabb.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Hát igen, én is voltam a csiszolós tanfolyamon is, meg a zselés alap továbbképzésen is, de gyorsabb nem lettem, legfeljebb megismertem pár olyan anyagot vagy csiszolófejet, amivel könnyebb a munka. Hát, igyekszem :)))