2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Puskás Krisztina - Válaszolok
2013.01.05 - 18:52
Puskás Krisztina - vendég

Szia köszi a választ igen én is így gondolom meg ahogy néztem még többe is kerülne mint egy rendes tanfolyam. Gyakorlati képzés nem is nagyon van.

2013.01.05 - 13:36
Móni
Válasz Puskás Krisztina - 2013. január 5., szombat 10:40 üzenetére

Sziasztok nem ide vágó kérdés de valaki végzett tanfolyamot ELO-n keresztül? Érdemes vagy inkább jelentkezzek rendes tanfolyamra? Léci válaszoljon akinek van valamilyen tapasztalata ELO-val kapcsolatba!!

Szia! Szerintem mindenképpen egy rendes tanfolyamra jelentkezz. Az ELO levelező oktatás, mindig küldözgetik a tanagyagot jó pénzért. Legalábbis én így gondolom. Hogy akarod megtanulni a körmös szakmát, ha nem látod az oktatók bemutatóját, nem megy oda hozzád senki, hogy kijavítsa a hibáidat, nem tudsz kérdezni, nem tudod megmutatni, hogy mit "alkottál"? Ennyi erővel a youtou-bon lévő videókat is használhatnád. Bocs, nem akartalak megbántani, de így gondolom. Iratkozz be egy rendes oktatásra. :)

Puskás Krisztina - Válaszolok
2013.01.05 - 10:40
Puskás Krisztina - vendég

Sziasztok nem ide vágó kérdés de valaki végzett tanfolyamot ELO-n keresztül? Érdemes vagy inkább jelentkezzek rendes tanfolyamra? Léci válaszoljon akinek van valamilyen tapasztalata ELO-val kapcsolatba!!

Marosán Lilla - Válaszolok
2013.01.04 - 21:12
Marosán Lilla - törölt felhasználó
Válasz - 2013. január 1., kedd 18:00 üzenetére

Sziasztok! Azokat kérdezném, akik tapasztaltabbak a szakmában: mennyi idő alatt csináltok meg egy átlagos hosszúságú szalon kocka francia körmöt körömágyhosszabbítóval? Belefér 2 órába? Akárhogy igyekszem, nekem ez nem akar beleférni, főleg ha még díszítést is kérnek, jócskán 3 óra kell hozzá, pedig már fél éve napi szinten körmözök, és nem érzem, hogy ennél valaha sokkal gyorsabban fog menni. A sima francia köröm gyorsan megy, de a körömágyhossz. az, ami nálam megdobja az időt. Másnak ez mennyi idő szokott lenni, vagy ti hogy húztok ki rá időt a naptárban?

Szia! Én 1 éve körmözök kb., a csiszológépem nagyon sokat javított az időmön, azzal készítem elő a körmöt, azzal "kaparok" bőrt, most azt tervezem, hogy a végén is megpróbálom extra finom fejjel formára reszelni a tetejét, hogy még gyorsabb legyek. Én tanfolyamtól nem lettem gyorsabb.

2013.01.04 - 18:15
Dudás Melinda
Válasz Dudás Melinda - 2013. január 4., péntek 18:12 üzenetére

szia pont ma láttam:))a körömágy hosszabbítós részt top shine csak azt köttetni,majd óvatosan a végét is bekenni és beleszórni a port.

a top shine a fényzselé:)))

2013.01.04 - 18:13
Anita nails
Válasz - 2013. január 1., kedd 18:00 üzenetére

Sziasztok! Azokat kérdezném, akik tapasztaltabbak a szakmában: mennyi idő alatt csináltok meg egy átlagos hosszúságú szalon kocka francia körmöt körömágyhosszabbítóval? Belefér 2 órába? Akárhogy igyekszem, nekem ez nem akar beleférni, főleg ha még díszítést is kérnek, jócskán 3 óra kell hozzá, pedig már fél éve napi szinten körmözök, és nem érzem, hogy ennél valaha sokkal gyorsabban fog menni. A sima francia köröm gyorsan megy, de a körömágyhossz. az, ami nálam megdobja az időt. Másnak ez mennyi idő szokott lenni, vagy ti hogy húztok ki rá időt a naptárban?

Szia Ági! Ne keseredj el!! :) Biztos alapos vagy és ezt értékelik a vendégek! Én 2 éve körmözöm és ha sokat jár a szám,akkor nekem is csúszik az idő! :) Most kb egy francia körömágy hosszabbított körmöt 2-2,5óra alatt készítek el! Aki hozzám jár az tudja hogy ezt az időt rá kell szánnia és nem siettet! Cserébe jó a hangulat és nem utolsó sorban tartós körmöket kapnak amivel átlagba 4-5-6 hetente jönnek töltésre! :) Kis idő elteltével gyorsabb leszel,az biztos (még ha most nem is gondolod)! Én is hasonló cipőbe jártam mint te! Most 2 év elteltével sem tudok 2 óra alá csökkenni de ez már egy cseppet sem zavar,a vendégeim elégedettek és csak ez számít! :)

2013.01.04 - 18:12
Dudás Melinda
Válasz Anita nails - 2013. január 4., péntek 17:55 üzenetére

Szia! Szerintem fényzselébe vagy körömlakkba! Próbáld ki egy tipen az a biztos! :)

szia pont ma láttam:))a körömágy hosszabbítós részt top shine csak azt köttetni,majd óvatosan a végét is bekenni és beleszórni a port.

2013.01.04 - 17:55
Anita nails
Válasz Juhász Julianna - 2013. január 4., péntek 10:22 üzenetére

sziasztok! porcelán mükörömre hogy tudom rátenni a bársonyport?

Szia! Szerintem fényzselébe vagy körömlakkba! Próbáld ki egy tipen az a biztos! :)

2013.01.04 - 17:54
Anita nails
Válasz Crystal Nails - 2013. január 3., csütörtök 20:49 üzenetére

Anita, az új lámpánál azért nincs feltüntetve a watt mert a ledes fényerő és a spirálcsöves fényerő összeadódik. Eredendően erősebb fényerővel bír az összes eddig forgalmazott lámpánál. A lányok nagyon szeretik, gyorsabban köt benne minden zselé.

Tisztelt CN! Értem,és köszönöm a választ! :)

2013.01.04 - 17:53
Dudás Melinda
Válasz LuluNAILS Budapest - 2013. január 4., péntek 13:32 üzenetére

szia! én azt vettem észre, hogy a káh kb. 10 percet dob rá (tégelykinyitástól elrakásig). próbálj az egyes folyamatok között időt spórolni (minden legyen elérhető közelben, ne keljen keresgélni, tudod, hová kell nyúlni a dolgokért, ...), a folyamatok szerintem a rutinnal gyorsulnak. én 2 éve körmözöm, nem is feltétlen napi szinten, 1,5 óra alatt építek, de amikor rossz napom van és szét vagyok csúszva, volt, hogy kitolódott 2,5 órára...

szia:)teljesen jó még az időd,én nagyon alaposan,időket betartva 1.30-1.45 kb míg elkészítem,de a festéssel kb 30 percet töltök,én ugy készitem:tolás,kaparás,bolyhozás,nail,primer,base gal,alap,körömágy,francia vég és fedés,én a körömágy hosszabbítót díszítő tűvel teszem középre és vele terítem szét:))))

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár