2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia köszi a választ igen én is így gondolom meg ahogy néztem még többe is kerülne mint egy rendes tanfolyam. Gyakorlati képzés nem is nagyon van.
Sziasztok nem ide vágó kérdés de valaki végzett tanfolyamot ELO-n keresztül? Érdemes vagy inkább jelentkezzek rendes tanfolyamra? Léci válaszoljon akinek van valamilyen tapasztalata ELO-val kapcsolatba!!
Szia! Szerintem mindenképpen egy rendes tanfolyamra jelentkezz. Az ELO levelező oktatás, mindig küldözgetik a tanagyagot jó pénzért. Legalábbis én így gondolom. Hogy akarod megtanulni a körmös szakmát, ha nem látod az oktatók bemutatóját, nem megy oda hozzád senki, hogy kijavítsa a hibáidat, nem tudsz kérdezni, nem tudod megmutatni, hogy mit "alkottál"? Ennyi erővel a youtou-bon lévő videókat is használhatnád. Bocs, nem akartalak megbántani, de így gondolom. Iratkozz be egy rendes oktatásra. :)
Sziasztok nem ide vágó kérdés de valaki végzett tanfolyamot ELO-n keresztül? Érdemes vagy inkább jelentkezzek rendes tanfolyamra? Léci válaszoljon akinek van valamilyen tapasztalata ELO-val kapcsolatba!!
Sziasztok! Azokat kérdezném, akik tapasztaltabbak a szakmában: mennyi idő alatt csináltok meg egy átlagos hosszúságú szalon kocka francia körmöt körömágyhosszabbítóval? Belefér 2 órába? Akárhogy igyekszem, nekem ez nem akar beleférni, főleg ha még díszítést is kérnek, jócskán 3 óra kell hozzá, pedig már fél éve napi szinten körmözök, és nem érzem, hogy ennél valaha sokkal gyorsabban fog menni. A sima francia köröm gyorsan megy, de a körömágyhossz. az, ami nálam megdobja az időt. Másnak ez mennyi idő szokott lenni, vagy ti hogy húztok ki rá időt a naptárban?
Szia! Én 1 éve körmözök kb., a csiszológépem nagyon sokat javított az időmön, azzal készítem elő a körmöt, azzal "kaparok" bőrt, most azt tervezem, hogy a végén is megpróbálom extra finom fejjel formára reszelni a tetejét, hogy még gyorsabb legyek. Én tanfolyamtól nem lettem gyorsabb.
szia pont ma láttam:))a körömágy hosszabbítós részt top shine csak azt köttetni,majd óvatosan a végét is bekenni és beleszórni a port.
a top shine a fényzselé:)))
Sziasztok! Azokat kérdezném, akik tapasztaltabbak a szakmában: mennyi idő alatt csináltok meg egy átlagos hosszúságú szalon kocka francia körmöt körömágyhosszabbítóval? Belefér 2 órába? Akárhogy igyekszem, nekem ez nem akar beleférni, főleg ha még díszítést is kérnek, jócskán 3 óra kell hozzá, pedig már fél éve napi szinten körmözök, és nem érzem, hogy ennél valaha sokkal gyorsabban fog menni. A sima francia köröm gyorsan megy, de a körömágyhossz. az, ami nálam megdobja az időt. Másnak ez mennyi idő szokott lenni, vagy ti hogy húztok ki rá időt a naptárban?
Szia Ági! Ne keseredj el!! :) Biztos alapos vagy és ezt értékelik a vendégek! Én 2 éve körmözöm és ha sokat jár a szám,akkor nekem is csúszik az idő! :) Most kb egy francia körömágy hosszabbított körmöt 2-2,5óra alatt készítek el! Aki hozzám jár az tudja hogy ezt az időt rá kell szánnia és nem siettet! Cserébe jó a hangulat és nem utolsó sorban tartós körmöket kapnak amivel átlagba 4-5-6 hetente jönnek töltésre! :) Kis idő elteltével gyorsabb leszel,az biztos (még ha most nem is gondolod)! Én is hasonló cipőbe jártam mint te! Most 2 év elteltével sem tudok 2 óra alá csökkenni de ez már egy cseppet sem zavar,a vendégeim elégedettek és csak ez számít! :)
Szia! Szerintem fényzselébe vagy körömlakkba! Próbáld ki egy tipen az a biztos! :)
szia pont ma láttam:))a körömágy hosszabbítós részt top shine csak azt köttetni,majd óvatosan a végét is bekenni és beleszórni a port.
sziasztok! porcelán mükörömre hogy tudom rátenni a bársonyport?
Szia! Szerintem fényzselébe vagy körömlakkba! Próbáld ki egy tipen az a biztos! :)
Anita, az új lámpánál azért nincs feltüntetve a watt mert a ledes fényerő és a spirálcsöves fényerő összeadódik. Eredendően erősebb fényerővel bír az összes eddig forgalmazott lámpánál. A lányok nagyon szeretik, gyorsabban köt benne minden zselé.
Tisztelt CN! Értem,és köszönöm a választ! :)
szia! én azt vettem észre, hogy a káh kb. 10 percet dob rá (tégelykinyitástól elrakásig). próbálj az egyes folyamatok között időt spórolni (minden legyen elérhető közelben, ne keljen keresgélni, tudod, hová kell nyúlni a dolgokért, ...), a folyamatok szerintem a rutinnal gyorsulnak. én 2 éve körmözöm, nem is feltétlen napi szinten, 1,5 óra alatt építek, de amikor rossz napom van és szét vagyok csúszva, volt, hogy kitolódott 2,5 órára...
szia:)teljesen jó még az időd,én nagyon alaposan,időket betartva 1.30-1.45 kb míg elkészítem,de a festéssel kb 30 percet töltök,én ugy készitem:tolás,kaparás,bolyhozás,nail,primer,base gal,alap,körömágy,francia vég és fedés,én a körömágy hosszabbítót díszítő tűvel teszem középre és vele terítem szét:))))