2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szilágyi Mariann - Válaszolok
2013.01.04 - 17:00
Szilágyi Mariann - vendég

Sziasztok! MOst olvastam az akciókat, és láttam van fent gum gél akciósan, amiről ezt találtam: Erős tapadása miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként problémás vendégeknél. Rugalmassága miatt ne alkalmazzunk rá Top Shine-t, csak a hasonlóan fényes Easy Off Top fényzselét. Kérdésem: ha zselé alá tehető, de nem leoldható akkor mi értelme használni alaprétegként? Vagy mert ettől jobban tapad az építő zselé és könnyebb a hajlítás is?

2013.01.04 - 13:32
LuluNAILS Budapest
Válasz - 2013. január 1., kedd 18:00 üzenetére

Sziasztok! Azokat kérdezném, akik tapasztaltabbak a szakmában: mennyi idő alatt csináltok meg egy átlagos hosszúságú szalon kocka francia körmöt körömágyhosszabbítóval? Belefér 2 órába? Akárhogy igyekszem, nekem ez nem akar beleférni, főleg ha még díszítést is kérnek, jócskán 3 óra kell hozzá, pedig már fél éve napi szinten körmözök, és nem érzem, hogy ennél valaha sokkal gyorsabban fog menni. A sima francia köröm gyorsan megy, de a körömágyhossz. az, ami nálam megdobja az időt. Másnak ez mennyi idő szokott lenni, vagy ti hogy húztok ki rá időt a naptárban?

szia! én azt vettem észre, hogy a káh kb. 10 percet dob rá (tégelykinyitástól elrakásig). próbálj az egyes folyamatok között időt spórolni (minden legyen elérhető közelben, ne keljen keresgélni, tudod, hová kell nyúlni a dolgokért, ...), a folyamatok szerintem a rutinnal gyorsulnak. én 2 éve körmözöm, nem is feltétlen napi szinten, 1,5 óra alatt építek, de amikor rossz napom van és szét vagyok csúszva, volt, hogy kitolódott 2,5 órára...

2013.01.04 - 10:22
Juhász Julianna

sziasztok! porcelán mükörömre hogy tudom rátenni a bársonyport?

2013.01.03 - 20:49
Crystal Nails
Válasz Anita nails - 2012. december 29., szombat 16:40 üzenetére

Tisztelt CN! Az Xtreme Rapid lámpa hány w-os ezt az infót sehol sem találtam!? köszönöm

Anita, az új lámpánál azért nincs feltüntetve a watt mert a ledes fényerő és a spirálcsöves fényerő összeadódik. Eredendően erősebb fényerővel bír az összes eddig forgalmazott lámpánál. A lányok nagyon szeretik, gyorsabban köt benne minden zselé.

2013.01.03 - 20:47
Crystal Nails
Válasz Hatvani-Deák Katalin - 2013. január 3., csütörtök 09:57 üzenetére

Sziasztok! Az új xtreme rapid lámpát használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg sokkal gyorsabban köt meg benne minden. De nem látok a webáruházban hozzá való spirál alakú uv csövet, illetve nem tudom, hogy a led-eket lehet-e valamilyen módon cserélni. Tudtok segíteni abban, hogy milyen módon cserélhetőek a csövek, vagy ledek? Köszönöm.

Katalin, szükség szerint lehet benne cserélni a fényforrásokat, de ez a lámpa sokkal hosszabb élettartamú, mint az eddigiek. A webáruházunkban még valóban nincs csere-izzó, de hamarosan lesz. A lámpában sokkal gyorsabban köt minden Crystal Nails zselé, ezért hamarabb kész egy-egy vendég, időt spórolsz, s ezáltal pénzt termelhetsz vele.

Hatvani-Deák Katalin - Válaszolok
2013.01.03 - 09:57
Hatvani-Deák Katalin - vendég

Sziasztok! Az új xtreme rapid lámpát használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg sokkal gyorsabban köt meg benne minden. De nem látok a webáruházban hozzá való spirál alakú uv csövet, illetve nem tudom, hogy a led-eket lehet-e valamilyen módon cserélni. Tudtok segíteni abban, hogy milyen módon cserélhetőek a csövek, vagy ledek? Köszönöm.

2013.01.02 - 17:02
Kis Valentina
Válasz Anita nails - 2012. december 20., csütörtök 06:08 üzenetére

Sziasztok! Használta már valaki az új xtrame rapid uv lámpát? Várom a tapasztalatokat!!! Köszönet

engem is érdekelne.

Vincze Nikolett - Válaszolok
2013.01.02 - 14:21
Vincze Nikolett - vendég
Válasz Crystal Nails - 2013. január 2., szerda 06:45 üzenetére

Kedves Nikolett, valószinűleg nem. A márkák keverését a biztonságos tapadás érdekében ( és a tartósság érdekében) nem javasoljuk. Mi baj a CN építőzseléivel?

Nem a CN-es termékekkel dolgozom , egyszer használtam a körömágyhosszabbítót amivel nagyon meg voltam elégedve.Tervezem , hogy majd átállok a CN termékek használatára. :) Akkor addig nem veszem meg a Base gélt. Köszönöm a választ !

2013.01.02 - 06:45
Crystal Nails
Válasz Vincze Nikolett - 2013. január 1., kedd 21:43 üzenetére

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogyha Base Gélt kenek a másféle márkájú építő zselém alá, akkor ugyanúgy hatásos lesz? Niki

Kedves Nikolett, valószinűleg nem. A márkák keverését a biztonságos tapadás érdekében ( és a tartósság érdekében) nem javasoljuk. Mi baj a CN építőzseléivel?

Vincze Nikolett - Válaszolok
2013.01.01 - 21:43
Vincze Nikolett - vendég

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogyha Base Gélt kenek a másféle márkájú építő zselém alá, akkor ugyanúgy hatásos lesz? Niki

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár