2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! MOst olvastam az akciókat, és láttam van fent gum gél akciósan, amiről ezt találtam: Erős tapadása miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként problémás vendégeknél. Rugalmassága miatt ne alkalmazzunk rá Top Shine-t, csak a hasonlóan fényes Easy Off Top fényzselét. Kérdésem: ha zselé alá tehető, de nem leoldható akkor mi értelme használni alaprétegként? Vagy mert ettől jobban tapad az építő zselé és könnyebb a hajlítás is?
Sziasztok! Azokat kérdezném, akik tapasztaltabbak a szakmában: mennyi idő alatt csináltok meg egy átlagos hosszúságú szalon kocka francia körmöt körömágyhosszabbítóval? Belefér 2 órába? Akárhogy igyekszem, nekem ez nem akar beleférni, főleg ha még díszítést is kérnek, jócskán 3 óra kell hozzá, pedig már fél éve napi szinten körmözök, és nem érzem, hogy ennél valaha sokkal gyorsabban fog menni. A sima francia köröm gyorsan megy, de a körömágyhossz. az, ami nálam megdobja az időt. Másnak ez mennyi idő szokott lenni, vagy ti hogy húztok ki rá időt a naptárban?
szia! én azt vettem észre, hogy a káh kb. 10 percet dob rá (tégelykinyitástól elrakásig). próbálj az egyes folyamatok között időt spórolni (minden legyen elérhető közelben, ne keljen keresgélni, tudod, hová kell nyúlni a dolgokért, ...), a folyamatok szerintem a rutinnal gyorsulnak. én 2 éve körmözöm, nem is feltétlen napi szinten, 1,5 óra alatt építek, de amikor rossz napom van és szét vagyok csúszva, volt, hogy kitolódott 2,5 órára...
sziasztok! porcelán mükörömre hogy tudom rátenni a bársonyport?
Tisztelt CN! Az Xtreme Rapid lámpa hány w-os ezt az infót sehol sem találtam!? köszönöm
Anita, az új lámpánál azért nincs feltüntetve a watt mert a ledes fényerő és a spirálcsöves fényerő összeadódik. Eredendően erősebb fényerővel bír az összes eddig forgalmazott lámpánál. A lányok nagyon szeretik, gyorsabban köt benne minden zselé.
Sziasztok! Az új xtreme rapid lámpát használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg sokkal gyorsabban köt meg benne minden. De nem látok a webáruházban hozzá való spirál alakú uv csövet, illetve nem tudom, hogy a led-eket lehet-e valamilyen módon cserélni. Tudtok segíteni abban, hogy milyen módon cserélhetőek a csövek, vagy ledek? Köszönöm.
Katalin, szükség szerint lehet benne cserélni a fényforrásokat, de ez a lámpa sokkal hosszabb élettartamú, mint az eddigiek. A webáruházunkban még valóban nincs csere-izzó, de hamarosan lesz. A lámpában sokkal gyorsabban köt minden Crystal Nails zselé, ezért hamarabb kész egy-egy vendég, időt spórolsz, s ezáltal pénzt termelhetsz vele.
Sziasztok! Az új xtreme rapid lámpát használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg sokkal gyorsabban köt meg benne minden. De nem látok a webáruházban hozzá való spirál alakú uv csövet, illetve nem tudom, hogy a led-eket lehet-e valamilyen módon cserélni. Tudtok segíteni abban, hogy milyen módon cserélhetőek a csövek, vagy ledek? Köszönöm.
Sziasztok! Használta már valaki az új xtrame rapid uv lámpát? Várom a tapasztalatokat!!! Köszönet
engem is érdekelne.
Kedves Nikolett, valószinűleg nem. A márkák keverését a biztonságos tapadás érdekében ( és a tartósság érdekében) nem javasoljuk. Mi baj a CN építőzseléivel?
Nem a CN-es termékekkel dolgozom , egyszer használtam a körömágyhosszabbítót amivel nagyon meg voltam elégedve.Tervezem , hogy majd átállok a CN termékek használatára. :) Akkor addig nem veszem meg a Base gélt. Köszönöm a választ !
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogyha Base Gélt kenek a másféle márkájú építő zselém alá, akkor ugyanúgy hatásos lesz? Niki
Kedves Nikolett, valószinűleg nem. A márkák keverését a biztonságos tapadás érdekében ( és a tartósság érdekében) nem javasoljuk. Mi baj a CN építőzseléivel?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogyha Base Gélt kenek a másféle márkájú építő zselém alá, akkor ugyanúgy hatásos lesz? Niki