2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Kiss Sára - Válaszolok
2012.12.31 - 07:21
Kiss Sára - vendég

Sziasztok!Elég új vagyok a szakmában és a következő lenne a problémám.Épített zselés körömnél,mikor felhelyezem a sablont,akkor résmentesen illeszkedik a saját körömhöz,megépítem a körmöt és mikor leveszem a sablont,akkor látom,hogy mégis a sablon alá folyt a zselé.Mi lehet a probléma,mit csinálok rosszul?Ez a köröm felválásához vezethet?Segítségeteket előre is köszönöm!

2012.12.30 - 20:58
Tokaji Nóra

Sziasztok lenne egy kérdésem tud nekem valaki valami információt adni erről az új kombinált spirálcsöves ledes lámpáról,hogy valaki próbálta már és ,hogy milyen.A választ előre is köszönöm.

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.12.29 - 17:32
Marosán Lilla - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. december 27., csütörtök 09:39 üzenetére

Nóri, ez most akciós, a legnépszerűbb és legprecízebb csiszológépünk, mi ezt ajánljuk neked: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Xtreme-Drill-mukorom-csiszologep-855

Nekem is ilyenem van, imádom <3

2012.12.29 - 16:40
Anita nails

Tisztelt CN! Az Xtreme Rapid lámpa hány w-os ezt az infót sehol sem találtam!? köszönöm

2012.12.29 - 12:34
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. december 29., szombat 10:48 üzenetére

sziasztok! az lenne a kérdésem hogy a kész porcelán körömre akrillal díszítek, de nem elég ha csak fényzselét huzok rá mert lekopik az akril! tehát porcelán körömre huzhatok egy vékony xtreme átlátszó építő zselét? nem fog lepattogni a zselé? ha vékony porci réteggel csinálom sajnos elmosódik a minta! vagy ti hogy csnáljátok? előre is köszi

Julianna, a másik topikban válaszoltunk neked!

Papp Erzsébet - Válaszolok
2012.12.29 - 11:46
Papp Erzsébet - törölt felhasználó

Boldog újévet mindenkinek!!

2012.12.29 - 10:48
Juhász Julianna

sziasztok! az lenne a kérdésem hogy a kész porcelán körömre akrillal díszítek, de nem elég ha csak fényzselét huzok rá mert lekopik az akril! tehát porcelán körömre huzhatok egy vékony xtreme átlátszó építő zselét? nem fog lepattogni a zselé? ha vékony porci réteggel csinálom sajnos elmosódik a minta! vagy ti hogy csnáljátok? előre is köszi

Engi Éva - Válaszolok
2012.12.28 - 18:23
Engi Éva - vendég

Ki tölt és épit porcelán körmöt Debrecenben? És lenne olyan aki engem meg barátnőmet elvállalná még szombat délután, azaz holnap, vagy vasárnap?

Németh Éva - Válaszolok
2012.12.27 - 15:57
Németh Éva - vendég

szeretnék találni egy jo mükörmös gödöllön valaki tudna segiteni ?

2012.12.27 - 09:39
Crystal Nails
Válasz G.Nóri - 2012. december 26., szerda 19:33 üzenetére

Csiszológépet szeretnék venni ti milyet használtok, és mit ajánlanátok?

Nóri, ez most akciós, a legnépszerűbb és legprecízebb csiszológépünk, mi ezt ajánljuk neked: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Xtreme-Drill-mukorom-csiszologep-855

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár