2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.12.17 - 14:37
LuluNAILS Budapest
Válasz Szilágyi Mariann - 2012. december 16., vasárnap 17:52 üzenetére

Sziasztok! Lehet hajlítani tipes és saját hosszú körmöt is? Vagy csak építettet?

sajnos nem.

Nicole1989 - Válaszolok
2012.12.17 - 11:02
Nicole1989 - vendég

Sziasztok! Érdekelne, hogy hogyan lehet ékszereket készíteni. Sablon alapján készülnek az alapok? Köszi előre is a segítséget! :-)

2012.12.17 - 07:05
Balázsi Szilvia
Válasz Juhász Erzsébet - 2012. december 17., hétfő 06:08 üzenetére

Sziasztok. gél lakk alá ugye lehet tenni base gelt.. ha teszek alá utána mehet rögtön a szín vagy ugyan úgy tegyen cleart??

szia! Igen,úgy használd mintha sima cleart használnál.

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.12.17 - 06:08
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Sziasztok. gél lakk alá ugye lehet tenni base gelt.. ha teszek alá utána mehet rögtön a szín vagy ugyan úgy tegyen cleart??

Szilágyi Mariann - Válaszolok
2012.12.16 - 17:52
Szilágyi Mariann - vendég

Sziasztok! Lehet hajlítani tipes és saját hosszú körmöt is? Vagy csak építettet?

2012.12.16 - 16:28
Crystal Nails
Válasz Crystal Nails - 2012. december 16., vasárnap 16:27 üzenetére

Csilla, a gél lakkozás helyes menete a következő videón nyomon követhető: http://www.youtube.com/watch?v=EqqmZVtVJos

A gél lakk leoldása: http://www.youtube.com/watch?v=PomBh1vZSp4

2012.12.16 - 16:27
Crystal Nails
Válasz Tőkés Csilla - 2012. december 12., szerda 18:39 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Mi lehet az oka annak, ha a gél lakkozás csíkos? Mindent a megfelelő sorrendben és a megadott anyagokkal készítek. Valamint a leoldással kapcsolatban is kérdezem, hogy miért nem oldja le a leoldó a lakkot? Szintén a megfelelő módon és anyagokkal dolgozom.Nem pöndörödik fel a lakk, csak lereszelni tudtam 15-20 perc után. Várom válaszotokat, szép estét Csilla

Csilla, a gél lakkozás helyes menete a következő videón nyomon követhető: http://www.youtube.com/watch?v=EqqmZVtVJos

2012.12.15 - 07:46
Anita nails

Sziasztok! Használta már valaki az új xtrame rapid uv lámpát? Várom a tapasztalatokat!!! Köszönet

Nyíri Lívia - Válaszolok
2012.12.13 - 14:30
Nyíri Lívia - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. december 12., szerda 17:14 üzenetére

Lívia, feltehetőleg a porcelán köröm vagy nem kötött ki 100 %-osan, vagy a bufferezés után esetleg zsíros kézzel összetapogattad - vagy a viselője, ezért vált le róla a gél lakk. Normál eljárás szerint, ha bufferezés után felkened 2 rétegben a gél lakkot, majd feded fényzselével, akkor az meg se moccan.

Igen,köszönöm,megtaláltam a problémát!Én voltam a hibás,nem vagyok rá büszke,de raktam alá savmentes primert (is),még jó hogy nem tapadt oda!Valóban.ha nem rakok alá semmit,nem tud lejönni!Lóhiba volt!Túlbúzgó voltam!Elnézést!:))Még szerencse hogy az én körmöm volt,nem vendégé!

2012.12.12 - 18:39
Tőkés Csilla

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Mi lehet az oka annak, ha a gél lakkozás csíkos? Mindent a megfelelő sorrendben és a megadott anyagokkal készítek. Valamint a leoldással kapcsolatban is kérdezem, hogy miért nem oldja le a leoldó a lakkot? Szintén a megfelelő módon és anyagokkal dolgozom.Nem pöndörödik fel a lakk, csak lereszelni tudtam 15-20 perc után. Várom válaszotokat, szép estét Csilla

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár