2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
14.900 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! A mani gél leoldható, a sima cover pink nem. Én néha szoktam a sima covert tenni, le kell reszelni, ha már nem kell.... :)
Köszi a választ!
Sziasztok! A lila paraffingéphez mennyi paraffin kell? Mekkora űrtartalmú a gép? :)
Tímea, 3 csomag paraffint olvassz fel első körben a lila gépben. Sok sikert!
Sziasztok!Nekem is hasonló problémám akadt,én porcira vittem fel gél lakkot 2 rétegben és GL0-át,majd harmadik nap egyszerűen lehúztam az egészet a porciról.Valamit kellett volna a porcira raknom mielőtt géllakkozom?Kérem a segítségeteket!Köszönöm!:)
Lívia, feltehetőleg a porcelán köröm vagy nem kötött ki 100 %-osan, vagy a bufferezés után esetleg zsíros kézzel összetapogattad - vagy a viselője, ezért vált le róla a gél lakk. Normál eljárás szerint, ha bufferezés után felkened 2 rétegben a gél lakkot, majd feded fényzselével, akkor az meg se moccan.
Működik, csináltam is step by stepet róla:)
Igen, annak láttán kezdtem ezen gondolkodni, csak a tartósságát nem tudtam. Köszönöm mindenkinek! :-)
Sziasztok! Érdeklődnék kinek mi a tapasztalata: ha a szabadszélt gél-lakkal készíti színes zselé helyett, van-e olyan tartós a műköröm, nem válik-e ketté? Előre is köszönöm.
Működik, csináltam is step by stepet róla:)
Sziasztok!Nekem is hasonló problémám akadt,én porcira vittem fel gél lakkot 2 rétegben és GL0-át,majd harmadik nap egyszerűen lehúztam az egészet a porciról.Valamit kellett volna a porcira raknom mielőtt géllakkozom?Kérem a segítségeteket!Köszönöm!:)
lehet zsíros vagy szennyezett volt a felület? akár át is lehet kenni a köröm felületét nail preppel.
Szia Erika! Teljesen jól, gond nélkül működik.
Szia Xéni és Móni! Gyorsak voltatok a válaszokkal! :-) Nagyon szépen köszönöm, akkor így már ki merem próbálni én is! Köszi-köszi-köszi nektek! -:)
Sziasztok! Tudja-e valaki esetleg,hogy a továbbképzés a CN-nél végzetteknek még mindig 50%-al kedvezményesebb? Köszönöm
igen :)
Halika! Használt már valaki szimpla vagy dupla manikűr tippet? a vendégeiteknek bevált? Kötelező mani gélt tenni nem jó a cover pink?
Szia! A mani gél leoldható, a sima cover pink nem. Én néha szoktam a sima covert tenni, le kell reszelni, ha már nem kell.... :)
Sziasztok! Érdeklődnék kinek mi a tapasztalata: ha a szabadszélt gél-lakkal készíti színes zselé helyett, van-e olyan tartós a műköröm, nem válik-e ketté? Előre is köszönöm.
Éppen ma szedtem le a közel 8 hetes körmöm, amit így késztettem. Pontosabban úgy, hogy a szabadszél fele gél lakk, a másik fele színes zselé volt. A lenövésen kívül más probléma nem volt vele :)