2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
255 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia Erika! Teljesen jól, gond nélkül működik.
Sziasztok! Érdeklődnék kinek mi a tapasztalata: ha a szabadszélt gél-lakkal készíti színes zselé helyett, van-e olyan tartós a műköröm, nem válik-e ketté? Előre is köszönöm.
Köszönöm Kata a gyors választ! :) Ez ugye azt jelenti hogy kb.1,5 kg paraffin kell az első használathoz?
Szia Timi! Ha jól tudom, egy tömb paraffin 450g-os, és abból kell három. :-) Én, amúgy nagyon szeretem, tényleg hatékony, főleg így télen!
Szia! Nekem is olyan van, úgyhogy bizti három csomaggal kell indulásként, aztán ahogy fogy úgy látod majd pótolni.
Köszönöm Kata a gyors választ! :) Ez ugye azt jelenti hogy kb.1,5 kg paraffin kell az első használathoz?
Szia, porciból megépíted a körmöt, formázod, bufizod, portalanítasz, színes zselé 2 rétegben és fényzselé. Én így szoktam és bevált :) szia, Kriszti
Sziasztok!Nekem is hasonló problémám akadt,én porcira vittem fel gél lakkot 2 rétegben és GL0-át,majd harmadik nap egyszerűen lehúztam az egészet a porciról.Valamit kellett volna a porcira raknom mielőtt géllakkozom?Kérem a segítségeteket!Köszönöm!:)
Sziasztok.Ékszereket szeretnék csinálni,tanfolyam mostanába nincs ilyen tanfolyam.A munkafolyamatot ki tudná elmesélni.Köszönöm Ani
Köszönöm,tárgytalan.
Sziasztok.Ékszereket szeretnék csinálni,tanfolyam mostanába nincs ilyen tanfolyam.A munkafolyamatot ki tudná elmesélni.Köszönöm Ani
Sziasztok! A lila paraffingéphez mennyi paraffin kell? Mekkora űrtartalmú a gép? :)
Szia! Nekem is olyan van, úgyhogy bizti három csomaggal kell indulásként, aztán ahogy fogy úgy látod majd pótolni.
Halika! Használt már valaki szimpla vagy dupla manikűr tippet? a vendégeiteknek bevált? Kötelező mani gélt tenni nem jó a cover pink?
Sziasztok! A lila paraffingéphez mennyi paraffin kell? Mekkora űrtartalmú a gép? :)