2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Tudja-e valaki esetleg,hogy a továbbképzés a CN-nél végzetteknek még mindig 50%-al kedvezményesebb? Köszönöm
Szilvia, a Referencia programban részt vevők évente egyszer féláron mehetnek CN-es továbbképzésekre. Erről bővebben itt olvashatsz: http://www.crystalnails.hu/szalonprogram
Sziasztok! Tudja-e valaki esetleg,hogy a továbbképzés a CN-nél végzetteknek még mindig 50%-al kedvezményesebb? Köszönöm
Kedves Mariann, a Builder II. építőzselénk köttetés és fixálás után után magas fénnyel rendelkezik, hogy nem szükséges fényzselézni. Ehhez a megépítés egy gyakorlott kezű, jó műkörmösnek nem okoz gondot, sokan építenek a Builder II-sel úgymond "készre" körmöt.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Sziasztok! Még új vagyok itt. Kérdésem a következő, youtube-on láttam egy Crystal videót, és abban az volt,hogy megspórolható Builder C. II-nél a fényzselézés,mert olyan fényes? C ív után nem kell reszelni?
Kedves Mariann, a Builder II. építőzselénk köttetés és fixálás után után magas fénnyel rendelkezik, hogy nem szükséges fényzselézni. Ehhez a megépítés egy gyakorlott kezű, jó műkörmösnek nem okoz gondot, sokan építenek a Builder II-sel úgymond "készre" körmöt.
Sziasztok! Nagy nagy izgalommal vàrom az ùj CN UV LED làmpàt de mèg semmi hìr :( Mikortól lehet megrendelni????
Enikő, egy ici-pici türelmet kérünk még, pár nap és érkezik!!!!! Mindenkit azonnal értesítünk!
sziasztok. az lenne a kérdésem,h olyan vendégnél, akinek elkarvalyosodik a körme, töltésnél mit tehetek? én eddig próbáltam vastagabb körmöt építeni, és aztán lentről csiszológéppel kireszelni. Ma viszont iszonyat ráfizettem erre a "technikámra" hosszabb kocka köröm töltése volt és sikerült kihozni normál c ívet, de 3 óra munka volt egy sima töltés. Kérdezném,h ha újraépítek ilyen körmöt a körömágy hosszabbítást is le kellene reszelnem? vagy elég elvékonyítani és szabad szélt hozzáilleszteni stb.....
Kedves Izabella, a karvaly körmöt soha nem töltjük - technikailag nem is lehetséges! Minden esetben teljesen lereszeljük róla az anyagmaradványt és új sablonozással új körömépítést végzünk.
sziasztok. az lenne a kérdésem,h olyan vendégnél, akinek elkarvalyosodik a körme, töltésnél mit tehetek? én eddig próbáltam vastagabb körmöt építeni, és aztán lentről csiszológéppel kireszelni. Ma viszont iszonyat ráfizettem erre a "technikámra" hosszabb kocka köröm töltése volt és sikerült kihozni normál c ívet, de 3 óra munka volt egy sima töltés. Kérdezném,h ha újraépítek ilyen körmöt a körömágy hosszabbítást is le kellene reszelnem? vagy elég elvékonyítani és szabad szélt hozzáilleszteni stb.....
Szia! Én úgy tanultam anno (és ez a logikusabb is, legalábbis nekem), hogy karvaly körmöt nem célszerű tölteni, hanem mindig új szettet kell építeni. Persze ez nem kis meló, de még mindig jobb, mint 3 órát elszöszölni egy töltéssel.
Sziasztok! Még új vagyok itt. Kérdésem a következő, youtube-on láttam egy Crystal videót, és abban az volt,hogy megspórolható Builder C. II-nél a fényzselézés,mert olyan fényes? C ív után nem kell reszelni?
Nekem többször van napokig csak builder a körmömön fényzselé nélkül, ha épp nincs időm befejezni, és egyáltalán nem fényes, sok helyen matt, vagy felemás, attól is függ, hogy a lámpában hogy köt meg. Úgyhogy szerintem nem jó, ha csak simán a builder van felül.
Szia! Lehet hogy olyan fényes marad fixálás után,de azt gondolom nem lehet annyira pontosan építeni, hogy az oldalaknál-széleknél tökéletesen elvékonyodó legyen -még Kovács Gabó:)is reszel, formáz a végén...pedig hááát az ő építésein már nem nagyon van mit finomítani :D szóval Nem érdemes kihagyni ezt a lépést, még akkor sem ,hogyha fényesre köt az építő zselé.. Amúgy meg, szerintem hamarabb megkopik a fénye .( bár még nem próbáltam..) Üdv: Zizi