2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nagy nagy izgalommal vàrom az ùj CN UV LED làmpàt de mèg semmi hìr :( Mikortól lehet megrendelni????
Szia, porciból megépíted a körmöt, formázod, bufizod, portalanítasz, színes zselé 2 rétegben és fényzselé. Én így szoktam és bevált :) szia, Kriszti
Nagyon szépen köszönöm, ki is próbálom :))
Sziasztok! Még új vagyok itt. Kérdésem a következő, youtube-on láttam egy Crystal videót, és abban az volt,hogy megspórolható Builder C. II-nél a fényzselézés,mert olyan fényes? C ív után nem kell reszelni?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyha csinálok egy porcelán alapot és színes zselével fedem a teljes felületet akkor még utána kell rá tenni valamit vagy fixálás után fényzselé? Ilyenkor kell mattítani? Válaszokat előre is köszönöm!
Szia, porciból megépíted a körmöt, formázod, bufizod, portalanítasz, színes zselé 2 rétegben és fényzselé. Én így szoktam és bevált :) szia, Kriszti
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyha csinálok egy porcelán alapot és színes zselével fedem a teljes felületet akkor még utána kell rá tenni valamit vagy fixálás után fényzselé? Ilyenkor kell mattítani? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! GL 306 kódú CrystaLac tetején nem köt meg sem a GL0, sem a Top Shine, kipróbáltam egy nagyon vékony rétegben is, így sem kötött meg (a csövek újak, minden más tökéletesen megköt). Szerencse, hogy csak magamon próbáltam ki, mert bár gyönyörű a színe, így használhatatlan. Más is tapasztalt már ilyesmit? Mi a teendő ilyenkor? Korábban minden Crystalac tökéletesen működött.
Szia! A 306-os szín tényleg nagyon szép, nálam szerencsére megköt. Próbáltad fényzselének az Easy Off top zselét? Úgy tudom a Top shine a leoldható zselékre nem alkalmazható.
Katalin, felénk ennek a színnek még senki nem jelezte ezt a hibáját. Privát levélben tájékoztatunk a további teendőidről.
Illetve válaszolnánk, ha lenne itt regisztrált oldalad. Kérnénk egy e-mail címet tőled, olyan postafiókot, amit levelezésre használsz. Köszönjük.
Sziasztok! GL 306 kódú CrystaLac tetején nem köt meg sem a GL0, sem a Top Shine, kipróbáltam egy nagyon vékony rétegben is, így sem kötött meg (a csövek újak, minden más tökéletesen megköt). Szerencse, hogy csak magamon próbáltam ki, mert bár gyönyörű a színe, így használhatatlan. Más is tapasztalt már ilyesmit? Mi a teendő ilyenkor? Korábban minden Crystalac tökéletesen működött.
Katalin, felénk ennek a színnek még senki nem jelezte ezt a hibáját. Privát levélben tájékoztatunk a további teendőidről.
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni az alábbiban: Vettem egy CN UV top coat fedőlakkot, 60 másodpercig köttetem, ahogy írják is a katalógusban, de nem köt keményre. ( ezt is írják a katalógusban ) Hogy érhetem el, hogy teljesen keményre kössön? Köszönöm szépen: Brigi
Brigi, ez egy körömlakk, ami UV fényre köt. Soha nem fogod azt a hatást elérni vele, amit pl, egy Top Shine Géllel, hiszen az fényzselé. A Fedő körömlakk lakkos köröm fedésére szolgál, UV fényre köt, de annyit tud pontosan, mint amire fejlesztettük és gyártottuk.
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni az alábbiban: Vettem egy CN UV top coat fedőlakkot, 60 másodpercig köttetem, ahogy írják is a katalógusban, de nem köt keményre. ( ezt is írják a katalógusban ) Hogy érhetem el, hogy teljesen keményre kössön? Köszönöm szépen: Brigi