2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Hatvani-Deák Katalin - Válaszolok
2012.11.30 - 15:30
Hatvani-Deák Katalin - vendég

Sziasztok! GL 306 kódú CrystaLac tetején nem köt meg sem a GL0, sem a Top Shine, kipróbáltam egy nagyon vékony rétegben is, így sem kötött meg (a csövek újak, minden más tökéletesen megköt). Szerencse, hogy csak magamon próbáltam ki, mert bár gyönyörű a színe, így használhatatlan. Más is tapasztalt már ilyesmit? Mi a teendő ilyenkor? Korábban minden Crystalac tökéletesen működött.

Sárközi Mária Zizi
Válasz Crystal Nails - 2012. november 29., csütörtök 13:08 üzenetére

Lilla, csakis akkor tudjuk Neked megmondani, mennyibe kerül a csiszológéped javíttatása, ha megnéztük mi a baja. Ez minden szervízben így működik, látatlanból sajnos még tippelni sem tudunk.

Szia Lilla! Én is ettől féltem amikor az enyém teljesen kiégett..,:/Én megkértem a "szervizt" ,hogy javítás előtt hívjanak fel mennyibe kerülne a javítása,-).. majd kiderült,hogy jóval 5000,-ft alatt volt! :)))így kértem a javítást.. és még jelenleg is ezt használom.. de amint tudok veszek egy jobb kategóriás gépet.. ez meg max. jó lesz tartaléknak.. :))) Üdv, Z.

2012.11.29 - 13:08
Crystal Nails
Válasz Marosán Lilla - 2012. november 29., csütörtök 08:13 üzenetére

Sziasztok! nem tudtam hova írjak, semelyik témához nem illik a kérdésem, a CN-nél sem találtam kapcsolatot a szervízzel, szóval ide írok, hátha tudtok segíteni. :-) szóval...a prof drill csiszológépemről lenne szó, ami tegnap elromlott, bemondta az unalmast, a kijelző ég, de a pedál nyomására nem engedelmeskedik a csiszolófej, egy mm-t sem akar mozdulni. A kérdésem az, hogy mivel nem garanciális már (tökjó, hogy 2 hete járt le...), kb. mennyibe kerül a javíttatása (tudom, hogy a problémától függ, de mi az alsó átlag?)? megéri szervizelni, vagy inkább vegyek egy újat? (gyanítom az utóbbi fog bekövetkezni) előre köszönöm a segítségeteket!

Lilla, csakis akkor tudjuk Neked megmondani, mennyibe kerül a csiszológéped javíttatása, ha megnéztük mi a baja. Ez minden szervízben így működik, látatlanból sajnos még tippelni sem tudunk.

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.11.29 - 08:13
Marosán Lilla - törölt felhasználó

Sziasztok! nem tudtam hova írjak, semelyik témához nem illik a kérdésem, a CN-nél sem találtam kapcsolatot a szervízzel, szóval ide írok, hátha tudtok segíteni. :-) szóval...a prof drill csiszológépemről lenne szó, ami tegnap elromlott, bemondta az unalmast, a kijelző ég, de a pedál nyomására nem engedelmeskedik a csiszolófej, egy mm-t sem akar mozdulni. A kérdésem az, hogy mivel nem garanciális már (tökjó, hogy 2 hete járt le...), kb. mennyibe kerül a javíttatása (tudom, hogy a problémától függ, de mi az alsó átlag?)? megéri szervizelni, vagy inkább vegyek egy újat? (gyanítom az utóbbi fog bekövetkezni) előre köszönöm a segítségeteket!

2012.11.28 - 17:52
Crystal Nails
Válasz Háriné Győrffy Mónika - 2012. november 27., kedd 16:30 üzenetére

Sziastok! Érdeklődnék,hogy edge körömnél a sablont egyenesen rakjuk fel a köröm alá,vagy kicsit megbillentve fel,vagy le,hogy a végeredmény egyenes legyen? Köszönöm!

Mónika, egy picit felfelé billentve, kb. 10 fokot, de ennek a körömnek kifejezetten bonyolult az építéstechnikája, érdemes lenne egy továbbképzésre beülnöd pl. Kovács Gabóhoz, mert ha nem a szabályok szerint építed meg az edge formát, bizony letörik. Akkor meg oda a legszebb öröm ....:(

2012.11.28 - 07:18
Anita nails
Válasz G. Orsi - 2012. november 28., szerda 05:58 üzenetére

Sziasztok! A BrillBird siluette matricát a fényzselé tetejére kell ragasztani? Nem fog felválni ha nincs beépítve? Köszi ha vki esetleg tudja s választ hogy lesz szuper tartós:-)

Szia Én inkább beépítem,a fényzselé tetejéről tuti felválik!

Vajner Enikő - Válaszolok
2012.11.28 - 07:17
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Köszönet a sok sok türelemèrt ès segítsègèrt!

G. Orsi - Válaszolok
2012.11.28 - 05:58
G. Orsi - törölt felhasználó

Sziasztok! A BrillBird siluette matricát a fényzselé tetejére kell ragasztani? Nem fog felválni ha nincs beépítve? Köszi ha vki esetleg tudja s választ hogy lesz szuper tartós:-)

Háriné Győrffy Mónika - Válaszolok
2012.11.27 - 16:30
Háriné Győrffy Mónika - törölt felhasználó

Sziastok! Érdeklődnék,hogy edge körömnél a sablont egyenesen rakjuk fel a köröm alá,vagy kicsit megbillentve fel,vagy le,hogy a végeredmény egyenes legyen? Köszönöm!

szalma brigi - Válaszolok
2012.11.26 - 19:09
szalma brigi - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. november 26., hétfő 16:17 üzenetére

Brigi, nem ajánljuk keverni a márkákat, mert nem csupán a kötési idő változik meg, hanem a köröm tartóssága is.

Köszönöm a segítséget.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár