2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.11.26 - 16:17
Crystal Nails
Válasz Vajner Enikő - 2012. november 26., hétfő 13:42 üzenetére

Mèg mindìg a làmpàhoz kapcsolòdik a kèrdèsem: a gèllakkok kötési ideje is felgyorsul ugye? :)

Enikő, igen, 1 perc. A doboz méretét pedig amint sikerül, lemérjük és máris megírjuk!

2012.11.26 - 16:17
Crystal Nails
Válasz szalma brigi - 2012. november 26., hétfő 07:05 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az ez flow lassú kötésű porcihoz a cn liqvidjét használhatom-e?

Brigi, nem ajánljuk keverni a márkákat, mert nem csupán a kötési idő változik meg, hanem a köröm tartóssága is.

Vajner Enikő - Válaszolok
2012.11.26 - 13:49
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Megvan a vàlasz a kèrdèsemre, megtalaltam a webàruhàzban :) Szeretnèk egy szivessèget kèrni. Ha van màr a làmpàból a raktárotokban meg tudnátok mondani hányszor hanyas a doboza mérete ( a bőröndben mekkora helyet foglal, ez lenne ez igazi oka a kérdésemnek )Köszönöm a segítséget.

Vajner Enikő - Válaszolok
2012.11.26 - 13:42
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Mèg mindìg a làmpàhoz kapcsolòdik a kèrdèsem: a gèllakkok kötési ideje is felgyorsul ugye? :)

szalma brigi - Válaszolok
2012.11.26 - 11:22
szalma brigi - vendég
Válasz szigyarto izabella - 2012. november 26., hétfő 09:58 üzenetére

hoppá, lassú kötésű??? ezt nem tudom, nekem sima ez flow porom volt

Elnéztem a hagyományos van nekem, akkor jó lesz hozzá:)

2012.11.26 - 11:03
szalma brigi - vendég
Válasz szigyarto izabella - 2012. november 26., hétfő 09:58 üzenetére

Köszi, azért megpróbálom:)

2012.11.26 - 09:58
szigyarto izabella

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az ez flow lassú kötésű porcihoz a cn liqvidjét használhatom-e?

2012.11.26 - 09:57
szigyarto izabella

szia! én használtam és működik, picit megváltozik a kötési idő... de, annyi baj legyen

2012.11.26 - 07:05
szalma brigi - vendég

Sárközi Mária Zizi
Válasz Galler Lívia - 2012. november 20., kedd 21:27 üzenetére

Segítségedet szeretnék kérni. Crystal nails-es Lila Salon Drill csiszológépem van. Egyet már tönkre tettem, a másodikat taposom, de már ez sem a régi. Egyáltalán nem vagyok elégedett. Elég sokat csiszolok vele, de szinte minden alkalommal ki is tisztítom sűrített levegővel. Nézegetek videókat, és azt látom, hogy a profik olyan gyorsan lekapják a körmök szabad szélét, én meg mindig olyan sokat kínlódok vele. Karbid fejem van...Nem tudom hogy mivel lehet probléma... Szar ez a gép, és vegyek egy profibbat? Vagy van valami nagyon spéci fej, ami szántja a porcelánt?

Szia! Láttam,hogy kaptál már választ de gondoltam én is megosztom a tapasztalataim.. sajnos én is így jártam-járok a salon és a Prof.drillel.. mind2 leégett.. most még a prof drillem.. van 1,5 év alatt 3. alkalommal már teljes "gépház" cserére és motor cserére szorult :( lassulni soha nem lassult be.. jól viszi az anyagot..de állandóan bemelegszik..(rendszeres tisztítás,karbantartás ellenére) Bár a legutóbbi szervízelés óta ami kb 2 hónapja volt. "lekopogom" nincs vele bajom. Viszont kihangsúlyoznám, hogy mennyire segítőkészen álltak a dologhoz.. a garancia lejárta után is baráti áron javították(5ezer ft alatt) a gépet és minden alkalommal kaptam csere gépet!Én bevallom emiatt a "vendégközpontúság" miatt csak és kizárólag a Cn -nél veszek Gépeket.. azért mert saját szervízűk van, viszonylag rövid határidőre meg is javítják, és mert mindig tudnak cseregépet is adni. Remélem most még kibírja a mostani prof drill gépem addig míg megtudom venni az új Extreme drill 3-at.Azt gondolom azzal már nem lennének ilyen gondok. Ha van ötleted esetleg vagy infód,egyéb másik jó gépről légyszi oszd meg velem is:)Minden jót! Üdv Zizi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár