2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Vajner Enikő - Válaszolok
2012.11.23 - 10:35
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Sziasztok! Valaki le tudnà nekem ìrni a CN Antifungal pedi gel helyes hasznàlati sorrendjèt? és az is èrdekelne hogy lehet e dìszìteni Crystallakkal? Egyre több új vendég érkezik hozzám gombás körömmel akiket csak orvoshoz tudok küldeni...talán meg tudnám oldani ezt a problémát ezzel a zselével.

2012.11.22 - 18:49
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. november 21., szerda 20:31 üzenetére

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a régebbi nagy kuglifejjel is ilyen hamar (1 perc/1 köröm) le lehet szedni a zselét, csak nem tart ki olyan sokáig, mármint élethosszban a fej? Köszönöm.

Erika, az új fej más alapanyagból van.

2012.11.22 - 18:48
Crystal Nails
Válasz Rado Elizabet Enikő - 2012. november 22., csütörtök 10:50 üzenetére

Sziasztok! Egy kicsit más jellegű kérdés! Csinál valaki szempilla hosszabítást!? Melyik jobb a LuxLash vagy a Lash be Long??? Nem tudom melyik anyag, es tanfolyam a jobb? Mert a Crystal mar mind a 2-őt csinálja! Köszönöm

Enikő, mindkettő egyformán jó! :)

2012.11.22 - 18:47
Crystal Nails
Válasz Szűcs Anita - 2012. november 22., csütörtök 07:07 üzenetére

Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek! Az lenne a kérdésem, hogy zselés körmöt boríthatok porcelánnal? Ha igen akkor hogyan? A zselé fixálása után, vagy nem kell fixálni? Köszönöm előre is a választ! Anita

Nem, Anita, nem borítható.

2012.11.22 - 10:50
Rado Elizabet Enikő

Sziasztok! Egy kicsit más jellegű kérdés! Csinál valaki szempilla hosszabítást!? Melyik jobb a LuxLash vagy a Lash be Long??? Nem tudom melyik anyag, es tanfolyam a jobb? Mert a Crystal mar mind a 2-őt csinálja! Köszönöm

2012.11.22 - 10:32
Cs. Tímea

Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek! Az lenne a kérdésem, hogy zselés körmöt boríthatok porcelánnal? Ha igen akkor hogyan? A zselé fixálása után, vagy nem kell fixálni? Köszönöm előre is a választ! Anita

Szia! Én úgy tudom, hogy a porcelán köröm borítható zselével, de fordítva nem.. De Krisztinél megmaradt úgy is, akkor lehet, hogy a gyakorlatban működik. :)

Homolya Kriszti - Válaszolok
2012.11.22 - 09:06
Homolya Kriszti - törölt felhasználó

Szia, én még csak úgy csináltam körmöt, az alap zselé volt, majd a káh is, azt lefixáltam, kicsit mattítottam, majd porci szabadszél és ha már nem ragacsos a porci, akkor zselével borítottam. aztán fixálás, reszelés, stb. De így tartós volt, még a mai napig az van a kezemen, csak már nagyon lenőtt :) a galériámban meg is tudod nézni, saját köröm címen szerepel :) Sok sikert :)

Szűcs Anita - Válaszolok
2012.11.22 - 07:07
Szűcs Anita - vendég

Szabó Alexandra - Válaszolok
2012.11.21 - 21:09
Szabó Alexandra - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. november 21., szerda 20:00 üzenetére

Kedves Alexa, bizony, nem igazán támogatjuk továbbra sem az otthoni barkácsolgatást. A buborékosodás nem porszemek miatt, hanem a rossz anyagfelhordási technikád miatt jön létre. Többek között emiatt is érdemes beiratkozni egy műkörmös iskolába - hiszen ez is egy szakma.

Az teny, hogy nem olyan technikaval epitek mint egy szakmabeli, de eddig nem volt gond. Pedig mint mar irtam, egy eve kezdtem bele. Es szakmabelinel is lattam mar szep, de bubis kormot. Azert koszonom a gyors valaszt!

Galler Lívia - Válaszolok
2012.11.21 - 21:00
Galler Lívia - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. november 21., szerda 20:06 üzenetére

Lívia, bizony, jó hírünk van, létezik olyan karbid fej, ami szántja a porcelánt és körmönként kevesebb, mint 1 perc elég az előző anyag eltávolításához. Íme, a profik és a világbajnokok, de a porcis szalonkörmösök is erre a fejre esküdnek: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/xtreme-nagy-karbid-fej-3185. Ehhez a fejhez viszont egy sokkal profibb csiszológépet ajánlunk, ezt: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/XTREME-DRILL-3-mukorom-csiszologep-2321

Köszönöm szépen!!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár