2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Anna, szia! A tollat feltétlenül fertőtlenítsd, nehogy gomba spóra legyen rajta! (szabad szemmel nem látható, de horribilis károkat tud okozni!) Utána csúszórétegbe helyezd bele óvatosan, ollóval szabd formára és köttesd ki, majd C ív esetleg felületi dekoráció. Nagyon szép lesz! Sok sikert és kérünk fotót!
Nagyon köszönöm a válasz!Én is így gondoltam,de az a biztos ha kérdezek és más is megerősít ebben ( mert tartottam kicsit tőle). Remélem megtudom valósítani az elképzeléseimet, fotót pedig töltök fel :-) üdv: Anna
Sziasztok! Kaptam fácántollakat, és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek igényel-e valamilyen előkészítést a kiszárításon kívül, hogy jól beépíthető legyen? Illetve tudtok-e valamilyen biztos tippet a beépítéshez, hogy szép és tartós legyen? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv: Anna
Anna, szia! A tollat feltétlenül fertőtlenítsd, nehogy gomba spóra legyen rajta! (szabad szemmel nem látható, de horribilis károkat tud okozni!) Utána csúszórétegbe helyezd bele óvatosan, ollóval szabd formára és köttesd ki, majd C ív esetleg felületi dekoráció. Nagyon szép lesz! Sok sikert és kérünk fotót!
Sziasztok! Kaptam fácántollakat, és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek igényel-e valamilyen előkészítést a kiszárításon kívül, hogy jól beépíthető legyen? Illetve tudtok-e valamilyen biztos tippet a beépítéshez, hogy szép és tartós legyen? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv: Anna
Kedves Kolléganők és Kollégák, körkérdésünk lenne! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti adtok-e a vendégeiteknek karácsonyi vagy év végi ajándékot az egész éves hűségükért? Ha igen, mi az? Köszönjük, ha megírjátok ide a fórumba a válaszaitokat!
Keves CN! Az első "körmös" karácsonyra én úgy gondoltam, hogy plusz díszítést, beépíthető mintákat, követ stb..teszek a körömre ingyen.
Kedves Kolléganők és Kollégák, körkérdésünk lenne! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti adtok-e a vendégeiteknek karácsonyi vagy év végi ajándékot az egész éves hűségükért? Ha igen, mi az? Köszönjük, ha megírjátok ide a fórumba a válaszaitokat!
Nagyon köszönöm a segítséget! :)
Anita, nagyon szívesen!
Nagyon köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok! Kedves lányok,szeretnék érdeklődni hogy milyen áron adjátok az ékszereket? köszönet minden válaszért! :)
Anita, szia, engedd meg, hogy elsőként válaszoljunk neked! Általában a legolcsóbb ékszer 1900 ft körül kezdődik, mi ennyiről hallottunk. A felső határ a csillagos ég, attól függ mennyi és milyen anyag van benne, s mennyit dolgoztál vele. Milyen a kidolgozása és van-e rajta kézi festés. Reméljük tudtunk irányadó összeggel segíteni Neked.
Sziasztok! Kedves lányok,szeretnék érdeklődni hogy milyen áron adjátok az ékszereket? köszönet minden válaszért! :)
Sziasztok! Égre földre keresek bézs színű színes zselét. Olyan barackos vagy krémes árnyalatút szeretnék, de nem körömágy hosszabbítót. Tudna valaki ebben segíteni?! Köszi!!
Rita, szia! Itt biztosan megtalálhatod azt, amit keresel: http://www.crystalnails.hu/bolt/pasztell-szines-zsele