2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Éreth-Geges Anna Mária - Válaszolok
2012.11.20 - 09:10
Éreth-Geges Anna Mária - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. november 19., hétfő 20:15 üzenetére

Anna, szia! A tollat feltétlenül fertőtlenítsd, nehogy gomba spóra legyen rajta! (szabad szemmel nem látható, de horribilis károkat tud okozni!) Utána csúszórétegbe helyezd bele óvatosan, ollóval szabd formára és köttesd ki, majd C ív esetleg felületi dekoráció. Nagyon szép lesz! Sok sikert és kérünk fotót!

Nagyon köszönöm a válasz!Én is így gondoltam,de az a biztos ha kérdezek és más is megerősít ebben ( mert tartottam kicsit tőle). Remélem megtudom valósítani az elképzeléseimet, fotót pedig töltök fel :-) üdv: Anna

2012.11.19 - 20:15
Crystal Nails
Válasz Éreth-Geges Anna Mária - 2012. november 19., hétfő 09:25 üzenetére

Sziasztok! Kaptam fácántollakat, és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek igényel-e valamilyen előkészítést a kiszárításon kívül, hogy jól beépíthető legyen? Illetve tudtok-e valamilyen biztos tippet a beépítéshez, hogy szép és tartós legyen? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv: Anna

Anna, szia! A tollat feltétlenül fertőtlenítsd, nehogy gomba spóra legyen rajta! (szabad szemmel nem látható, de horribilis károkat tud okozni!) Utána csúszórétegbe helyezd bele óvatosan, ollóval szabd formára és köttesd ki, majd C ív esetleg felületi dekoráció. Nagyon szép lesz! Sok sikert és kérünk fotót!

Éreth-Geges Anna Mária - Válaszolok
2012.11.19 - 09:25
Éreth-Geges Anna Mária - vendég

Sziasztok! Kaptam fácántollakat, és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek igényel-e valamilyen előkészítést a kiszárításon kívül, hogy jól beépíthető legyen? Illetve tudtok-e valamilyen biztos tippet a beépítéshez, hogy szép és tartós legyen? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv: Anna

2012.11.18 - 11:03
Cs. Tímea
Válasz Crystal Nails - 2012. november 18., vasárnap 08:10 üzenetére

Kedves Kolléganők és Kollégák, körkérdésünk lenne! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti adtok-e a vendégeiteknek karácsonyi vagy év végi ajándékot az egész éves hűségükért? Ha igen, mi az? Köszönjük, ha megírjátok ide a fórumba a válaszaitokat!

Keves CN! Az első "körmös" karácsonyra én úgy gondoltam, hogy plusz díszítést, beépíthető mintákat, követ stb..teszek a körömre ingyen.

2012.11.18 - 08:10
Crystal Nails

Kedves Kolléganők és Kollégák, körkérdésünk lenne! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti adtok-e a vendégeiteknek karácsonyi vagy év végi ajándékot az egész éves hűségükért? Ha igen, mi az? Köszönjük, ha megírjátok ide a fórumba a válaszaitokat!

2012.11.18 - 07:58
Crystal Nails
Válasz Anita nails - 2012. november 16., péntek 05:02 üzenetére

Nagyon köszönöm a segítséget! :)

Anita, nagyon szívesen!

2012.11.16 - 05:02
Anita nails

Nagyon köszönöm a segítséget! :)

2012.11.15 - 19:38
Crystal Nails
Válasz Anita nails - 2012. november 14., szerda 06:37 üzenetére

Sziasztok! Kedves lányok,szeretnék érdeklődni hogy milyen áron adjátok az ékszereket? köszönet minden válaszért! :)

Anita, szia, engedd meg, hogy elsőként válaszoljunk neked! Általában a legolcsóbb ékszer 1900 ft körül kezdődik, mi ennyiről hallottunk. A felső határ a csillagos ég, attól függ mennyi és milyen anyag van benne, s mennyit dolgoztál vele. Milyen a kidolgozása és van-e rajta kézi festés. Reméljük tudtunk irányadó összeggel segíteni Neked.

2012.11.14 - 06:37
Anita nails

Sziasztok! Kedves lányok,szeretnék érdeklődni hogy milyen áron adjátok az ékszereket? köszönet minden válaszért! :)

2012.11.13 - 05:24
Crystal Nails
Válasz Bódis Rita - 2012. november 12., hétfő 20:23 üzenetére

Sziasztok! Égre földre keresek bézs színű színes zselét. Olyan barackos vagy krémes árnyalatút szeretnék, de nem körömágy hosszabbítót. Tudna valaki ebben segíteni?! Köszi!!

Rita, szia! Itt biztosan megtalálhatod azt, amit keresel: http://www.crystalnails.hu/bolt/pasztell-szines-zsele

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár