2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Égre földre keresek bézs színű színes zselét. Olyan barackos vagy krémes árnyalatút szeretnék, de nem körömágy hosszabbítót. Tudna valaki ebben segíteni?! Köszi!!
Igen, ezt így tudtam, bár úgy gondoltam elég hozzá csak a csipesz.(inkàbb rövid körmöket készítek) köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Timi, csak kizárólag a csipesz azért nem jó, mert azzal való hajlítás után a körmöt vissza kell tenni a lámpa alá, s akkor ha nincs rajta a C ív megtartó csipesz, a kötés során visszarúgja magát a zselé. Sok sikert és majd írd meg hogy boldogultál!
Tímea, a hajlító csipesz az egyszeri hajlításhoz szükséges, pl. zselénél amikor a vendég kiveszi a lámpából a körmét (melegedés kezdetekor) és csipesszel ráhajlítasz. Ezt követően ugye vissza kell tennie a kezét a lámpába, tehát ráteszed a C ív megtartó csipeszt, majd óvatosan vissza, köttetni.
Igen, ezt így tudtam, bár úgy gondoltam elég hozzá csak a csipesz.(inkàbb rövid körmöket készítek) köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Sziasztok! Ha hajlítani szeretnék, elég a CN C-ív hajlító csipesz? Vagy kell a CN megtartó csipesz is?
Tímea, a hajlító csipesz az egyszeri hajlításhoz szükséges, pl. zselénél amikor a vendég kiveszi a lámpából a körmét (melegedés kezdetekor) és csipesszel ráhajlítasz. Ezt követően ugye vissza kell tennie a kezét a lámpába, tehát ráteszed a C ív megtartó csipeszt, majd óvatosan vissza, köttetni.
Köszönöm szépen! A hajlítandó rétegeket lámpázom, és mindegy h. Titanium vagy Xtreme zseléről van szó, 10-15 mp után kell kivenni a fényről és hajlítani? Borító rétegként a C ív hajlítását érted ugye? Vagy amikor már a fényzselé kerül rá a legvégén azt is kell?
Én úgy tudom, továbbképzésen azt mondták, hogy a Titanium hajlítási ideje 40 mp körül van.
Sziasztok! Azoktól szeretnék kérdezni, akik gél lakkal csinálnak francia körmöt. Melyik színeket használják a körömágyra, hogy ne legyen se narancs, se barnás???? Köszönöm előre is.
szia, fehérnek én is a cn fehéret használom, 2 rétegben, alapnak pedig bb cover manigélt, tökéletesen fed és ugyanolyan jól oldható, mint a géllakk. És tartós is :)
Én a fehér CN Gél lakkot használom.(GL24) 2 rétegben, mert úgy erősebb a színe! :)
Köszönöm szépen! A hajlítandó rétegeket lámpázom, és mindegy h. Titanium vagy Xtreme zseléről van szó, 10-15 mp után kell kivenni a fényről és hajlítani? Borító rétegként a C ív hajlítását érted ugye? Vagy amikor már a fényzselé kerül rá a legvégén azt is kell?
Teljesen jól írtad le a folyamatot, a fényzselét a végén nem hajlítjuk. Én úgy tudom, hogy a Titániumot 15-20 mp-nél kell hajlítani, az Xtreme Cleart meg akkor szoktam, mikor kezd égetni.
Szia Móni! Nekem a CN easy off Milky pink vált be. :)
Köszönöm, fehér végnek mit használsz?
Szia Tímea! Véleményem szerint.. Ha "szalon " körömről -Rövidebb kocka, mandula..körömről van szó, elegendő a c-ív hajlító csipesz.. de ha "extrém" formákat vagy pl. hosszabb kockát is építesz vagy a pipe, hosszú stiletto, Edge, orosz-gótikus mandula , stb.. ezekhez mindenképpen kell a megtartó csipesz is. Hajlításnál fontos még, hogy nem elegendő csak az alapot +hajlítani,a borító réteget is meg kell, mert csak úgy kap karcsú-kecses formát a köröm =D üdv: Zizi