2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Bódis Rita - Válaszolok
2012.11.12 - 20:23
Bódis Rita - törölt felhasználó

Sziasztok! Égre földre keresek bézs színű színes zselét. Olyan barackos vagy krémes árnyalatút szeretnék, de nem körömágy hosszabbítót. Tudna valaki ebben segíteni?! Köszi!!

2012.11.12 - 09:10
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. november 12., hétfő 07:50 üzenetére

Igen, ezt így tudtam, bár úgy gondoltam elég hozzá csak a csipesz.(inkàbb rövid körmöket készítek) köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Timi, csak kizárólag a csipesz azért nem jó, mert azzal való hajlítás után a körmöt vissza kell tenni a lámpa alá, s akkor ha nincs rajta a C ív megtartó csipesz, a kötés során visszarúgja magát a zselé. Sok sikert és majd írd meg hogy boldogultál!

2012.11.12 - 07:50
Cs. Tímea
Válasz Crystal Nails - 2012. november 11., vasárnap 23:58 üzenetére

Tímea, a hajlító csipesz az egyszeri hajlításhoz szükséges, pl. zselénél amikor a vendég kiveszi a lámpából a körmét (melegedés kezdetekor) és csipesszel ráhajlítasz. Ezt követően ugye vissza kell tennie a kezét a lámpába, tehát ráteszed a C ív megtartó csipeszt, majd óvatosan vissza, köttetni.

Igen, ezt így tudtam, bár úgy gondoltam elég hozzá csak a csipesz.(inkàbb rövid körmöket készítek) köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

2012.11.11 - 23:58
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. november 10., szombat 11:28 üzenetére

Sziasztok! Ha hajlítani szeretnék, elég a CN C-ív hajlító csipesz? Vagy kell a CN megtartó csipesz is?

Tímea, a hajlító csipesz az egyszeri hajlításhoz szükséges, pl. zselénél amikor a vendég kiveszi a lámpából a körmét (melegedés kezdetekor) és csipesszel ráhajlítasz. Ezt követően ugye vissza kell tennie a kezét a lámpába, tehát ráteszed a C ív megtartó csipeszt, majd óvatosan vissza, köttetni.

2012.11.11 - 22:56
KÁ
Válasz Cs. Tímea - 2012. november 11., vasárnap 12:09 üzenetére

Köszönöm szépen! A hajlítandó rétegeket lámpázom, és mindegy h. Titanium vagy Xtreme zseléről van szó, 10-15 mp után kell kivenni a fényről és hajlítani? Borító rétegként a C ív hajlítását érted ugye? Vagy amikor már a fényzselé kerül rá a legvégén azt is kell?

Én úgy tudom, továbbképzésen azt mondták, hogy a Titanium hajlítási ideje 40 mp körül van.

Homolya Kriszti - Válaszolok
2012.11.11 - 20:49
Homolya Kriszti - törölt felhasználó
Válasz Móni - 2012. november 11., vasárnap 07:50 üzenetére

Sziasztok! Azoktól szeretnék kérdezni, akik gél lakkal csinálnak francia körmöt. Melyik színeket használják a körömágyra, hogy ne legyen se narancs, se barnás???? Köszönöm előre is.

szia, fehérnek én is a cn fehéret használom, 2 rétegben, alapnak pedig bb cover manigélt, tökéletesen fed és ugyanolyan jól oldható, mint a géllakk. És tartós is :)

2012.11.11 - 19:22
Cs. Tímea

Én a fehér CN Gél lakkot használom.(GL24) 2 rétegben, mert úgy erősebb a színe! :)

2012.11.11 - 13:33
Móni
Válasz Cs. Tímea - 2012. november 11., vasárnap 12:09 üzenetére

Köszönöm szépen! A hajlítandó rétegeket lámpázom, és mindegy h. Titanium vagy Xtreme zseléről van szó, 10-15 mp után kell kivenni a fényről és hajlítani? Borító rétegként a C ív hajlítását érted ugye? Vagy amikor már a fényzselé kerül rá a legvégén azt is kell?

Teljesen jól írtad le a folyamatot, a fényzselét a végén nem hajlítjuk. Én úgy tudom, hogy a Titániumot 15-20 mp-nél kell hajlítani, az Xtreme Cleart meg akkor szoktam, mikor kezd égetni.

2012.11.11 - 13:30
Móni
Válasz Cs. Tímea - 2012. november 11., vasárnap 12:04 üzenetére

Szia Móni! Nekem a CN easy off Milky pink vált be. :)

Köszönöm, fehér végnek mit használsz?

2012.11.11 - 12:09
Cs. Tímea
Válasz Sárközi Mária Zizi - 2012. november 10., szombat 17:15 üzenetére

Szia Tímea! Véleményem szerint.. Ha "szalon " körömről -Rövidebb kocka, mandula..körömről van szó, elegendő a c-ív hajlító csipesz.. de ha "extrém" formákat vagy pl. hosszabb kockát is építesz vagy a pipe, hosszú stiletto, Edge, orosz-gótikus mandula , stb.. ezekhez mindenképpen kell a megtartó csipesz is. Hajlításnál fontos még, hogy nem elegendő csak az alapot +hajlítani,a borító réteget is meg kell, mert csak úgy kap karcsú-kecses formát a köröm =D üdv: Zizi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár