2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ismertek-e olyan zselét, amit ha kicsit vastagabban kenek fel a kelleténél a fehér francia végre, nem sárgítja be azt? Jelenleg CN Titániumot használok, de ha picit vastagabb lesz a fehér végnél, helyenként besárgul, viszont túl vékonyan se merem/tudom még építeni, mert félek hogy úgy letörhet. Van valakinek valami tippje?
Ágnes, a francia köröm borításához (C ív megépítéséhez) használj inkább Xtreme Cleart, enyhén lilás színe azt jelenti a felhasználók számára, hogy sárgulásgátló adalék van benne. Ugyanígy a Builder I. építő zselé, az kékes színű, kiemeli a hófehér véget és cseppet sem sárgít. A Titániumot pedig kiválóan alkalmazhatod a színes körmökre.
Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Az egyik, hogy lehet-e színes gél lakkot "zseléként" használni (vagyis hogy zselés alap után clear építő zselével fedem és top shine megy rá)? A másik,hogy a japán manikűr otthoni készletében lévő krém 2 az 1-ben(por és méhviasz)?
Kedves Tímea, igen, a gél lakkal (CrystaLac-ról beszélünk) lehet épített körmöt színezni, kvázi színes zseléként alkalmazni, majd fényzselével lezárni. A japán manikűr készletben pedig egyben van a por és a viasz! Sok sikert kívánunk a munkádhoz!
Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Az egyik, hogy lehet-e színes gél lakkot "zseléként" használni (vagyis hogy zselés alap után clear építő zselével fedem és top shine megy rá)? A másik,hogy a japán manikűr otthoni készletében lévő krém 2 az 1-ben(por és méhviasz)?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ismertek-e olyan zselét, amit ha kicsit vastagabban kenek fel a kelleténél a fehér francia végre, nem sárgítja be azt? Jelenleg CN Titániumot használok, de ha picit vastagabb lesz a fehér végnél, helyenként besárgul, viszont túl vékonyan se merem/tudom még építeni, mert félek hogy úgy letörhet. Van valakinek valami tippje?
Szia! A builder clear I is tökéletes, ha nem szeretnél hajlítani! :)
Szia! Én a titaniumot csak alaprétegnek használom, c.ívnek xtreme cleart az nem sárgul!
http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Gyemant-kup-nagy-1035 ez a fej minden bizonnyal alkalmas kis lyukat fúr a köröm piercing számára.
Szia! Gravírozó - gömbfej! Átviszi! :)
Szia, a piercinghez a fúrót kézzel használjuk, de vannak olyanok, akik a gyémánt kúpos hegyű fejet használják a gépükhöz.
Én is a hegyes fejjel próbáltam, de mintha túl tompa lenne, megfut rajta, elég sokáig tartott, mire egy sima tipet átfúrtam. Köszönöm, akkor megpróbálom majd a piercing fúróval.
Sziasztok! Nem tudja alaki véletlenül, hogy amit a körmösnapon rendeltem azt mikor fogják szállítani? Előre is köszönöm!