2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.11.06 - 15:36
Crystal Nails
Válasz - 2012. november 5., hétfő 12:54 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ismertek-e olyan zselét, amit ha kicsit vastagabban kenek fel a kelleténél a fehér francia végre, nem sárgítja be azt? Jelenleg CN Titániumot használok, de ha picit vastagabb lesz a fehér végnél, helyenként besárgul, viszont túl vékonyan se merem/tudom még építeni, mert félek hogy úgy letörhet. Van valakinek valami tippje?

Ágnes, a francia köröm borításához (C ív megépítéséhez) használj inkább Xtreme Cleart, enyhén lilás színe azt jelenti a felhasználók számára, hogy sárgulásgátló adalék van benne. Ugyanígy a Builder I. építő zselé, az kékes színű, kiemeli a hófehér véget és cseppet sem sárgít. A Titániumot pedig kiválóan alkalmazhatod a színes körmökre.

2012.11.06 - 15:34
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. november 6., kedd 14:33 üzenetére

Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Az egyik, hogy lehet-e színes gél lakkot "zseléként" használni (vagyis hogy zselés alap után clear építő zselével fedem és top shine megy rá)? A másik,hogy a japán manikűr otthoni készletében lévő krém 2 az 1-ben(por és méhviasz)?

Kedves Tímea, igen, a gél lakkal (CrystaLac-ról beszélünk) lehet épített körmöt színezni, kvázi színes zseléként alkalmazni, majd fényzselével lezárni. A japán manikűr készletben pedig egyben van a por és a viasz! Sok sikert kívánunk a munkádhoz!

2012.11.06 - 14:33
Cs. Tímea

Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Az egyik, hogy lehet-e színes gél lakkot "zseléként" használni (vagyis hogy zselés alap után clear építő zselével fedem és top shine megy rá)? A másik,hogy a japán manikűr otthoni készletében lévő krém 2 az 1-ben(por és méhviasz)?

2012.11.05 - 16:23
Cs. Tímea

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ismertek-e olyan zselét, amit ha kicsit vastagabban kenek fel a kelleténél a fehér francia végre, nem sárgítja be azt? Jelenleg CN Titániumot használok, de ha picit vastagabb lesz a fehér végnél, helyenként besárgul, viszont túl vékonyan se merem/tudom még építeni, mert félek hogy úgy letörhet. Van valakinek valami tippje?

Szia! A builder clear I is tökéletes, ha nem szeretnél hajlítani! :)

2012.11.05 - 16:15
Anita nails

Szia! Én a titaniumot csak alaprétegnek használom, c.ívnek xtreme cleart az nem sárgul!

2012.11.05 - 12:54
KÁ

2012.11.04 - 12:40
Crystal Nails

http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Gyemant-kup-nagy-1035 ez a fej minden bizonnyal alkalmas kis lyukat fúr a köröm piercing számára.

Molnár Erzsébet - Válaszolok
2012.10.31 - 22:20
Molnár Erzsébet - vendég

Szia! Gravírozó - gömbfej! Átviszi! :)

2012.10.31 - 10:54
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2012. október 31., szerda 07:29 üzenetére

Szia, a piercinghez a fúrót kézzel használjuk, de vannak olyanok, akik a gyémánt kúpos hegyű fejet használják a gépükhöz.

Én is a hegyes fejjel próbáltam, de mintha túl tompa lenne, megfut rajta, elég sokáig tartott, mire egy sima tipet átfúrtam. Köszönöm, akkor megpróbálom majd a piercing fúróval.

2012.10.31 - 10:37
Suki Regina

Sziasztok! Nem tudja alaki véletlenül, hogy amit a körmösnapon rendeltem azt mikor fogják szállítani? Előre is köszönöm!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár