2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.25 - 19:30
G.Nóri
Válasz Crystal Nails - 2012. október 15., hétfő 12:34 üzenetére

Építs neki, méghozzá Titániummal! Alá kenj fel Base Gel-t. Atombiztos, még a búvároknak is :)

utólag is köszi!kipróbálom :)

2012.10.25 - 18:07
szigyarto izabella

sziasztok! Pár napja jött hozzám egy idősebb hölgy,zselés körmöt kért, és mikor megláttam a kezét megdöbbentem. Töltök fel képet róla és ha tud valaki valamit segítsen!!!! 3-4 éve ilyen a keze, már lelki beteg lett tőle, mindenféle orvosnál volt, mintát is vettek, kapott kezelést de semmi eredmény. Volt olyan orvos,aki szerint psoriasis. Ha az vagy gomba kérdem én, tehetek rá antifugal zselét? Ill már tettem, mert nagy eseményre kellett mennie és nagyon akart szép körmöt,de maradhat-e?

2012.10.25 - 15:20
Sisa Erika

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy egy stiletto körömszettnél mennyi csak maga az anyagköltség? Semmi extrával, csak egy pl. francia véggel. Előre is köszönöm.

2012.10.24 - 21:57
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2012. október 24., szerda 20:53 üzenetére

Ági, a félkötésben lévő porcelán köröm alól óvatosan kiszeded a sablont, majd aláteszed a megfelelő méretű hajlító rudat. Arra lapogatod rá a körmöt, s a hajlításkor is alatta tartod.

És zselénél mi a helyzet? Porcelánból nem építek körmöt, így annál nem tudom használni így :(

Agocs Blanka - Válaszolok
2012.10.24 - 21:53
Agocs Blanka - vendég

Sziasztok!Külföldön dolgozom,igy sajnos nem tudok tanfolyamra járni,de szeretném megtanulni a zselés köröm építést.Milyen kezdő csomagot ajánlotok? melyek a legjobb termékek? válaszokat köszönöm!

2012.10.24 - 21:07
Mészáros Eszter
Válasz Szűcs Viktória - 2012. október 23., kedd 14:34 üzenetére

Sziasztok! Újabb problémával találtam szemben magam: nagyon lassan dolgozok. Nem tette szóvá (még) senki, csak engem zavar, de nagyon. Folyamatosan jár a kezem, így nem értem, hogyan tudnám csökkenteni az időt...

Szerintem idővel felgyorsul az ember, csak gyakorlás kérdése. Nálam múltkor 10-től délután 4-ig volt a vendégem, és ebből csak 1 óra volt a masszázs, a többi manikűr-pedikűr. Igaz, a gél-lakkjával megszívtam. Más tette fel és nem akart lejönni, már csípte a vendég kezét az aceton. Úgyhogy reszeltem....de a minőség rovására semmiképp se mehet. Egy normális vendég biztos elnézi, ha a kezdő lassú, de azt biztosan nem, ha gány melót végez.

2012.10.24 - 20:53
Crystal Nails
Válasz - 2012. október 23., kedd 09:39 üzenetére

Használ valaki C-ív hajlító rudat? Hogy kell úgy a sablon közé dugni, hogy ne ragadjon bele az öntapadós belső részbe? Hiába van ott a sablonból a kivett kör alakú pötty, mégis mindig odaragad nekem, és alig bírom kiszedni, és majdnem lehúzza a gondosan felhelyezett sablont :/

Ági, a félkötésben lévő porcelán köröm alól óvatosan kiszeded a sablont, majd aláteszed a megfelelő méretű hajlító rudat. Arra lapogatod rá a körmöt, s a hajlításkor is alatta tartod.

2012.10.23 - 18:01
Ladorján Szilvia
Válasz - 2012. október 23., kedd 15:37 üzenetére

Nekem is ugyanez a gondom. Nálam a leszedésnél csúszik el a dolog, aztán a körömágyhosszabbításnál, az elképesztően lassan szokott sikerülni. Azt mondja mindenki, hogy túl alaposan próbálom csinálni, meg túlságosan aprólékos vagyok, de úgy hiszem, hogy ezt nem lehet máshogy. Nem akarom én se, hogy a minőség rovására menjen a gyorsulás.. De sajnos én sem tudom, hogy mennyi idő, mire tényleg felgyorsul az ember :(

Csajok! Ha rájöttök a titok nyitjára,szóljatok...üdv. a klubban :)))

2012.10.23 - 15:37
KÁ
Válasz Szűcs Viktória - 2012. október 23., kedd 14:34 üzenetére

Sziasztok! Újabb problémával találtam szemben magam: nagyon lassan dolgozok. Nem tette szóvá (még) senki, csak engem zavar, de nagyon. Folyamatosan jár a kezem, így nem értem, hogyan tudnám csökkenteni az időt...

Nekem is ugyanez a gondom. Nálam a leszedésnél csúszik el a dolog, aztán a körömágyhosszabbításnál, az elképesztően lassan szokott sikerülni. Azt mondja mindenki, hogy túl alaposan próbálom csinálni, meg túlságosan aprólékos vagyok, de úgy hiszem, hogy ezt nem lehet máshogy. Nem akarom én se, hogy a minőség rovására menjen a gyorsulás.. De sajnos én sem tudom, hogy mennyi idő, mire tényleg felgyorsul az ember :(

Szűcs Viktória - Válaszolok
2012.10.23 - 14:34
Szűcs Viktória - törölt felhasználó

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár