2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok! Jön valaki Győrböl a körmös napra?
Szia! Én nem használok, de azért leírom, hogy én , hogy ismerem a használatát. Hajlító rudat porcihoz szoktak használni, miután leszedték a sablont. Így nem fog rátapadni.
Használ valaki C-ív hajlító rudat? Hogy kell úgy a sablon közé dugni, hogy ne ragadjon bele az öntapadós belső részbe? Hiába van ott a sablonból a kivett kör alakú pötty, mégis mindig odaragad nekem, és alig bírom kiszedni, és majdnem lehúzza a gondosan felhelyezett sablont :/
szia, amikor a csuszoretegbe belehelyezem, es lätom hogy dudorodik, a narancsfa pälca tompa reszevel jol odanyomok neki, aztän lämpa, majd a borito reteg.
...."jól odanyomok neki" - Tünde, ez nagyon tetszett! :D
Sziasztok! Segítsetek! Még sosem építettem zselébe szárított virágokat, de nagyon tetszik és van is pár félém. Nem tudom, hogyan kezdjek neki. Mi a jó technika, hogy ne álljon fel a széle és ne dudorodjon ki a felületből. Előre is köszi.
szia, amikor a csuszoretegbe belehelyezem, es lätom hogy dudorodik, a narancsfa pälca tompa reszevel jol odanyomok neki, aztän lämpa, majd a borito reteg.
Kedves Ancsa, a szárított virágot az alapszín vagy színátmenetre tedd, vékony clear csúszórétegbe, igazítsd bele a kis levágott, méretre szabott virágot. Lámpázd ki. Ha nem fekszik fel a köröm felületén, akkor folpack fóliával szorítsd oda, a fólia két szélét a köröm alatt az ujjbegynél fogd össze vagy csipeszeld össze. A kikötés után a fólia gond nélkül eltávolítható. Erre jön a C ív, lámpázás, majd bereszelés. Sok sikert!
Köszi a gyors választ ki fogom próbálni mindennképen.
Köszönöm, igyekszem minél hamarabb eljutni bőrgyógyászhoz. A porcelántól félnek az emberek, úgy tapasztalom, amit teljesen meg is értek, én is féltem tőle, amíg nem tudtam, mi az és hogy működik:)
Igen erre felé is ugyanez a probléma és addig míg el nem magyarázod hogy nem kell félni a porcelántól és ugyanolyan szépen és tartósan lehet vele dolgozni mint a zselével addig ez baj is lesz, itt az a megoldás hogy el kell magyaráznod hogy mi is a porcelán és hogy nem kell félni tőle!! Nálam ez bejött!Hát szurkolok hogy a vendégeid rááljanak a te érdekeben a porcelánra ! de sajnos az allergia nem játék!vigyázz magadra és sok sikert!:D
Sziasztok! Segítsetek! Még sosem építettem zselébe szárított virágokat, de nagyon tetszik és van is pár félém. Nem tudom, hogyan kezdjek neki. Mi a jó technika, hogy ne álljon fel a széle és ne dudorodjon ki a felületből. Előre is köszi.
Kedves Ancsa, a szárított virágot az alapszín vagy színátmenetre tedd, vékony clear csúszórétegbe, igazítsd bele a kis levágott, méretre szabott virágot. Lámpázd ki. Ha nem fekszik fel a köröm felületén, akkor folpack fóliával szorítsd oda, a fólia két szélét a köröm alatt az ujjbegynél fogd össze vagy csipeszeld össze. A kikötés után a fólia gond nélkül eltávolítható. Erre jön a C ív, lámpázás, majd bereszelés. Sok sikert!
szia Viktória! sajnos én is ugyanígy jártam a crystalos és bármilyen zselére én is allergiás vagyok nálam ez súlyosbodott nem csak a vízhólyagok jöttek ki amik rettenetesen viszkettek de egy idő után már a szemhéjam is dagadni kezdett!! nem játék mindenképp menj el bőrgyógyászhoz! vagy hagyd a zselét és használj inkább porelánt! én csak porcelánnal tudok dolgozni de ez még szerencse! Remélem találsz megoldást!! Gyógyulj és ne játssz ezzel mert tényleg nem játék nekem azt mondták a dagadás ennyi erővel a torkomra is mehetett volna! Remélem tudtam segíteni ! :)
Köszönöm, igyekszem minél hamarabb eljutni bőrgyógyászhoz. A porcelántól félnek az emberek, úgy tapasztalom, amit teljesen meg is értek, én is féltem tőle, amíg nem tudtam, mi az és hogy működik:)
Sziasztok! Borzasztóan érzékeny a bőröm, mindenféle körmös dologra allergiás vagyok. Kis hólyagok lesznek az ujjaimon, ha kiszúrom (vagy vakarom, mert ég, viszket is rendesen), akkor ilyen vizes valami jön belőle. Crystal Nailses zselénél is tapasztaltam, most a Classic Nails-nél vettem, de majdnem még rosszabb...A gumikesztyű sem megoldás, attól az összes ujjam "hólyagos" lesz, vettem folyékony kesztyűt is, de az sem ér semmit, és magamnak így szinte teljesen lehetetlen a zselés építés, de hosszú távon másoknak sem fogok tudni; porcelánnál legutóbb nem volt semmi. Illetve szerintem még a primerre is allergiás vagyok...Voltam dokinál, kaptam valami tablettát, de ha mindenre szednék, nem kéne kaját vennem... Tudtok valami megoldást?
szia Viktória! sajnos én is ugyanígy jártam a crystalos és bármilyen zselére én is allergiás vagyok nálam ez súlyosbodott nem csak a vízhólyagok jöttek ki amik rettenetesen viszkettek de egy idő után már a szemhéjam is dagadni kezdett!! nem játék mindenképp menj el bőrgyógyászhoz! vagy hagyd a zselét és használj inkább porelánt! én csak porcelánnal tudok dolgozni de ez még szerencse! Remélem találsz megoldást!! Gyógyulj és ne játssz ezzel mert tényleg nem játék nekem azt mondták a dagadás ennyi erővel a torkomra is mehetett volna! Remélem tudtam segíteni ! :)