2024. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.18 - 18:14
KÁ

Sziasztok! Gumizseléből készült körmöt ugyanolyan anyagokkal lehet kombinálni, mint a gél lakkot? (pl. easy off top gel vagy 0-ás gél lakk) Csak az easy off színek mehetnek rá?

2012.10.18 - 07:12
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2012. október 17., szerda 18:14 üzenetére

Ágnes, szia! Nem vagy könnyű helyzetben! A megoldás viszont egyszerű: készíts körömágy hosszabbításos körmöket neki, s a cover pink mindegyik körmön ugyanolyan hosszú legyen. Ezáltal már egyenletes körömágyat kap, a szabadszél hozzá már megint arányosítás kérdése. Fotót kérünk majd! Sok sikert.

Hát, az az igazság, hogy eddig azzal csináltam neki, csak olyan nehéz hosszúkás formára igazítani azt az ujjat is, ami amúgy kerek neki. Legközelebb kicsit hosszabb körmöket kap, és akkor talán könnyebb egységesre kihozni őket. :) Köszönöm a segítséget. Amúgy fotó van róla fent az eddigiekről, a képeim között pl. a Kék üveghatású című kép az ő keze, a jobb kéz középső ujja és a bal kéz gyűrűs ujja kerek, a többi ujj hosszúkás, látszik valamennyire a képen. Remélem a legközelebbin már nem látszik :)

2012.10.17 - 18:14
Crystal Nails
Válasz - 2012. október 16., kedd 20:20 üzenetére

Sziasztok! Van valakinek olyan vendége, akinek a körmei teljesen eltérnek egymástól? Az egyik vendégemmel nagyon meggyűlik a bajom, az egyik körömágya hosszúkás, a másik kerek, a harmadik megint más, az egyik ujjához képtelenség a sablont odailleszteni, annyira közel van az alsó bőrredő. Mandula formájú körmöket szeretne, de soha nem sikerül kihozni két egyformát, segítsetek, ti hogy szoktátok korrigálni ezeket, vagy mit lehet csinálni ilyenkor, van olyan körömforma, ami ezeket az eltéréseket nem hozza nagyon ki?

Ágnes, szia! Nem vagy könnyű helyzetben! A megoldás viszont egyszerű: készíts körömágy hosszabbításos körmöket neki, s a cover pink mindegyik körmön ugyanolyan hosszú legyen. Ezáltal már egyenletes körömágyat kap, a szabadszél hozzá már megint arányosítás kérdése. Fotót kérünk majd! Sok sikert.

Czebe Veronika Adrienn

Köszönöm! Remélem egyszer valahol valaki összefoglalja :) Megvan a stiledge, de oktatáson (majdnem) ugyanazt kaptam az orosz manduláról (azt is végig építettük a sablonon), viszont máshol látom rövid verzióban ahol inkább gótikus mandulának tűnik, illetve találkoztam szűkülő szabadszéllel épített pipe-al. Hát ki érti ezt..

2012.10.17 - 06:18
Fabian Zsuzsa
Válasz Anita nails - 2012. október 17., szerda 05:22 üzenetére

Szia Zsuzsa! Köszönöm a segítséget! :)

Szívesen :-)

2012.10.17 - 05:22
Anita nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. október 16., kedd 19:56 üzenetére

Csatlakozom az előttem szólóhoz :-).....3 ventilátoros!!!

Szia Zsuzsa! Köszönöm a segítséget! :)

2012.10.17 - 05:22
Anita nails
Válasz Móni - 2012. október 16., kedd 16:36 üzenetére

Nekem 3 ventilátoros van, múlt héten kaptam ajándékba és imádom. Sokkal erősebb a szívó hatása, mint az egy ventilátoros társainak. Minden port összegyűjt. :)

Szia Móni! Köszönöm a segítséget! :)

2012.10.16 - 20:20
KÁ

Sziasztok! Van valakinek olyan vendége, akinek a körmei teljesen eltérnek egymástól? Az egyik vendégemmel nagyon meggyűlik a bajom, az egyik körömágya hosszúkás, a másik kerek, a harmadik megint más, az egyik ujjához képtelenség a sablont odailleszteni, annyira közel van az alsó bőrredő. Mandula formájú körmöket szeretne, de soha nem sikerül kihozni két egyformát, segítsetek, ti hogy szoktátok korrigálni ezeket, vagy mit lehet csinálni ilyenkor, van olyan körömforma, ami ezeket az eltéréseket nem hozza nagyon ki?

2012.10.16 - 19:56
Fabian Zsuzsa

Csatlakozom az előttem szólóhoz :-).....3 ventilátoros!!!

2012.10.16 - 16:36
Móni
Válasz Anita nails - 2012. október 16., kedd 05:29 üzenetére

Sziasztok! Használja valaki az új cn. kéztámaszos porelszívót? Írjátok meg légyszi a tapasztalatokat ,szeretném lecserélni a régit és jó lenne egy olyan elszívó ami erős! :)

Nekem 3 ventilátoros van, múlt héten kaptam ajándékba és imádom. Sokkal erősebb a szívó hatása, mint az egy ventilátoros társainak. Minden port összegyűjt. :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár