2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a gellac fölé, zárásként lehet használni az Easy Off Top fényzselét? Vagy csak a 0-ás gellacot? A választ előre is köszönöm! Üdv: Niki
Szia! igen, lehet.
Sziasztok! Ma zselés műköröm tetejéről (sajátom) oldással akartam eltávolítani a gél lakkot, de kb 10 perc után, amikor levettem a fóliát, hogy megnézzem mennyire jött le, az összes ujjam "feszült" a stresszppontoknál, és baromira fájt a körmöm, amikor elkezdtem reszelni. Tipoldóval próbáltam oldani. Normális dolog ez, vagy volt már valakinek erre panasza? Amikor a lábamról oldottam le így, ott nem volt ilyen, de ott nem is volt alatta zselé, csak a gél lakk. Előfordulhat, hogy a zselé reagál így? Vagy van ötletetek, hogy mitől van ez?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a gellac fölé, zárásként lehet használni az Easy Off Top fényzselét? Vagy csak a 0-ás gellacot? A választ előre is köszönöm! Üdv: Niki
Sziasztok! Easy off color zselét még nem használtam, az lenne a kérdésem, hogy ez alá kell alap pl easy off clear, vagy önmagában is elég? Ezután kell erre fedőréteg és fixálni kell, majd E.O top mehet rá?
Köszönöm! És ez akkor bármilyen zselére érvényes? Akár egy Builder Clera 1-el megoldható?
Tímea, igen, akár Builder Clear I-sel is megoldható! Sok sikert!
Kedves Borika, pont ezt fogják neked megtanítani az OKJ-s képzésen. (sok minden más mellett). Szívesen segítünk majd neked, de a végzett kolléganőink védelme érdekében sajnos nem adhatunk segítséget a házi barkácsoláshoz nem képzett személyeknek.
Kedves Crystal Nails! Sajnos a segítséget nem tudom megköszönni, de a "házi barkácsolás" jelzővel való minősítést igen.
Tímea, megoldható zselével is a rágott körömre való építés, nagyon pontosan oda kell illeszteni a (nemlétező) szabadszélhez. Ha az ujjbegy a köröm felszín fölé emelkedik, akkor először a körömágyat kell megmagasítani zselével vagy porcelánnal. Utána jöhet a sablonozás. Nem könnyű, de kivitelezhető ilyen esetben is a körömépítés. Sok sikert kívánunk!
Köszönöm! És ez akkor bármilyen zselére érvényes? Akár egy Builder Clera 1-el megoldható?
Sziasztok! lerágott körömre Ti hogyan csináltok műkörmöt? Ugye tipet ragasztani nem szabad, mert a ragasztó a sérült körömbe beszivárog..De sablonnal építeni hogyan kell, ha nincs szabadszél, ami alá be lehetne tenni? A bőrre tapadó antifungal pedi géllel vagy gumi zselével megoldható úgy hogy tartós legyen?
Tímea, megoldható zselével is a rágott körömre való építés, nagyon pontosan oda kell illeszteni a (nemlétező) szabadszélhez. Ha az ujjbegy a köröm felszín fölé emelkedik, akkor először a körömágyat kell megmagasítani zselével vagy porcelánnal. Utána jöhet a sablonozás. Nem könnyű, de kivitelezhető ilyen esetben is a körömépítés. Sok sikert kívánunk!
Sziasztok! Kezdő körmös vagyok, a tanfolyamot még tervezem. Segítséget szeretnék kérni! Van egy új vendégem, akinek teljesen lapos a körme, szemből jól látszik, hogy a két oldalán befelé kunkorodik is, tulajdonképpen olyan alakja van, mint egy tűzőgépbe való kapocsnak.:) Egy ilyen körömre hogyan tegyek sablont, hogy tartós legyen az építés? Előre is köszi a válaszokat! :)
Kedves Borika, pont ezt fogják neked megtanítani az OKJ-s képzésen. (sok minden más mellett). Szívesen segítünk majd neked, de a végzett kolléganőink védelme érdekében sajnos nem adhatunk segítséget a házi barkácsoláshoz nem képzett személyeknek.
Sziasztok! Kezdő körmös vagyok, a tanfolyamot még tervezem. Segítséget szeretnék kérni! Van egy új vendégem, akinek teljesen lapos a körme, szemből jól látszik, hogy a két oldalán befelé kunkorodik is, tulajdonképpen olyan alakja van, mint egy tűzőgépbe való kapocsnak.:) Egy ilyen körömre hogyan tegyek sablont, hogy tartós legyen az építés? Előre is köszi a válaszokat! :)