2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.04 - 14:32
Balázsi Szilvia
Válasz Nagy Nikolett - 2012. október 4., csütörtök 13:13 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a gellac fölé, zárásként lehet használni az Easy Off Top fényzselét? Vagy csak a 0-ás gellacot? A választ előre is köszönöm! Üdv: Niki

Szia! igen, lehet.

2012.10.04 - 13:32
KÁ

Sziasztok! Ma zselés műköröm tetejéről (sajátom) oldással akartam eltávolítani a gél lakkot, de kb 10 perc után, amikor levettem a fóliát, hogy megnézzem mennyire jött le, az összes ujjam "feszült" a stresszppontoknál, és baromira fájt a körmöm, amikor elkezdtem reszelni. Tipoldóval próbáltam oldani. Normális dolog ez, vagy volt már valakinek erre panasza? Amikor a lábamról oldottam le így, ott nem volt ilyen, de ott nem is volt alatta zselé, csak a gél lakk. Előfordulhat, hogy a zselé reagál így? Vagy van ötletetek, hogy mitől van ez?

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.10.04 - 13:13
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a gellac fölé, zárásként lehet használni az Easy Off Top fényzselét? Vagy csak a 0-ás gellacot? A választ előre is köszönöm! Üdv: Niki

2012.10.04 - 09:05
Cs. Tímea

Sziasztok! Easy off color zselét még nem használtam, az lenne a kérdésem, hogy ez alá kell alap pl easy off clear, vagy önmagában is elég? Ezután kell erre fedőréteg és fixálni kell, majd E.O top mehet rá?

2012.10.03 - 11:27
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. október 2., kedd 10:11 üzenetére

Köszönöm! És ez akkor bármilyen zselére érvényes? Akár egy Builder Clera 1-el megoldható?

Tímea, igen, akár Builder Clear I-sel is megoldható! Sok sikert!

Borika - Válaszolok
2012.10.02 - 21:53
Borika - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. október 2., kedd 09:53 üzenetére

Kedves Borika, pont ezt fogják neked megtanítani az OKJ-s képzésen. (sok minden más mellett). Szívesen segítünk majd neked, de a végzett kolléganőink védelme érdekében sajnos nem adhatunk segítséget a házi barkácsoláshoz nem képzett személyeknek.

Kedves Crystal Nails! Sajnos a segítséget nem tudom megköszönni, de a "házi barkácsolás" jelzővel való minősítést igen.

2012.10.02 - 10:11
Cs. Tímea
Válasz Crystal Nails - 2012. október 2., kedd 09:56 üzenetére

Tímea, megoldható zselével is a rágott körömre való építés, nagyon pontosan oda kell illeszteni a (nemlétező) szabadszélhez. Ha az ujjbegy a köröm felszín fölé emelkedik, akkor először a körömágyat kell megmagasítani zselével vagy porcelánnal. Utána jöhet a sablonozás. Nem könnyű, de kivitelezhető ilyen esetben is a körömépítés. Sok sikert kívánunk!

Köszönöm! És ez akkor bármilyen zselére érvényes? Akár egy Builder Clera 1-el megoldható?

2012.10.02 - 09:56
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. október 1., hétfő 10:40 üzenetére

Sziasztok! lerágott körömre Ti hogyan csináltok műkörmöt? Ugye tipet ragasztani nem szabad, mert a ragasztó a sérült körömbe beszivárog..De sablonnal építeni hogyan kell, ha nincs szabadszél, ami alá be lehetne tenni? A bőrre tapadó antifungal pedi géllel vagy gumi zselével megoldható úgy hogy tartós legyen?

Tímea, megoldható zselével is a rágott körömre való építés, nagyon pontosan oda kell illeszteni a (nemlétező) szabadszélhez. Ha az ujjbegy a köröm felszín fölé emelkedik, akkor először a körömágyat kell megmagasítani zselével vagy porcelánnal. Utána jöhet a sablonozás. Nem könnyű, de kivitelezhető ilyen esetben is a körömépítés. Sok sikert kívánunk!

2012.10.02 - 09:53
Crystal Nails
Válasz Borika - 2012. október 1., hétfő 15:16 üzenetére

Sziasztok! Kezdő körmös vagyok, a tanfolyamot még tervezem. Segítséget szeretnék kérni! Van egy új vendégem, akinek teljesen lapos a körme, szemből jól látszik, hogy a két oldalán befelé kunkorodik is, tulajdonképpen olyan alakja van, mint egy tűzőgépbe való kapocsnak.:) Egy ilyen körömre hogyan tegyek sablont, hogy tartós legyen az építés? Előre is köszi a válaszokat! :)

Kedves Borika, pont ezt fogják neked megtanítani az OKJ-s képzésen. (sok minden más mellett). Szívesen segítünk majd neked, de a végzett kolléganőink védelme érdekében sajnos nem adhatunk segítséget a házi barkácsoláshoz nem képzett személyeknek.

Borika - Válaszolok
2012.10.01 - 15:16
Borika - vendég

Sziasztok! Kezdő körmös vagyok, a tanfolyamot még tervezem. Segítséget szeretnék kérni! Van egy új vendégem, akinek teljesen lapos a körme, szemből jól látszik, hogy a két oldalán befelé kunkorodik is, tulajdonképpen olyan alakja van, mint egy tűzőgépbe való kapocsnak.:) Egy ilyen körömre hogyan tegyek sablont, hogy tartós legyen az építés? Előre is köszi a válaszokat! :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár