2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Én 2007-ben végeztem a CN-nél, akkor dolgoztam is rövid ideig körmösként, de közbejött munka, gyerekek..stb.most szeretném újra kezdeni, látom, hogy sok új anyag megjelent, próbálom ezeket megismerni.Azt szeretném elsőként kérdezni, hogy a manicure tipet lehet-e gél lakkal használni?és próbálta-e már vki sima lakkal?Látom, hogy van segédtipes és szimpla manicure tip.A szimplát sokkal nehezebb jól felragasztani? köszönöm a segítséget! Évi
Sziasztok! Kezdő vagyok, hobbi szinten szeretnék körmözni egyelőre. A kérdésem az lenne, kinek mi a véleménye az alábbi indulócsomagról: http://budapest.olx.hu/mega-nagy-zseles-mukoromepito-keszlet-nagy-uv-lampaval-es-sok-extraval-iid-282855799 ? Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok hasonló összeállítást? Köszönöm
Szia! Ezek elég ismeretlen anyagok!!! Nem kenném magamra de még vendég körmére sem! :)!
Tímea, annyi vesződés van vele pontosan, mint egy új gél lakkozással. Semmiképp sem javasoljuk a gél lakknál a tőtöltést.
Pedig milyen jó is lett volna! Azért kérdeztem,mert még nem csináltam csak tő töltést, hanem mindig leszedtem teljesen és újra "építettem"..De ezek szerint jól tettem, hogy kihagytam! Köszönöm a választ! :)
Sziasztok! Szerintetek mennyire tartós egy gél lakk töltés? Itt egy szó szerint értendő körömtő töltést értek. Vagyis, hogy nem oldom le az egészet, hanem csak reszelem, amennyire a forma követeli.. Meg lehet csinálni úgy, hogy a minta marad(francia),és ténylegesen csak a lenövést töltöm(normál előkészítési folyamat után)?
Tímea, annyi vesződés van vele pontosan, mint egy új gél lakkozással. Semmiképp sem javasoljuk a gél lakknál a tőtöltést.
Sziasztok! Kezdő vagyok, hobbi szinten szeretnék körmözni egyelőre. A kérdésem az lenne, kinek mi a véleménye az alábbi indulócsomagról: http://budapest.olx.hu/mega-nagy-zseles-mukoromepito-keszlet-nagy-uv-lampaval-es-sok-extraval-iid-282855799 ? Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok hasonló összeállítást? Köszönöm
Egyébként hiányos is a csomag, a savmentes primer nem elég az előkészítéshez. Azt meg megnézem, hogy a gyöngyházfényű körömlakkal hogy fejezi be a műveletet. Szóval szerintem ne ezt a csomagot vedd.
Szia! Több dolog miatt én annyira nem tartom szerencsésnek ezt a csomagot. Ha csak magadnak szeretnél körmöt csinálni, akkor egy csomó dolog felesleges benne, pl a rengeteg féle tip... Ezeket nehéz is felragasztani, még másnak is, nemhogy magadnak, és ha nincs gyakorlatod, szinte biztos, hogy levegős lesz, akkor begombásodik a köröm. Ha másnak rakod fel, akkor az még rosszabb, mert biztos nem megy vissza hozzád, és még neki is kellemetlenséget okoz a gomba. Én amikor elkezdtem magamnak körmözni, vettem egy pici 1 csöves lámpát, 1 tégely közepesen sűrű építőzselét + ecsetet, az előkészítő folyadékokat, meg pár díszt, és csináltam. Persze nem volt tökéletes, de amikor beiratkoztam a suliba, zselés anyagok terén volt már egy elég jó tapasztalatom. Szóval szerintem nem kell ennyi és ilyen cucc hozzá, hogy magadnak kezdj körmözni.
Ja és a legfontosabb, hogy feleennyiből megúsztam, mint amennyibe ez a csomag kerül.
Szia! Több dolog miatt én annyira nem tartom szerencsésnek ezt a csomagot. Ha csak magadnak szeretnél körmöt csinálni, akkor egy csomó dolog felesleges benne, pl a rengeteg féle tip... Ezeket nehéz is felragasztani, még másnak is, nemhogy magadnak, és ha nincs gyakorlatod, szinte biztos, hogy levegős lesz, akkor begombásodik a köröm. Ha másnak rakod fel, akkor az még rosszabb, mert biztos nem megy vissza hozzád, és még neki is kellemetlenséget okoz a gomba. Én amikor elkezdtem magamnak körmözni, vettem egy pici 1 csöves lámpát, 1 tégely közepesen sűrű építőzselét + ecsetet, az előkészítő folyadékokat, meg pár díszt, és csináltam. Persze nem volt tökéletes, de amikor beiratkoztam a suliba, zselés anyagok terén volt már egy elég jó tapasztalatom. Szóval szerintem nem kell ennyi és ilyen cucc hozzá, hogy magadnak kezdj körmözni.
Sziasztok! Szerintetek mennyire tartós egy gél lakk töltés? Itt egy szó szerint értendő körömtő töltést értek. Vagyis, hogy nem oldom le az egészet, hanem csak reszelem, amennyire a forma követeli.. Meg lehet csinálni úgy, hogy a minta marad(francia),és ténylegesen csak a lenövést töltöm(normál előkészítési folyamat után)?
sziasztok! az lenne a kérdésem hogy a porcelán műkörömépítéshez milyen liquid kellene?? a crystal nails-nél találtam egy készletet és van benne liquid csak nem értek hozzá mert porcelánból kezdő vagyok! http://www.fodrilla.hu/webshop/117-crystal-nails-porcelan-proba-keszlet-odorless-szagtalan- erről lenne szó! véleményeket ebbe minden benne van ami kell a porcelán körömhöz?? ja és itt nem találtam leírást ezt lámpázni kell vagy levegőre köt? Előre is köszönöm a választ! :)
Kedves Dóri! Az iskolában azért csak megtanították, hogy milyen porhoz milyen liquidet kell használni...... A próbakészletben por és folyadék van, ecset is kell hozzá. Azt külön kell megvásárolnod. Az odorless porcelán bár szagtalan, de kevésbé elterjedt. Nem kell lámpázni.