2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok! az lenne a kérdésem hogy a porcelán műkörömépítéshez milyen liquid kellene?? a crystal nails-nél találtam egy készletet és van benne liquid csak nem értek hozzá mert porcelánból kezdő vagyok! http://www.fodrilla.hu/webshop/117-crystal-nails-porcelan-proba-keszlet-odorless-szagtalan- erről lenne szó! véleményeket ebbe minden benne van ami kell a porcelán körömhöz?? ja és itt nem találtam leírást ezt lámpázni kell vagy levegőre köt? Előre is köszönöm a választ! :)
ha egyszerre 20 ezer ft-ért vásárolsz, kapsz egy matricát
Köszönöm az infót! :)
És ez a 20.000 egy vásárláson belül kell, hogy legyen, vagy gyűjtögethető?
ha egyszerre 20 ezer ft-ért vásárolsz, kapsz egy matricát
Tudomásom szerint az odorless liquiddel nem lehet 3d díszeket készíteni, hiszen a kötés után visszamarad egy gumis/ragadós réteg, melyet reszeléssel lehet eltávolítani, és ez a díszítésnél nem lehetséges. Olyan ez, mint a zselénél a fixálás.
Köszi a választ! Sajnos valóban igazad van!
Xéniának igaza van!
Köszönöm a választ!
Tudomásom szerint az odorless liquiddel nem lehet 3d díszeket készíteni, hiszen a kötés után visszamarad egy gumis/ragadós réteg, melyet reszeléssel lehet eltávolítani, és ez a díszítésnél nem lehetséges. Olyan ez, mint a zselénél a fixálás.
Xéniának igaza van!
Tímea, a porcelán díszítő is természetes szőrű, a többiek szintetikus, magas minőségű szőrrel vannak ellátva.
Köszönöm a tájékoztatást! :)
Szia Anikó! Őszintén szólva még nem dolgoztam vele, így sajnos nem tudok erre pontos választ írni! De gondolom lehet...
köszi a választ! Akkor lehet ki próbálom majd!
Kedves Crystal Nails! Érdeklődni szeretnék (tisztíthatóság miatt), hogy a porcelános ecseteken és a P-s ecseten kívül melyek a természetes szőrű ecsetek?
Tímea, a porcelán díszítő is természetes szőrű, a többiek szintetikus, magas minőségű szőrrel vannak ellátva.