2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ez engem is érdekelne. Odorless liquiddel ugyanúgy lehet 3D-s virágokat készíteni, mint a hagyományossal, csak lassabban? Köszönöm a választ!
Szia Anikó! Őszintén szólva még nem dolgoztam vele, így sajnos nem tudok erre pontos választ írni! De gondolom lehet...
Igen! A CN odorless liquid szagtalan, de ugyan úgy levegőre köt, csak lassabban lehet vele dolgozni!
Ez engem is érdekelne. Odorless liquiddel ugyanúgy lehet 3D-s virágokat készíteni, mint a hagyományossal, csak lassabban? Köszönöm a választ!
Van levegőre kötő szagtalan liquid????
Igen! A CN odorless liquid szagtalan, de ugyan úgy levegőre köt, csak lassabban lehet vele dolgozni!
Zsuzsaaaaa, zselével ugyanez az eljárás! A megrendelőidet el ne szalaszd!
Azzal nincs semmi gond,hogy az alapot elkészítsem zseléből vagy uv liquidből.....de egyikből sem tudok rózsát és egyéb porcelán mintát csinálni:-(.....Csak a festés marad:-(.....De,lehet hogy akkor így teszek.
Szia! Próbáltad szagtalan liquiddel? Elvileg szerintem uv liquiddel is kivitelezhető. végső soron zseléből is el lehet készíteni, csak lassabban.
Van levegőre kötő szagtalan liquid????
Kedves Crystal Nails! Érdeklődni szeretnék (tisztíthatóság miatt), hogy a porcelános ecseteken és a P-s ecseten kívül melyek a természetes szőrű ecsetek?
Sziasztok! Van valami másik megoldás az ékszerkészítéshez? Nekem nem igazán egészséges a tüdőm/tudja,aki tudja hogy miért/,és a liquid nem igazán tesz jót.Viszont annyi megrendelésem van már,hogy karácsonyig beteltem:-)....Ha uv liquiddel csinálnám?Válaszokat előre is köszönöm!
Zsuzsaaaaa, zselével ugyanez az eljárás! A megrendelőidet el ne szalaszd!
Sziasztok! Van valami másik megoldás az ékszerkészítéshez? Nekem nem igazán egészséges a tüdőm/tudja,aki tudja hogy miért/,és a liquid nem igazán tesz jót.Viszont annyi megrendelésem van már,hogy karácsonyig beteltem:-)....Ha uv liquiddel csinálnám?Válaszokat előre is köszönöm!
Szia! Próbáltad szagtalan liquiddel? Elvileg szerintem uv liquiddel is kivitelezhető. végső soron zseléből is el lehet készíteni, csak lassabban.
Szia, igen 20 ezer ft-ként kapsz matricát, és ha kigyűjtöttél 10-et (azt hiszem), akkor kedvezményt kapsz a következő vásárlásodnál.
És ez a 20.000 egy vásárláson belül kell, hogy legyen, vagy gyűjtögethető?
Köszönöm a segítséget :)
nincs mit :)