2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a BrillBird-nél van-e pontgyűjtés, mint a CN-nél? Köszi :)
Szia, igen 20 ezer ft-ként kapsz matricát, és ha kigyűjtöttél 10-et (azt hiszem), akkor kedvezményt kapsz a következő vásárlásodnál.
Sziasztok! Van valami másik megoldás az ékszerkészítéshez? Nekem nem igazán egészséges a tüdőm/tudja,aki tudja hogy miért/,és a liquid nem igazán tesz jót.Viszont annyi megrendelésem van már,hogy karácsonyig beteltem:-)....Ha uv liquiddel csinálnám?Válaszokat előre is köszönöm!
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a BrillBird-nél van-e pontgyűjtés, mint a CN-nél? Köszi :)
Szia, én csak zsírtalanítani és portalanítani szoktam a felületet, és nem volt gond vele. Egyszerű acetonmentes lakklemosóval áttörlöm, ahova a mintát szeretném, és már mehet is a munka :)
Köszönöm a segítséget :)
sziasztok, most alakítottam ki üzletemet és váltottam ki a vállalkozóit, mivel sok kérdés merült fel bennem is nyitáskor, gondoltam megosztom veletek mit kellett intézni, hátha segítek vele valakinek. Senkitől nem kell hatósági engedély, az ügyfélkapus regisztráció után igényelni kell a vállalkozói engedélyt, ha ezt visszaigazolták és megvan az adószám lehet megvenni a nyugtatömböt, készpénzfizetési számlát stb... ANTSZ engedély sem kell, viszont ellenőrizhetnek, nekem a dohányzás tiltására hívták fel a figyelmemet és a minimum 6 m2 -nyi helyre, hogy ezekre figyeljek nagyon.(nem kell veszélyes hulladékként kezelni az eldobható szikét sem) Illetőleg be kell jelenteni a fertőtlenítő és takarítószereket. Az illetékes Önkormányzatnál be kell jelenteni az iparűzési adót és már lehet is dologzni! Gondoltam összefoglalom, hátha valakinél szintén kérdéses a dolog! :)
Szióka! A fertőtlenítő szereket hol kell bejelenteni kell egyáltalán?
sziasztok. meg szeretném kérdezni, gel-lac ra hogyan lehet egy mozdulatot festeni, melyik fázisban, mit kell tenni hogy rajta maradjon?
Szia!Én a szín felvitele után szoktam giga pigment zselével egy mozdulat virágot festeni ,köttetem és utána jöhet a clear gel-lac. Ha megkötött fixálom!
sziasztok. meg szeretném kérdezni, gel-lac ra hogyan lehet egy mozdulatot festeni, melyik fázisban, mit kell tenni hogy rajta maradjon?
Szia! Fedés után ha már buffereltél lehet festeni és easy off toppal feded (ez egy rétegben vastagon is felkerülhet)
Szia! Teljesen elkészíted a gél lakkot, bufferelsz és festheted is a mintát. 2 réteg fedővel átkened egyenként lámpázva, kötés után fixálod.
Sziasztok! Láttam sok olyan képet, ahol porcelánnal különböző tárgyakat díszítenek, pl telefont, sőt, üvegpoharat is. Ilyenkor hogy kell előkészíteni ezeket, hogy tartós legyen rajta a porcelán? Bufferrel ezt is meg kell mattítani kicsit? Üvegnél lehet egyáltalán? Vagy ti mit javasoltok?
Szia, én csak zsírtalanítani és portalanítani szoktam a felületet, és nem volt gond vele. Egyszerű acetonmentes lakklemosóval áttörlöm, ahova a mintát szeretném, és már mehet is a munka :)