2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.09.13 - 06:31
KÁ

Sziasztok! Láttam sok olyan képet, ahol porcelánnal különböző tárgyakat díszítenek, pl telefont, sőt, üvegpoharat is. Ilyenkor hogy kell előkészíteni ezeket, hogy tartós legyen rajta a porcelán? Bufferrel ezt is meg kell mattítani kicsit? Üvegnél lehet egyáltalán? Vagy ti mit javasoltok?

2012.09.12 - 12:43
Crystal Nails
Válasz - 2012. szeptember 12., szerda 06:50 üzenetére

Értem, köszönöm. Regisztráltam Kovács Gabó zselés technikai továbbképzésére, ott tanítják majd ezt a technikát? Vagy hol lehet ezzel bővebben megismerkedni?

Ágnes, a legjobb képzésre regisztráltál, ott Gabó megmutatja, megtanítja!

2012.09.12 - 12:42
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. szeptember 12., szerda 10:58 üzenetére

Köszönöm a választ! Azzal sikerült megoldani,hogy félbe lett vágva(citrom)! :)

Tímea, találékonyság sok mindenre megoldást nyújt! :)

2012.09.12 - 10:58
Cs. Tímea
Válasz Crystal Nails - 2012. szeptember 12., szerda 04:55 üzenetére

Tímea, szia! Nagy ritkán bizony előfordul, hogy a gumidíszek sajnos vastagok és kiállnak. Ilyenkor a körmösök egy részét kireszelik. Általában azonban nem áll ki, többnyire belesimul a zselébe, porcelánba.

Köszönöm a választ! Azzal sikerült megoldani,hogy félbe lett vágva(citrom)! :)

2012.09.12 - 06:50
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2012. szeptember 12., szerda 04:58 üzenetére

Ági, a bulider pinket a cover pinkre teszik, a cuticula felőli részre. Ezáltal a lenövést méginkább el lehet tüntetni.

Értem, köszönöm. Regisztráltam Kovács Gabó zselés technikai továbbképzésére, ott tanítják majd ezt a technikát? Vagy hol lehet ezzel bővebben megismerkedni?

2012.09.12 - 04:58
Crystal Nails
Válasz - 2012. szeptember 10., hétfő 18:15 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a Builder Pink, és a körömágyhosszabbítók között? A buildert mire lehet használni, miben más?

Ági, a bulider pinket a cover pinkre teszik, a cuticula felőli részre. Ezáltal a lenövést méginkább el lehet tüntetni.

2012.09.12 - 04:55
Crystal Nails
Válasz Cs. Tímea - 2012. szeptember 11., kedd 14:02 üzenetére

Sziasztok!Használt valaki közületek gumi díszt körömbe építve? Mennyire "simul bele" a zselébe? Attól tartok vastag (így ránézésre) és esetleg kiáll..

Tímea, szia! Nagy ritkán bizony előfordul, hogy a gumidíszek sajnos vastagok és kiállnak. Ilyenkor a körmösök egy részét kireszelik. Általában azonban nem áll ki, többnyire belesimul a zselébe, porcelánba.

2012.09.11 - 21:15
KÁ
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. szeptember 11., kedd 07:11 üzenetére

Szia! Körömágy-magasításhoz szokták használni, meg természetesebb színhatása lesz a körömágy-hosszabbításnak.

És azt hogy kell alkalmazni? Csak a körömágyhosszabbítóra kell kenni, vagy az egész körmöt bevonom vele a végén? Nem akarok még ilyesmivel próbálkozni, csak elméletben érdekel a dolog, mert láttam a boltban, hogy van ilyen, de sehol nem találkoztam még a használatával :)

2012.09.11 - 17:28
Cs. Tímea
Válasz Juhász Szilvia - 2012. szeptember 11., kedd 16:25 üzenetére

Szia! Ha szelve vásároltad, akkor előfordul,hogy vastag, és igen, sajnos ki is áll a körömből. Meg tudod reszelni,csak óvatosan,nehogy elkopjon teljesen! Ha rúdban veszed, tudsz magadnak vékonyabbat szelni!

Szia! Köszönöm a tippet! Csak egyféle van (kérésre szereztem be),hamarosan alkalmazásra kerül..Megpróbálom megreszelni, talán nem kopik el! Bár én annyira nem bánnám! :D :D És akkor alkothatnák saját kezűleg. Mindegy, a kérés az lérés.. Még egyszer köszi!

Juhász Szilvia - Válaszolok
2012.09.11 - 16:25
Juhász Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Cs. Tímea - 2012. szeptember 11., kedd 14:02 üzenetére

Sziasztok!Használt valaki közületek gumi díszt körömbe építve? Mennyire "simul bele" a zselébe? Attól tartok vastag (így ránézésre) és esetleg kiáll..

Szia! Ha szelve vásároltad, akkor előfordul,hogy vastag, és igen, sajnos ki is áll a körömből. Meg tudod reszelni,csak óvatosan,nehogy elkopjon teljesen! Ha rúdban veszed, tudsz magadnak vékonyabbat szelni!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár