2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Láttam sok olyan képet, ahol porcelánnal különböző tárgyakat díszítenek, pl telefont, sőt, üvegpoharat is. Ilyenkor hogy kell előkészíteni ezeket, hogy tartós legyen rajta a porcelán? Bufferrel ezt is meg kell mattítani kicsit? Üvegnél lehet egyáltalán? Vagy ti mit javasoltok?
Értem, köszönöm. Regisztráltam Kovács Gabó zselés technikai továbbképzésére, ott tanítják majd ezt a technikát? Vagy hol lehet ezzel bővebben megismerkedni?
Ágnes, a legjobb képzésre regisztráltál, ott Gabó megmutatja, megtanítja!
Köszönöm a választ! Azzal sikerült megoldani,hogy félbe lett vágva(citrom)! :)
Tímea, találékonyság sok mindenre megoldást nyújt! :)
Tímea, szia! Nagy ritkán bizony előfordul, hogy a gumidíszek sajnos vastagok és kiállnak. Ilyenkor a körmösök egy részét kireszelik. Általában azonban nem áll ki, többnyire belesimul a zselébe, porcelánba.
Köszönöm a választ! Azzal sikerült megoldani,hogy félbe lett vágva(citrom)! :)
Ági, a bulider pinket a cover pinkre teszik, a cuticula felőli részre. Ezáltal a lenövést méginkább el lehet tüntetni.
Értem, köszönöm. Regisztráltam Kovács Gabó zselés technikai továbbképzésére, ott tanítják majd ezt a technikát? Vagy hol lehet ezzel bővebben megismerkedni?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a Builder Pink, és a körömágyhosszabbítók között? A buildert mire lehet használni, miben más?
Ági, a bulider pinket a cover pinkre teszik, a cuticula felőli részre. Ezáltal a lenövést méginkább el lehet tüntetni.
Sziasztok!Használt valaki közületek gumi díszt körömbe építve? Mennyire "simul bele" a zselébe? Attól tartok vastag (így ránézésre) és esetleg kiáll..
Tímea, szia! Nagy ritkán bizony előfordul, hogy a gumidíszek sajnos vastagok és kiállnak. Ilyenkor a körmösök egy részét kireszelik. Általában azonban nem áll ki, többnyire belesimul a zselébe, porcelánba.
Szia! Körömágy-magasításhoz szokták használni, meg természetesebb színhatása lesz a körömágy-hosszabbításnak.
És azt hogy kell alkalmazni? Csak a körömágyhosszabbítóra kell kenni, vagy az egész körmöt bevonom vele a végén? Nem akarok még ilyesmivel próbálkozni, csak elméletben érdekel a dolog, mert láttam a boltban, hogy van ilyen, de sehol nem találkoztam még a használatával :)
Szia! Ha szelve vásároltad, akkor előfordul,hogy vastag, és igen, sajnos ki is áll a körömből. Meg tudod reszelni,csak óvatosan,nehogy elkopjon teljesen! Ha rúdban veszed, tudsz magadnak vékonyabbat szelni!
Szia! Köszönöm a tippet! Csak egyféle van (kérésre szereztem be),hamarosan alkalmazásra kerül..Megpróbálom megreszelni, talán nem kopik el! Bár én annyira nem bánnám! :D :D És akkor alkothatnák saját kezűleg. Mindegy, a kérés az lérés.. Még egyszer köszi!
Sziasztok!Használt valaki közületek gumi díszt körömbe építve? Mennyire "simul bele" a zselébe? Attól tartok vastag (így ránézésre) és esetleg kiáll..
Szia! Ha szelve vásároltad, akkor előfordul,hogy vastag, és igen, sajnos ki is áll a körömből. Meg tudod reszelni,csak óvatosan,nehogy elkopjon teljesen! Ha rúdban veszed, tudsz magadnak vékonyabbat szelni!