2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.09.11 - 14:02
Cs. Tímea

Sziasztok!Használt valaki közületek gumi díszt körömbe építve? Mennyire "simul bele" a zselébe? Attól tartok vastag (így ránézésre) és esetleg kiáll..

2012.09.11 - 07:11
Balázsi Szilvia
Válasz - 2012. szeptember 10., hétfő 18:15 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a Builder Pink, és a körömágyhosszabbítók között? A buildert mire lehet használni, miben más?

Szia! Körömágy-magasításhoz szokták használni, meg természetesebb színhatása lesz a körömágy-hosszabbításnak.

2012.09.10 - 18:15
KÁ

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a Builder Pink, és a körömágyhosszabbítók között? A buildert mire lehet használni, miben más?

Szabó Csilla - Válaszolok
2012.09.10 - 14:03
Szabó Csilla - törölt felhasználó

Kedves Crystal Nails! Köszönöm a kedves választ! Sajnálom, ha esetleg kérdésem nem volt egyértelmű! Nem Crystal Nails OKJ tanfolyamot végeztem, ha erre irányul a kérdés... Sőőőőőt! Eddig csak a porcelánport próbáltam a Crystal anyagok közül (bár eddig terveztem, hogy bővítek még...)! Ettől függetlenül természetesen azt tudom, hogy a slower a lassan kötő az odorless a szagtalan, ezt még a kérdésbe is beleírtam... Kérdésemet CSUPÁN AZÉRT tettem fel, mert kíváncsi lettem volna, hogy ezen két tulajdonságon kívül miben különbözik - ha egyáltalán különbözik ("viselkedés, reszelhetőség, kezelhetőség" tekintetében) - a két porcelánpor, hiszen ha jól tudom, az odorless por is lassabban kötő és a slower por sem szagos, ha odorless liquid-del használom?!? (Márpedig én azt használok!) (Legjobb tudomásom szerint a legtöbb(!!!) forgalmazónál nem is létezik külön odorless, csak jó esetben gyorsan és lassan kötő porcelánpor a kínálatban!)

2012.09.10 - 07:24
Crystal Nails
Válasz Móni - 2012. szeptember 7., péntek 06:14 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki, hogyan távolítja el a swarovski köveket? Hat hete építettem a körmöt és még az összes megvan :-) Hétvégén le kellene szednem a körmöt, de a köveket mivel távolítsam el? Tanácstalan vagyok, már egy karbidfejet kinyírtam a múltkor, most más megoldást keresnék.......

Móni, szia, vannak akik a kövek felületét megcsiszolják óvatosan 100-as kopott reszelővel, majd a többi anyaggal együtt karbid fejjel távolítják el. Nem bonyolult. Azért viselj szemüveget közben!

2012.09.10 - 07:21
Crystal Nails
Válasz Szabó Csilla - 2012. szeptember 8., szombat 07:08 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni két témával kapcsolatban is: 1.) Melyik olcsóbb (gondolok itt a 2-4 ezer forint körül kaphatóakra) karbidfejet érdemes megvenni, ami tényleg nem éget, és viszi a porcit is? 2.) Mi a lényeges különbség a CN odorless és slower porok között? (Azt tudom, hogy mindkettő lassabb kötésű és, hogy az odorless kifejezetten az odorless liquidhez lett fejlesztve... Ezen kívül érdekelne, hogy végeredmény tekintetében, vagy összetételében, vagy miben van a különbség?!) :) Köszi előre is!

Csilla, szia! Ezeket az alapvető különbségeket (odorless és slower) az alapfokú OKJ-s képzéseket megtanítják. Nos, ettől eltekintve: a slower, a lassan kötő porcelán por. Az odorless pedig a szagtalan. Azonban viselkedésre, kezelhetőségre, reszelhetőségre különböznek egymástól. A kezdőknek a slower porokat ajánljuk. A karbidok közül a kuglis karbid fejet javasoljuk. Nekünk is van egy kérdésünk hozzád: hol végeztél OKJ-s képzést, hogy a fentieket nem tanították?

2012.09.10 - 07:17
Crystal Nails
Válasz melisza - 2012. szeptember 8., szombat 08:01 üzenetére

sziasztok lányok kitudna ma elvállalni müköröm épitésre:2000-ft tudnék adni akit érdekel az irjon nekem nagyon fontoss lene cica188@citromail.hu köszi

vicces.....:)

2012.09.09 - 06:43
Móni
Válasz Anda Andrea - 2012. szeptember 8., szombat 07:12 üzenetére

Szia! Én rendszeresítettem erre egy gyémánt fejet amivel nagyon könnyen lejön. Géllaknál még többit körmöt csiszolom beáztatom tipp oldoba.Meglazul és nagyom könnyen lejön utána már!

Köszi a segítséget Neked is, Andi! :)

melisza - Válaszolok
2012.09.08 - 08:01
melisza - vendég

sziasztok lányok kitudna ma elvállalni müköröm épitésre:2000-ft tudnék adni akit érdekel az irjon nekem nagyon fontoss lene cica188@citromail.hu köszi

2012.09.08 - 07:12
Anda Andrea
Válasz Móni - 2012. szeptember 7., péntek 06:14 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki, hogyan távolítja el a swarovski köveket? Hat hete építettem a körmöt és még az összes megvan :-) Hétvégén le kellene szednem a körmöt, de a köveket mivel távolítsam el? Tanácstalan vagyok, már egy karbidfejet kinyírtam a múltkor, most más megoldást keresnék.......

Szia! Én rendszeresítettem erre egy gyémánt fejet amivel nagyon könnyen lejön. Géllaknál még többit körmöt csiszolom beáztatom tipp oldoba.Meglazul és nagyom könnyen lejön utána már!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár