2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni két témával kapcsolatban is: 1.) Melyik olcsóbb (gondolok itt a 2-4 ezer forint körül kaphatóakra) karbidfejet érdemes megvenni, ami tényleg nem éget, és viszi a porcit is? 2.) Mi a lényeges különbség a CN odorless és slower porok között? (Azt tudom, hogy mindkettő lassabb kötésű és, hogy az odorless kifejezetten az odorless liquidhez lett fejlesztve... Ezen kívül érdekelne, hogy végeredmény tekintetében, vagy összetételében, vagy miben van a különbség?!) :) Köszi előre is!
Köszi csajok :-)
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Én is mindig a szélét csiszolom,és kipattan :-)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki, hogyan távolítja el a swarovski köveket? Hat hete építettem a körmöt és még az összes megvan :-) Hétvégén le kellene szednem a körmöt, de a köveket mivel távolítsam el? Tanácstalan vagyok, már egy karbidfejet kinyírtam a múltkor, most más megoldást keresnék.......
Szia, a követ a karbid fejjel csak a szélén próbáld meg elkezdeni reszelni, kicsit megdöntve, és kipattintani, így nem kopik el a karbid fejed sem és gyorsan végzel a kövek eltávolításával :)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki, hogyan távolítja el a swarovski köveket? Hat hete építettem a körmöt és még az összes megvan :-) Hétvégén le kellene szednem a körmöt, de a köveket mivel távolítsam el? Tanácstalan vagyok, már egy karbidfejet kinyírtam a múltkor, most más megoldást keresnék.......
Ékszer alapot pl. megtanulhatsz Sebestyén Ági képzésén készíteni. Egy porcelános kupak belső kerek védősapkáját is kitöltheted porcelánnal, majd kipattinthatod belőle. Finom bufferezés után jöhet rá a festés és a kövek. Sok sikert!
Köszönöm a segítséget, Jelentkeztem Ági képzésére, de már csak decemberre van időpont.Addig megpróbálkozom ezzel a módszerrel.:)
Köszönöm, így jártam el, remélem kellően tartós lesz. Igazából az easy off white-tal nem tudok kibékülni, ezért gondoltam, hogy gél lakkal helyettesíteném.
Sziasztok! Korábban volt téma, hogy a gél lakk úgymond beépíthető a zselés körömbe. Kérdésem az lenne, gumi zselével is működik? Valamint, amennyiben töltésről lenne szó, elég a base gél alapnak, majd gél lakk, majd gumi zselé c-ív, vagy az alapréteg is gumi zselé legyen? Köszönöm a választ!
Xénia, ha a gél lakkot beépíteni szeretnéd, a C ív alá, akkor használj inkább színes zselét. Ha ragaszkodsz a gél lakkhoz, akkor csakis rugalmas építő anyagokkal társítsd, pl. gumizselé alul-felül.
Sziasztok! Korábban volt téma, hogy a gél lakk úgymond beépíthető a zselés körömbe. Kérdésem az lenne, gumi zselével is működik? Valamint, amennyiben töltésről lenne szó, elég a base gél alapnak, majd gél lakk, majd gumi zselé c-ív, vagy az alapréteg is gumi zselé legyen? Köszönöm a választ!
Szia, igen, elkészíted a porcelán körmöt, és a végén rákened a géllakkot. A tetejére a géllakk saját fedőjét használd.
Hu azt hittem butaságot kérdezek köszönöm szépen!!!:D