2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Lenne talán egy nagyon butus kérdésem gel lakkot lehet kenni porcelán alapra? :S
Szia, igen, elkészíted a porcelán körmöt, és a végén rákened a géllakkot. A tetejére a géllakk saját fedőjét használd.
Sziasztok! Lenne talán egy nagyon butus kérdésem gel lakkot lehet kenni porcelán alapra? :S
Sziasztok !Tud valaki abban segíteni, hogy hogy kell ékszer alapot készíteni? Én sablonon próbáltam , de........... Előre is köszönöm:) Szép napot mindenkinek
Ékszer alapot pl. megtanulhatsz Sebestyén Ági képzésén készíteni. Egy porcelános kupak belső kerek védősapkáját is kitöltheted porcelánnal, majd kipattinthatod belőle. Finom bufferezés után jöhet rá a festés és a kövek. Sok sikert!
Szia! A legegyszerűbb, ha vásárolsz kész ékszeralapokat és azokra készíted el a díszítést:) Bizonyos weboldalakon, webáruházakban, illetve hobbyboltokban is kaphatók és egyáltalán nem drágák. De ha Te magad szeretnéd a alapokat is elkészíteni, akkor pl gyűrű, bross vagy nyakláncalapot lehet úgy is készíteni, hogy egy kupakot vagy befőttes üveg tetejét porcival "kitöltesz". A végén díszítőtű nagyobbik végével óvatosan körbehúzod és kipattintod belőle. Mehet bele rendes fémalap vagy pedig sablon és azt is körbevonni porcival. Ha van ékszerész ismerősöd, vele is készíttethetsz különböző nagyságú és formájú alapokat. A legjobb az orvosi fém, az nem vált ki allergiás reakciókat a nikkelérzékenyekre sem. Sok sikert, jó munkát:)
Szia ! Köszönöm a segítséget megpróbálom így .
Sziasztok !Tud valaki abban segíteni, hogy hogy kell ékszer alapot készíteni? Én sablonon próbáltam , de........... Előre is köszönöm:) Szép napot mindenkinek
Szia! A legegyszerűbb, ha vásárolsz kész ékszeralapokat és azokra készíted el a díszítést:) Bizonyos weboldalakon, webáruházakban, illetve hobbyboltokban is kaphatók és egyáltalán nem drágák. De ha Te magad szeretnéd a alapokat is elkészíteni, akkor pl gyűrű, bross vagy nyakláncalapot lehet úgy is készíteni, hogy egy kupakot vagy befőttes üveg tetejét porcival "kitöltesz". A végén díszítőtű nagyobbik végével óvatosan körbehúzod és kipattintod belőle. Mehet bele rendes fémalap vagy pedig sablon és azt is körbevonni porcival. Ha van ékszerész ismerősöd, vele is készíttethetsz különböző nagyságú és formájú alapokat. A legjobb az orvosi fém, az nem vált ki allergiás reakciókat a nikkelérzékenyekre sem. Sok sikert, jó munkát:)
Köszi szépen ,megprobálom!
Szivesen:) Sok sikert és jó munkát! MAjd írd meg, mire jutottál, mi vált be!
Szia ! Köszönöm szépen ,probálkozom!
Szia! Sokan alufólia segítségével fogatják oda a körömbe a díszítőhálót. Hátha ez a módszer eredményes lehet a szalag esetén is:)
Köszi szépen ,megprobálom!
Sziasztok! Vendég kérésére díszítőszalagot szeretnék beépíteni.Milyen praktikák vannak rá,mert én nem boldogultam vele,minden fele hajlott csak arra nem amerre én akartam.Előre is köszönöm!
Szia! Sokan alufólia segítségével fogatják oda a körömbe a díszítőhálót. Hátha ez a módszer eredményes lehet a szalag esetén is:)