2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Homolya Kriszti - Válaszolok
2012.09.06 - 08:29
Homolya Kriszti - törölt felhasználó
Válasz Kiss Anett - 2012. szeptember 6., csütörtök 07:22 üzenetére

Sziasztok! Lenne talán egy nagyon butus kérdésem gel lakkot lehet kenni porcelán alapra? :S

Szia, igen, elkészíted a porcelán körmöt, és a végén rákened a géllakkot. A tetejére a géllakk saját fedőjét használd.

2012.09.06 - 07:22
Kiss Anett

Sziasztok! Lenne talán egy nagyon butus kérdésem gel lakkot lehet kenni porcelán alapra? :S

2012.09.05 - 20:41
Crystal Nails
Válasz Sas-Birincsik Zsuzsanna - 2012. szeptember 5., szerda 13:57 üzenetére

Sziasztok !Tud valaki abban segíteni, hogy hogy kell ékszer alapot készíteni? Én sablonon próbáltam , de........... Előre is köszönöm:) Szép napot mindenkinek

Ékszer alapot pl. megtanulhatsz Sebestyén Ági képzésén készíteni. Egy porcelános kupak belső kerek védősapkáját is kitöltheted porcelánnal, majd kipattinthatod belőle. Finom bufferezés után jöhet rá a festés és a kövek. Sok sikert!

Sas-Birincsik Zsuzsanna - Válaszolok
2012.09.05 - 17:22
Sas-Birincsik Zsuzsanna - törölt felhasználó
Válasz Huszár Jutka - 2012. szeptember 5., szerda 16:40 üzenetére

Szia! A legegyszerűbb, ha vásárolsz kész ékszeralapokat és azokra készíted el a díszítést:) Bizonyos weboldalakon, webáruházakban, illetve hobbyboltokban is kaphatók és egyáltalán nem drágák. De ha Te magad szeretnéd a alapokat is elkészíteni, akkor pl gyűrű, bross vagy nyakláncalapot lehet úgy is készíteni, hogy egy kupakot vagy befőttes üveg tetejét porcival "kitöltesz". A végén díszítőtű nagyobbik végével óvatosan körbehúzod és kipattintod belőle. Mehet bele rendes fémalap vagy pedig sablon és azt is körbevonni porcival. Ha van ékszerész ismerősöd, vele is készíttethetsz különböző nagyságú és formájú alapokat. A legjobb az orvosi fém, az nem vált ki allergiás reakciókat a nikkelérzékenyekre sem. Sok sikert, jó munkát:)

Szia ! Köszönöm a segítséget megpróbálom így .

2012.09.05 - 16:40
Huszár Jutka
Válasz Sas-Birincsik Zsuzsanna - 2012. szeptember 5., szerda 13:57 üzenetére

Sziasztok !Tud valaki abban segíteni, hogy hogy kell ékszer alapot készíteni? Én sablonon próbáltam , de........... Előre is köszönöm:) Szép napot mindenkinek

Szia! A legegyszerűbb, ha vásárolsz kész ékszeralapokat és azokra készíted el a díszítést:) Bizonyos weboldalakon, webáruházakban, illetve hobbyboltokban is kaphatók és egyáltalán nem drágák. De ha Te magad szeretnéd a alapokat is elkészíteni, akkor pl gyűrű, bross vagy nyakláncalapot lehet úgy is készíteni, hogy egy kupakot vagy befőttes üveg tetejét porcival "kitöltesz". A végén díszítőtű nagyobbik végével óvatosan körbehúzod és kipattintod belőle. Mehet bele rendes fémalap vagy pedig sablon és azt is körbevonni porcival. Ha van ékszerész ismerősöd, vele is készíttethetsz különböző nagyságú és formájú alapokat. A legjobb az orvosi fém, az nem vált ki allergiás reakciókat a nikkelérzékenyekre sem. Sok sikert, jó munkát:)

2012.09.05 - 16:31
Huszár Jutka
Válasz Anda Andrea - 2012. szeptember 5., szerda 14:04 üzenetére

Köszi szépen ,megprobálom!

Szivesen:) Sok sikert és jó munkát! MAjd írd meg, mire jutottál, mi vált be!

2012.09.05 - 14:07
Anda Andrea

Szia ! Köszönöm szépen ,probálkozom!

2012.09.05 - 14:04
Anda Andrea
Válasz Huszár Jutka - 2012. szeptember 4., kedd 20:49 üzenetére

Szia! Sokan alufólia segítségével fogatják oda a körömbe a díszítőhálót. Hátha ez a módszer eredményes lehet a szalag esetén is:)

Köszi szépen ,megprobálom!

Sas-Birincsik Zsuzsanna - Válaszolok
2012.09.05 - 13:57
Sas-Birincsik Zsuzsanna - törölt felhasználó

2012.09.04 - 20:49
Huszár Jutka
Válasz Anda Andrea - 2012. szeptember 2., vasárnap 19:54 üzenetére

Sziasztok! Vendég kérésére díszítőszalagot szeretnék beépíteni.Milyen praktikák vannak rá,mert én nem boldogultam vele,minden fele hajlott csak arra nem amerre én akartam.Előre is köszönöm!

Szia! Sokan alufólia segítségével fogatják oda a körömbe a díszítőhálót. Hátha ez a módszer eredményes lehet a szalag esetén is:)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár