2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Vendég kérésére díszítőszalagot szeretnék beépíteni.Milyen praktikák vannak rá,mert én nem boldogultam vele,minden fele hajlott csak arra nem amerre én akartam.Előre is köszönöm!
Sziasztok!porcelán ecsettel dolgozom és sajnos nem tudom hogyan tisztítsam megfelelően!illetve tudom hogy a cleanserrel lehet tisztítani de mégis az ecseteket majdnem két havonta cserélem mert a szőrei kifelé állnak és azzal nem lehet dolgozni!:D tudnátok segíteni hogy mit is csinálhatnék ezzel kapcsolatban?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Kb.10 éve csinálom a körmömet,bár nem végeztem hivatalos tanfolyamot,de rengeteget tanultam,kérdeztem a témában.Volt porcelán körmöm is,de egy ideje átváltottam a zselés műkörömre.Legutóbb a MN üvegszálas zseléjét vettem,ami nagyon jónak bizonyult.Ennek ellenére szeretnék most váltani,de vmi hasonló kvalitású zselére.A tapasztalatok érdekelne,kinek melyik zselé jött be?Olyan terméket szeretnék,ami rugalmas,de egyben erős is(kertészkedek is,meg úgy általában mindent csinálok,nem csak a billentyűket nyomogatom,)mivel masszív körömre van szükségem ezen tevékenységek miatt.Tehát ki mit javasol?kaptam már tippet crystal clear II.re.Azt használtátok már?Tényleg jó?a brillbirdet vki dícséri,de vki lehúzza,szóval most már elbizonytalanodtam,milyet is vegyek.Ha javasoltok zselét,megtennétek,h. előkészítő folyadékot is javasoltok hozzá?Ami mindenképpen kell.Nagyon köszönöm mindenkinek,aki segít!P
Sziasztok!Kérdéssel fordulok hozzátok! Hobbiból itthol gel-lac-ozom, és nem tudom mivel lehetne díszíteni! Követ már többször próbáltam, de kiesnek belőle! Ragaszteni kell rá a legvégén, ha már lefixáltam? Milyen ragasztóval? Hogyan? Akril festéket lehet rá rakni? Ha igen mikor, és arra kell valamit tenni? Segítségeteket kérem!!!! Előre is köszönöm!
Kedves Noémi, a lefixált fedőlakkot picit karcold be reszelővel ott, ahová a köveket szánod. Utána tip ragasztóval nagyon pici ragasztót pöttyints a felületre, majd rakd rá a köveket. Száradás 2 perc. Akrilfestést nemigen javaslunk a lakkzselére. Sok sikert!
Sziasztok!Kérdéssel fordulok hozzátok! Hobbiból itthol gel-lac-ozom, és nem tudom mivel lehetne díszíteni! Követ már többször próbáltam, de kiesnek belőle! Ragaszteni kell rá a legvégén, ha már lefixáltam? Milyen ragasztóval? Hogyan? Akril festéket lehet rá rakni? Ha igen mikor, és arra kell valamit tenni? Segítségeteket kérem!!!! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Nemrég vettem itthonra egy UV-lámpát, és két különböző színű gél lakkot is hozzá. Nem végeztem el tanfolyamot, igazából hobbi szinten körömlakkozok.Egy oldalon elég durva kritikát olvastam az UV-lámpáról. Azt írták hogy csakúgy mint a nap, ez a lámpa is növelheti a bőrrák kialakulását. Nekem egycsöves, 9W-os lámpám van. Nem gondolnám hogy ez túl sok lenne vagy hogy emiatt aggódnom kéne, de szeretném kikérni a ti tapasztalatotokat.. Előre is nagyon köszönöm :) Ha valakit érdekelne, itt az oldal: http://www.bien.hu/az-igazsag-a-gel-menikurokrol,szepseg,manikur-es-korom,112794
Vivi, nem tudunk olyan esetről, amikor bizonyítottan egy 9 Wattos UV lámpától kapott volna valaki bőrrákot. Ez valami félreértés lehet. Többezer műkörmös lenne munka nélkül, ha ez igaz lenne.
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Nemrég vettem itthonra egy UV-lámpát, és két különböző színű gél lakkot is hozzá. Nem végeztem el tanfolyamot, igazából hobbi szinten körömlakkozok.Egy oldalon elég durva kritikát olvastam az UV-lámpáról. Azt írták hogy csakúgy mint a nap, ez a lámpa is növelheti a bőrrák kialakulását. Nekem egycsöves, 9W-os lámpám van. Nem gondolnám hogy ez túl sok lenne vagy hogy emiatt aggódnom kéne, de szeretném kikérni a ti tapasztalatotokat.. Előre is nagyon köszönöm :) Ha valakit érdekelne, itt az oldal: http://www.bien.hu/az-igazsag-a-gel-menikurokrol,szepseg,manikur-es-korom,112794
sziasztok! Jön valaki körömtáborba?...esetleg Győrből?köszi
Szia! Én megyek Soltvadkertről :D
Köszönöm szépen a választ! Milyen márkával rendelkező zseléket érdemes használni? Most az IBD-t ajánlotta egy műkörmös ismerősöm, nem túlzottan drága, de Magyarországon dupla annyiba kerül... Egy körömépítéshez milyen folyadékok, lakkok, olajok szükségesek?
Erzsébet, szia! Javasoljuk, hogy előre ne vásárolj be semmit, majd az iskolában, ahová járni fogsz, tájékoztatnak a beszerzendő anyagok-eszközök listájáról.
Köszönöm szépen a választ! Milyen márkával rendelkező zseléket érdemes használni? Most az IBD-t ajánlotta egy műkörmös ismerősöm, nem túlzottan drága, de Magyarországon dupla annyiba kerül... Egy körömépítéshez milyen folyadékok, lakkok, olajok szükségesek?
Szia! Azt írod, hogy mostfogsz suliba menni. Én azt tanácsolnám Neked, hogy ne vásárolgass össze feleslegesen előre, mert amelyik iskolába mész, ott a saját termékeikkel fogtok tanulni. Vagy kérj egy listát a sulitól, hogy mire lesz majd szükségetek és csak azokat apránként megvennéd. Ha e-bay-ről akarsz vásárolni, ott is vannak használható dolgok, én pl sok díszítőt vettem onnan fillérekért és egy 36W-os lámpát is hozott a héten a postás 5600-ért. :-) zselét én sem nagyon vennék onnan........