2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Molnár Erzsébet - Válaszolok
2012.08.19 - 18:51
Molnár Erzsébet - vendég

Köszönöm szépen a választ! Milyen márkával rendelkező zseléket érdemes használni? Most az IBD-t ajánlotta egy műkörmös ismerősöm, nem túlzottan drága, de Magyarországon dupla annyiba kerül... Egy körömépítéshez milyen folyadékok, lakkok, olajok szükségesek?

2012.08.18 - 06:07
Balázsi Szilvia
Válasz Molnár Erzsébet - 2012. augusztus 17., péntek 20:26 üzenetére

Sziasztok! Kezdő műkörömépítő vagyok, vagyis tanuló, érdeklődő! Még tanfolyamra nem mentem, de készülök, és lenne pár kérdésem Tőletek. Remélem tudtok segíteni! Az ebay-en, lehet vásárolni műkörömépítéshez kellékeket, és ami kicsit zavaró, hogy pár száz forintért már zselét tudtam venni, lámpát láttam 3ezerért, stb... Arra lennék kíváncsi, h ezek a termékek jók-e, szabad-e őket használni, vagy sem? Milyen lámpát érdemes venni, 9 vagy 32w-osat? Csiszológép szükséges a zselés műkörömépítéshez? Köszönöm szépen előre is a válasz! :)

szia! Ezek az anyagok azért ilyen olcsók, mert nem minőségiek. Én nem használnám őket. Én a 4 csöves lámpát ajánlom, de legalább 2 csöves legyen. A csiszológép szükséges a töltéshez, építéshez nem feltétlen, én az előkészítésnél is használom.

Molnár Erzsébet - Válaszolok
2012.08.17 - 20:26
Molnár Erzsébet - vendég

Sziasztok! Kezdő műkörömépítő vagyok, vagyis tanuló, érdeklődő! Még tanfolyamra nem mentem, de készülök, és lenne pár kérdésem Tőletek. Remélem tudtok segíteni! Az ebay-en, lehet vásárolni műkörömépítéshez kellékeket, és ami kicsit zavaró, hogy pár száz forintért már zselét tudtam venni, lámpát láttam 3ezerért, stb... Arra lennék kíváncsi, h ezek a termékek jók-e, szabad-e őket használni, vagy sem? Milyen lámpát érdemes venni, 9 vagy 32w-osat? Csiszológép szükséges a zselés műkörömépítéshez? Köszönöm szépen előre is a válasz! :)

2012.08.17 - 17:22
Crystal Nails
Válasz Horváthné Halasi Hajnalka - 2012. augusztus 17., péntek 12:06 üzenetére

Köszönöm a választ. A giga pigment zselével is lehet esetleg?

Hajnalka, lehet!

Horváthné Halasi Hajnalka - Válaszolok
2012.08.17 - 12:06
Horváthné Halasi Hajnalka - törölt felhasználó

Köszönöm a választ. A giga pigment zselével is lehet esetleg?

2012.08.17 - 04:51
Balázsi Szilvia

Szia! csillámbeépítés. Porcelán mintát is szoktak csinálni. Vagy átmenetet készítesz, az már önmagában is egy díszítési forma. Mattítás és díszíted fényes mintával.

Péli Dóra - Válaszolok
2012.08.16 - 19:00
Péli Dóra - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. augusztus 15., szerda 18:58 üzenetére

Dóra, ezt leginkább stiletto köröm végére rögzítik, vagy tip ragasztóval, vagy pedig clear híg porcelánnal. Nagyon különleges, nem átlagos használatra készülő körmökhöz szokták alkalmazni.

Szuper, köszönöm a választ!

2012.08.16 - 13:16
Móni
Válasz Bereczné Anikó - 2012. augusztus 16., csütörtök 12:25 üzenetére

sziasztok, most alakítottam ki üzletemet és váltottam ki a vállalkozóit, mivel sok kérdés merült fel bennem is nyitáskor, gondoltam megosztom veletek mit kellett intézni, hátha segítek vele valakinek. Senkitől nem kell hatósági engedély, az ügyfélkapus regisztráció után igényelni kell a vállalkozói engedélyt, ha ezt visszaigazolták és megvan az adószám lehet megvenni a nyugtatömböt, készpénzfizetési számlát stb... ANTSZ engedély sem kell, viszont ellenőrizhetnek, nekem a dohányzás tiltására hívták fel a figyelmemet és a minimum 6 m2 -nyi helyre, hogy ezekre figyeljek nagyon.(nem kell veszélyes hulladékként kezelni az eldobható szikét sem) Illetőleg be kell jelenteni a fertőtlenítő és takarítószereket. Az illetékes Önkormányzatnál be kell jelenteni az iparűzési adót és már lehet is dologzni! Gondoltam összefoglalom, hátha valakinél szintén kérdéses a dolog! :)

Köszönjük szépen :-)

Horváthné Halasi Hajnalka - Válaszolok
2012.08.16 - 13:07
Horváthné Halasi Hajnalka - törölt felhasználó

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a gél lakknál a strasszon illetve akrilon kívül van e még valamilyen díszítési lehetőség?

Bereczné Anikó - Válaszolok
2012.08.16 - 12:25
Bereczné Anikó - törölt felhasználó

sziasztok, most alakítottam ki üzletemet és váltottam ki a vállalkozóit, mivel sok kérdés merült fel bennem is nyitáskor, gondoltam megosztom veletek mit kellett intézni, hátha segítek vele valakinek. Senkitől nem kell hatósági engedély, az ügyfélkapus regisztráció után igényelni kell a vállalkozói engedélyt, ha ezt visszaigazolták és megvan az adószám lehet megvenni a nyugtatömböt, készpénzfizetési számlát stb... ANTSZ engedély sem kell, viszont ellenőrizhetnek, nekem a dohányzás tiltására hívták fel a figyelmemet és a minimum 6 m2 -nyi helyre, hogy ezekre figyeljek nagyon.(nem kell veszélyes hulladékként kezelni az eldobható szikét sem) Illetőleg be kell jelenteni a fertőtlenítő és takarítószereket. Az illetékes Önkormányzatnál be kell jelenteni az iparűzési adót és már lehet is dologzni! Gondoltam összefoglalom, hátha valakinél szintén kérdéses a dolog! :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár