2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm szépen a választ! Milyen márkával rendelkező zseléket érdemes használni? Most az IBD-t ajánlotta egy műkörmös ismerősöm, nem túlzottan drága, de Magyarországon dupla annyiba kerül... Egy körömépítéshez milyen folyadékok, lakkok, olajok szükségesek?
Sziasztok! Kezdő műkörömépítő vagyok, vagyis tanuló, érdeklődő! Még tanfolyamra nem mentem, de készülök, és lenne pár kérdésem Tőletek. Remélem tudtok segíteni! Az ebay-en, lehet vásárolni műkörömépítéshez kellékeket, és ami kicsit zavaró, hogy pár száz forintért már zselét tudtam venni, lámpát láttam 3ezerért, stb... Arra lennék kíváncsi, h ezek a termékek jók-e, szabad-e őket használni, vagy sem? Milyen lámpát érdemes venni, 9 vagy 32w-osat? Csiszológép szükséges a zselés műkörömépítéshez? Köszönöm szépen előre is a válasz! :)
szia! Ezek az anyagok azért ilyen olcsók, mert nem minőségiek. Én nem használnám őket. Én a 4 csöves lámpát ajánlom, de legalább 2 csöves legyen. A csiszológép szükséges a töltéshez, építéshez nem feltétlen, én az előkészítésnél is használom.
Sziasztok! Kezdő műkörömépítő vagyok, vagyis tanuló, érdeklődő! Még tanfolyamra nem mentem, de készülök, és lenne pár kérdésem Tőletek. Remélem tudtok segíteni! Az ebay-en, lehet vásárolni műkörömépítéshez kellékeket, és ami kicsit zavaró, hogy pár száz forintért már zselét tudtam venni, lámpát láttam 3ezerért, stb... Arra lennék kíváncsi, h ezek a termékek jók-e, szabad-e őket használni, vagy sem? Milyen lámpát érdemes venni, 9 vagy 32w-osat? Csiszológép szükséges a zselés műkörömépítéshez? Köszönöm szépen előre is a válasz! :)
Köszönöm a választ. A giga pigment zselével is lehet esetleg?
Hajnalka, lehet!
Köszönöm a választ. A giga pigment zselével is lehet esetleg?
Szia! csillámbeépítés. Porcelán mintát is szoktak csinálni. Vagy átmenetet készítesz, az már önmagában is egy díszítési forma. Mattítás és díszíted fényes mintával.
Dóra, ezt leginkább stiletto köröm végére rögzítik, vagy tip ragasztóval, vagy pedig clear híg porcelánnal. Nagyon különleges, nem átlagos használatra készülő körmökhöz szokták alkalmazni.
Szuper, köszönöm a választ!
sziasztok, most alakítottam ki üzletemet és váltottam ki a vállalkozóit, mivel sok kérdés merült fel bennem is nyitáskor, gondoltam megosztom veletek mit kellett intézni, hátha segítek vele valakinek. Senkitől nem kell hatósági engedély, az ügyfélkapus regisztráció után igényelni kell a vállalkozói engedélyt, ha ezt visszaigazolták és megvan az adószám lehet megvenni a nyugtatömböt, készpénzfizetési számlát stb... ANTSZ engedély sem kell, viszont ellenőrizhetnek, nekem a dohányzás tiltására hívták fel a figyelmemet és a minimum 6 m2 -nyi helyre, hogy ezekre figyeljek nagyon.(nem kell veszélyes hulladékként kezelni az eldobható szikét sem) Illetőleg be kell jelenteni a fertőtlenítő és takarítószereket. Az illetékes Önkormányzatnál be kell jelenteni az iparűzési adót és már lehet is dologzni! Gondoltam összefoglalom, hátha valakinél szintén kérdéses a dolog! :)
Köszönjük szépen :-)
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a gél lakknál a strasszon illetve akrilon kívül van e még valamilyen díszítési lehetőség?
sziasztok, most alakítottam ki üzletemet és váltottam ki a vállalkozóit, mivel sok kérdés merült fel bennem is nyitáskor, gondoltam megosztom veletek mit kellett intézni, hátha segítek vele valakinek. Senkitől nem kell hatósági engedély, az ügyfélkapus regisztráció után igényelni kell a vállalkozói engedélyt, ha ezt visszaigazolták és megvan az adószám lehet megvenni a nyugtatömböt, készpénzfizetési számlát stb... ANTSZ engedély sem kell, viszont ellenőrizhetnek, nekem a dohányzás tiltására hívták fel a figyelmemet és a minimum 6 m2 -nyi helyre, hogy ezekre figyeljek nagyon.(nem kell veszélyes hulladékként kezelni az eldobható szikét sem) Illetőleg be kell jelenteni a fertőtlenítő és takarítószereket. Az illetékes Önkormányzatnál be kell jelenteni az iparűzési adót és már lehet is dologzni! Gondoltam összefoglalom, hátha valakinél szintén kérdéses a dolog! :)