2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.15 - 19:03
Crystal Nails
Válasz Hutóczki Rózsa - 2012. augusztus 13., hétfő 06:40 üzenetére

Sziasztok! Én a gótikus mandula formáról szeretnék érdeklődni, hogy könnyű e vele bánni és könnyű e "kezelni"? :)

Rózsa, szia! A gótikus mandula kb. 1/3 egység hosszal rövidebb, mint egy teljes sablon hosszú stiletto. Ennél fogva ez nem egy rövid köröm, tehát a viselése ehhez mérten lehet esetleg kezdetben szokatlan. Mivel lecsapott a szabadszél vége, így nem szúr, természetesen hozzá kell szokni. Tölteni viszont nem ajánlatos, 4 hét után teljesen elveszíti a hajlított formáját. Erős hajlítás ajánlott, és a cover pinkre ne boríts clear anyagot. Sok sikert, majd kérünk, hogy tölts fel róla fotót!

2012.08.15 - 18:58
Crystal Nails
Válasz Péli Dóra - 2012. augusztus 14., kedd 15:03 üzenetére

Sziasztok! A webáruházban botlottam bele ebbe: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Folia-matrica-egyeb-kiegeszitok/Koromhosszabbito-gyuszu-femkorom-ezust-rovid.html Használt már valaki ilyet? Hogyan "működik"? Eddig nem sikerült hozzá leírást találnom, de eléggé izgatja a fantáziámat.

Dóra, ezt leginkább stiletto köröm végére rögzítik, vagy tip ragasztóval, vagy pedig clear híg porcelánnal. Nagyon különleges, nem átlagos használatra készülő körmökhöz szokták alkalmazni.

2012.08.15 - 18:50
Kovács Erika

Sziasztok! Én a gótikus mandula formáról szeretnék érdeklődni, hogy könnyű e vele bánni és könnyű e "kezelni"? :)

Saját tapasztalatom szerint az egyik legkényelmesebb és legstrapabíróbb forma az orosz mandula mellett. Tölteni max egyszer.

2012.08.15 - 18:47
Kovács Erika
Válasz Anita nails - 2012. augusztus 15., szerda 05:20 üzenetére

Szia! Én ecsetes ragasztót használok és nagyon jó! 4-5 hét múlva úgy jön vissza a vendég hogy megvannak a kövei! Az a lényeg hogy kevés ragasztóba tedd mert különben sosem szárad meg! :) A zselébe köttetés nekem nem vált be,mindig kiesett a fele!

A swarovski kristályok 5 hét múlna is fent vannak ecsetes ragasztóval, de tényleg csak kevés kell belőle.

2012.08.15 - 17:36
Kis Valentina

Igen nagyon könnyü vele bánni :) Csak sok idö mig kész meg nem ajánlatos tölteni

2012.08.15 - 05:27
Anita nails
Válasz - 2012. augusztus 11., szombat 18:42 üzenetére

Sziasztok! Nemrég láttam szalonnál kiírva olyat, hogy körömlakk lemosása 500 ft. Erről szeretném a véleményeteket kérdezni, ti kértek ezért külön pénzt?? Mert ha belegondolok, tényleg plusz idő és agyaghasználat az, ha a vendég körömlakkal a kezén jön, csak nem tudom, hogy ez mennyire "etikus"? Nekem kicsit ilyen rejtett költségnek tűnik. Vélemények erről?

Az 500ft egy kicsit soknak tűnik! Én vendégként be nem mennék egy olyan szalonba ahol ez szerepel +költségként! Ez olyan riasztóan hat,2perces folyamat és az anyagköltség sem egy említhető összeg! Tényleg az a legjobb ha beépíted az árba!

2012.08.15 - 05:20
Anita nails
Válasz Vámosi Renáta - 2012. augusztus 13., hétfő 08:21 üzenetére

Sziasztok! Ti hogy teszitek a köveket a körömbe? :)

Szia! Én ecsetes ragasztót használok és nagyon jó! 4-5 hét múlva úgy jön vissza a vendég hogy megvannak a kövei! Az a lényeg hogy kevés ragasztóba tedd mert különben sosem szárad meg! :) A zselébe köttetés nekem nem vált be,mindig kiesett a fele!

2012.08.15 - 05:15
Anita nails
Válasz Anda Andrea - 2012. augusztus 14., kedd 19:11 üzenetére

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ki mivel rakja tartósra a szórógyöngyöt.Előre is köszi!

Szia! Szerintem legjobb ha beépíted az onnan nem mozdul! :)

2012.08.14 - 19:11
Anda Andrea

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ki mivel rakja tartósra a szórógyöngyöt.Előre is köszi!

Péli Dóra - Válaszolok
2012.08.14 - 15:03
Péli Dóra - törölt felhasználó

Sziasztok! A webáruházban botlottam bele ebbe: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Folia-matrica-egyeb-kiegeszitok/Koromhosszabbito-gyuszu-femkorom-ezust-rovid.html Használt már valaki ilyet? Hogyan "működik"? Eddig nem sikerült hozzá leírást találnom, de eléggé izgatja a fantáziámat.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár