2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.13 - 17:24
Kovács Tünde
Válasz Sisa Erika - 2012. augusztus 8., szerda 13:19 üzenetére

Köszönöm a választ, látszik, hogy a témában nem vagyok otthonos. És akkor a vállalkozóiba milyen KSH szakmakódot kell beíratnom? Ebben tudtok segíteni?

Erikám, keress 1 jó könyvelőt, és minden kérdésedre profi válaszol.

2012.08.13 - 17:21
Kovács Tünde
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. augusztus 11., szombat 18:48 üzenetére

szia! Én nem kérek, szerintem az ilyen elhanyagolható költségekért nem érdemes pénzt kérni, mert pénzhajhásznak gondolnak majd a vendégek. Az alapárba kalkuláld bele ezt is:)

én belekalkuláltam az árba, plusszba nem számolok fel érte.

2012.08.13 - 17:19
Kovács Tünde
Válasz Vámosi Renáta - 2012. augusztus 13., hétfő 08:21 üzenetére

Sziasztok! Ti hogy teszitek a köveket a körömbe? :)

én zselépöttybe köttetem, és fényzselézem.

2012.08.13 - 08:21
Vámosi Renáta

Sziasztok! Ti hogy teszitek a köveket a körömbe? :)

Hutóczki Rózsa - Válaszolok
2012.08.13 - 06:40
Hutóczki Rózsa - vendég

Sziasztok! Én a gótikus mandula formáról szeretnék érdeklődni, hogy könnyű e vele bánni és könnyű e "kezelni"? :)

2012.08.13 - 04:53
Crystal Nails
Válasz - 2012. augusztus 11., szombat 18:42 üzenetére

Sziasztok! Nemrég láttam szalonnál kiírva olyat, hogy körömlakk lemosása 500 ft. Erről szeretném a véleményeteket kérdezni, ti kértek ezért külön pénzt?? Mert ha belegondolok, tényleg plusz idő és agyaghasználat az, ha a vendég körömlakkal a kezén jön, csak nem tudom, hogy ez mennyire "etikus"? Nekem kicsit ilyen rejtett költségnek tűnik. Vélemények erről?

Ágnes, valljuk be az anyaghasználat költséggel jár. Tény, hogy az anyagot senkinek nem adják ingyen, tehát a körömlakk lemosásának ára van. Időben és anyagban egyaránt. De neked is igazad van. Mert valóban egy picit pénzhajhászásnak is tűnhet. Egyszerűbb és csendesebb módja, ha ezt a munkafolyamatot beleépítik az árba, de sok helyütt olvasni az árjegyzékben külön tételként is.

Dudás Boglárka - Válaszolok
2012.08.11 - 22:41
Dudás Boglárka - törölt felhasználó

:)

2012.08.11 - 18:48
Balázsi Szilvia

szia! Én nem kérek, szerintem az ilyen elhanyagolható költségekért nem érdemes pénzt kérni, mert pénzhajhásznak gondolnak majd a vendégek. Az alapárba kalkuláld bele ezt is:)

2012.08.11 - 18:42
KÁ
Válasz - 2012. augusztus 11., szombat 18:42 üzenetére

Sziasztok! Nemrég láttam szalonnál kiírva olyat, hogy körömlakk lemosása 500 ft. Erről szeretném a véleményeteket kérdezni, ti kértek ezért külön pénzt?? Mert ha belegondolok, tényleg plusz idő és agyaghasználat az, ha a vendég körömlakkal a kezén jön, csak nem tudom, hogy ez mennyire "etikus"? Nekem kicsit ilyen rejtett költségnek tűnik. Vélemények erről?

*anyaghasználat, bocsi

2012.08.11 - 18:42
KÁ

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár