2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.10 - 14:52
H. D. Márti

Köszönöm szépen a válaszokat! Hogy teljesen megszáradt -e, nem tudom... csak ez volt az első gondolatom, hogy hátha nem?! Ezen túl jobban figyelek és így járok el a fényzselével. KÖSZI!

2012.08.10 - 13:46
Macarkiz
Válasz Crystal Nails - 2012. augusztus 10., péntek 05:19 üzenetére

Márti, szia! Az akvarell mintákat úgy fedjük fényzselével, hogy az első vékony fényzselé réteget 10 másodpercig köttetjük a lámpa alatt, majd egy második réteget viszünk fel rá. Így nem fog kitörni a fényzselé alól a minta.

es vard meg a teljes szaradast!

2012.08.10 - 05:19
Crystal Nails
Válasz H. D. Márti - 2012. augusztus 9., csütörtök 13:17 üzenetére

Kérdésem van! Aquarell festékkel festettem egy mintában kisebb részletet. (akril napraforgó barna közepét) A virág közepe másnap kijött!!! Fényzselé alól!!! Mi volt a hiba??? Nem száradhatott meg eléggé??? Nem dolgoztam még aquarellel, nem ismerem az anyagot, de ilyen hibát nem szeretnék többé véteni. Köszi a választ!

Márti, szia! Az akvarell mintákat úgy fedjük fényzselével, hogy az első vékony fényzselé réteget 10 másodpercig köttetjük a lámpa alatt, majd egy második réteget viszünk fel rá. Így nem fog kitörni a fényzselé alól a minta.

2012.08.09 - 13:17
H. D. Márti

Kérdésem van! Aquarell festékkel festettem egy mintában kisebb részletet. (akril napraforgó barna közepét) A virág közepe másnap kijött!!! Fényzselé alól!!! Mi volt a hiba??? Nem száradhatott meg eléggé??? Nem dolgoztam még aquarellel, nem ismerem az anyagot, de ilyen hibát nem szeretnék többé véteni. Köszi a választ!

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.08.09 - 12:37
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2012. augusztus 9., csütörtök 12:13 üzenetére

Sziasztok. Most keszulok csiszolo gepet venni. Erdelne ki milyet hasznal, milyenek a tapasztalatok?! Milyen fejeket vegyek hozza. Csiszolashoz es elokesziteshez is szeretnem majd hasznalni.

Szia! Érdemes gyorstokmányos csiszológépet venni. Szerintem a kugli karbid maró fejeket használd. Kezdésnek tökéletes lesz neked. Üdv:Niki

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2012.08.09 - 12:13
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

Sziasztok. Most keszulok csiszolo gepet venni. Erdelne ki milyet hasznal, milyenek a tapasztalatok?! Milyen fejeket vegyek hozza. Csiszolashoz es elokesziteshez is szeretnem majd hasznalni.

2012.08.09 - 09:04
Kis Valentina
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2012. augusztus 6., hétfő 20:38 üzenetére

Szia, a top seal fixálós lehet vastagon is kenni jól elfedi a reszelés nyomokat és tartós. A top shine nem fixálós vékonyan kell kenni kicsit ridegebb anyag és szerintem hamarabb lepattogzik főleg az akril festésekről, arra inkább top sealt javasolnék.

és melyik csillog jobban? melyik kopik jobban?

2012.08.09 - 05:13
Balázsi Szilvia
Válasz Tarjáni Katalin - 2012. augusztus 8., szerda 19:17 üzenetére

Sziasztok! Az előkészítő szakaszt meg lehet oldani bőroldó folyadékkal? Még kezdő vagyok és az egyik vendégem azt mondta, hogy régen a körmöse úgy csinálta neki. Előre is köszönöm a segítséget!

Szia! Nem szabad. Megszívja magát a köröm vízzel és ezért nem fog tapadni rá az anyag.

2012.08.09 - 05:12
Balázsi Szilvia
Válasz Kis Valentina - 2012. augusztus 8., szerda 22:14 üzenetére

Sziasztok lenne még egy kérdesem hogy ti melyiket szeretitek jobban a xtrem whitot vagy a renewedet? Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is!

Szia! Szerintem mindkettő jó, a renewed kezdőként könnyebben kezelhető, kicsit lágyabb és színkiegyenlítőből több van benne. Az Extrem az gyakorlottabbaknak való, mert elég sűrű, nehéz foltmentesen felhordani a körömre, viszont fehérebb. Én az utóbbit használom már.

2012.08.09 - 04:33
Crystal Nails
Válasz Tarjáni Katalin - 2012. augusztus 8., szerda 19:17 üzenetére

Sziasztok! Az előkészítő szakaszt meg lehet oldani bőroldó folyadékkal? Még kezdő vagyok és az egyik vendégem azt mondta, hogy régen a körmöse úgy csinálta neki. Előre is köszönöm a segítséget!

Katalin, nagyon nem! A régi körmösöd is nagyon rosszul csinálta. Azt gondoljuk, hogy be kellene iratkoznod egy műkörmös iskolába, ahol az első napon megtanítják, hogy mivel nem lehet előkészíteni. A körmök felválását nagyrészt ezek az ötletek okozzák. Kérünk, ne tedd!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár