2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.08 - 22:14
Kis Valentina

Sziasztok lenne még egy kérdesem hogy ti melyiket szeretitek jobban a xtrem whitot vagy a renewedet? Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is!

2012.08.08 - 22:13
Kis Valentina
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2012. augusztus 6., hétfő 20:38 üzenetére

Szia, a top seal fixálós lehet vastagon is kenni jól elfedi a reszelés nyomokat és tartós. A top shine nem fixálós vékonyan kell kenni kicsit ridegebb anyag és szerintem hamarabb lepattogzik főleg az akril festésekről, arra inkább top sealt javasolnék.

Köszönöm !

2012.08.08 - 19:17
Tarjáni Katalin

Sziasztok! Az előkészítő szakaszt meg lehet oldani bőroldó folyadékkal? Még kezdő vagyok és az egyik vendégem azt mondta, hogy régen a körmöse úgy csinálta neki. Előre is köszönöm a segítséget!

2012.08.08 - 13:19
Sisa Erika
Válasz Crystal Nails - 2012. augusztus 8., szerda 11:34 üzenetére

Kedves Erika, TEÁOR kódszámot soha nem is kellett számlára írni, csak SZJ számot. De már azt sem kell, néhány éve nem kötelező. A szolgáltatás elnevezését (pl. 3D műszempilla felragasztás) és annak természetes mennyiségét (1 db) kell a számlára felírni.

Köszönöm a választ, látszik, hogy a témában nem vagyok otthonos. És akkor a vállalkozóiba milyen KSH szakmakódot kell beíratnom? Ebben tudtok segíteni?

2012.08.08 - 11:34
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. augusztus 7., kedd 10:31 üzenetére

Sziasztok! Nem ide tartozik, de nem tudom hová írni: kitalálták, hogy körmösök is készíthetik a 3D szempillahosszabbítást. Ez mosz "tuti" biztos és ha igen akkor milyen TEAOR kódszámot kell a számlára ráírni? Köszi ha valaki többet írna erről.

Kedves Erika, TEÁOR kódszámot soha nem is kellett számlára írni, csak SZJ számot. De már azt sem kell, néhány éve nem kötelező. A szolgáltatás elnevezését (pl. 3D műszempilla felragasztás) és annak természetes mennyiségét (1 db) kell a számlára felírni.

2012.08.07 - 10:31
Sisa Erika

Sziasztok! Nem ide tartozik, de nem tudom hová írni: kitalálták, hogy körmösök is készíthetik a 3D szempillahosszabbítást. Ez mosz "tuti" biztos és ha igen akkor milyen TEAOR kódszámot kell a számlára ráírni? Köszi ha valaki többet írna erről.

Nail Beauty körömszalon
Válasz Kis Valentina - 2012. augusztus 3., péntek 10:01 üzenetére

Sziastok probálta már valaki a Top sealt , vagy jobb a Top shine ? Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is!

Szia, a top seal fixálós lehet vastagon is kenni jól elfedi a reszelés nyomokat és tartós. A top shine nem fixálós vékonyan kell kenni kicsit ridegebb anyag és szerintem hamarabb lepattogzik főleg az akril festésekről, arra inkább top sealt javasolnék.

2012.08.05 - 18:20
Crystal Nails
Válasz Suki Regina - 2012. augusztus 5., vasárnap 11:07 üzenetére

Sziasztok! Van olyan aki megy a körömtáborba, vagy volt tavaly és tudja hogy miket kell vinni, vagy egyáltalán jó volt? mert én most nagyon szeretnék menni, csak még elég kezdő vagyok és nem tudom megérné-e. válaszokat előre is köszönöm.

Regina, szia! Az nem kérdés, hogy megérné-e a Körömtábor!? Hát persze, hogy megérné! Most, akár nulla forintos kezdéssel, utólagos törlesztéssel is el tudsz menni!

2012.08.05 - 15:23
Suki Regina
Válasz szigyarto izabella - 2012. augusztus 5., vasárnap 15:00 üzenetére

Regina én megyek, de nincs semmi infóm arról,ami téged érdekelne. Várom a további teendőket ímélen

Azért köszönöm.:))

2012.08.05 - 15:00
szigyarto izabella
Válasz Suki Regina - 2012. augusztus 5., vasárnap 11:07 üzenetére

Sziasztok! Van olyan aki megy a körömtáborba, vagy volt tavaly és tudja hogy miket kell vinni, vagy egyáltalán jó volt? mert én most nagyon szeretnék menni, csak még elég kezdő vagyok és nem tudom megérné-e. válaszokat előre is köszönöm.

Regina én megyek, de nincs semmi infóm arról,ami téged érdekelne. Várom a további teendőket ímélen

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár