2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok lenne még egy kérdesem hogy ti melyiket szeretitek jobban a xtrem whitot vagy a renewedet? Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is!
Szia, a top seal fixálós lehet vastagon is kenni jól elfedi a reszelés nyomokat és tartós. A top shine nem fixálós vékonyan kell kenni kicsit ridegebb anyag és szerintem hamarabb lepattogzik főleg az akril festésekről, arra inkább top sealt javasolnék.
Köszönöm !
Sziasztok! Az előkészítő szakaszt meg lehet oldani bőroldó folyadékkal? Még kezdő vagyok és az egyik vendégem azt mondta, hogy régen a körmöse úgy csinálta neki. Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Erika, TEÁOR kódszámot soha nem is kellett számlára írni, csak SZJ számot. De már azt sem kell, néhány éve nem kötelező. A szolgáltatás elnevezését (pl. 3D műszempilla felragasztás) és annak természetes mennyiségét (1 db) kell a számlára felírni.
Köszönöm a választ, látszik, hogy a témában nem vagyok otthonos. És akkor a vállalkozóiba milyen KSH szakmakódot kell beíratnom? Ebben tudtok segíteni?
Sziasztok! Nem ide tartozik, de nem tudom hová írni: kitalálták, hogy körmösök is készíthetik a 3D szempillahosszabbítást. Ez mosz "tuti" biztos és ha igen akkor milyen TEAOR kódszámot kell a számlára ráírni? Köszi ha valaki többet írna erről.
Kedves Erika, TEÁOR kódszámot soha nem is kellett számlára írni, csak SZJ számot. De már azt sem kell, néhány éve nem kötelező. A szolgáltatás elnevezését (pl. 3D műszempilla felragasztás) és annak természetes mennyiségét (1 db) kell a számlára felírni.
Sziasztok! Nem ide tartozik, de nem tudom hová írni: kitalálták, hogy körmösök is készíthetik a 3D szempillahosszabbítást. Ez mosz "tuti" biztos és ha igen akkor milyen TEAOR kódszámot kell a számlára ráírni? Köszi ha valaki többet írna erről.
Sziastok probálta már valaki a Top sealt , vagy jobb a Top shine ? Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is!
Szia, a top seal fixálós lehet vastagon is kenni jól elfedi a reszelés nyomokat és tartós. A top shine nem fixálós vékonyan kell kenni kicsit ridegebb anyag és szerintem hamarabb lepattogzik főleg az akril festésekről, arra inkább top sealt javasolnék.
Sziasztok! Van olyan aki megy a körömtáborba, vagy volt tavaly és tudja hogy miket kell vinni, vagy egyáltalán jó volt? mert én most nagyon szeretnék menni, csak még elég kezdő vagyok és nem tudom megérné-e. válaszokat előre is köszönöm.
Regina, szia! Az nem kérdés, hogy megérné-e a Körömtábor!? Hát persze, hogy megérné! Most, akár nulla forintos kezdéssel, utólagos törlesztéssel is el tudsz menni!
Regina én megyek, de nincs semmi infóm arról,ami téged érdekelne. Várom a további teendőket ímélen
Azért köszönöm.:))
Sziasztok! Van olyan aki megy a körömtáborba, vagy volt tavaly és tudja hogy miket kell vinni, vagy egyáltalán jó volt? mert én most nagyon szeretnék menni, csak még elég kezdő vagyok és nem tudom megérné-e. válaszokat előre is köszönöm.
Regina én megyek, de nincs semmi infóm arról,ami téged érdekelne. Várom a további teendőket ímélen