2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.05 - 11:07
Suki Regina

Sziasztok! Van olyan aki megy a körömtáborba, vagy volt tavaly és tudja hogy miket kell vinni, vagy egyáltalán jó volt? mert én most nagyon szeretnék menni, csak még elég kezdő vagyok és nem tudom megérné-e. válaszokat előre is köszönöm.

2012.08.03 - 14:41
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2012. augusztus 3., péntek 12:02 üzenetére

Niki, igen, használhatod! Bár ezek a színes Top Shine zselék fixálás mentesek, de borítható rájuk clear építő, C ívnek, úgy is működő képes a dolog. Sok sikert!

Jaj de jó!!! Köszönöm! Szuper!!

2012.08.03 - 12:02
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2012. augusztus 2., csütörtök 18:02 üzenetére

A Crystal Nailstől kérdezném sürgősen!! Láttam, hogy akciósak a Színes Top Shineok, és az lenne a kérdésem hogy használhatom-e őket úgyis mint egy dekor, brill, stb. zselét, tehát alapréteg, aztán ezek a színes top shinok akármilyen formában megkötettem és utána c ív???? Előre is köszönöm a választ!!

Niki, igen, használhatod! Bár ezek a színes Top Shine zselék fixálás mentesek, de borítható rájuk clear építő, C ívnek, úgy is működő képes a dolog. Sok sikert!

2012.08.03 - 12:00
Crystal Nails
Válasz Kovács Adrienn - 2012. augusztus 2., csütörtök 19:14 üzenetére

Sziasztok! Pontosítok és leírom részletesen mielőtt félreértések lesznek! :) Van egy vendégem akinek volt egy kis "balesete". Síelés közben beütötte a nagylábujját és leesett róla a köröm.Ez régebben volt. Most a teljes körömágy körülbelül 1/3-án van köröm, a körömágy többi részén bőr van. Ma megépítettem neki clear-ből sablon segítségével. Korábban kérdeztem a pedikűrös topic-ban hogy ilyenkor mi a teendő mert én először az antifungal pedi zselét akartam használni,mert az tapad a bőrhöz és így nem keletkezik rés ahol ne tudna kiszáradni a körme és a bőre közötti rés. De így hogy megépítettem sima építőből van ez a rés, nem nagy ( lehet hogy én aggódom túl)de nem szeretném ha bealgásodna vagy hasonló problémák történnének ezért le akarom szedni és inkább az antifungal zselét szeretném feltenni helyette. Így kicsit nyugodtabb lennék. De lévén hogy nem csináltam még ilyet megkérdeztem itt! :) A válaszokban szeretném még hogy a fent említett zselé használatát is pontosan leírjátok nekem! Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is! Jó éjt! :)

Adrienn, szia! Pontos útmutatót akkor tudnánk adni, ha legalább egy közeli képet készítettél volna a vendég lábkörméről, illetve a problémás részről. Így látatlanban elég nehéz tanácsot adni. Egy biztos: az Antifungal gél használata teljes egészében megegyezik az építő zselé szabályaival. Az összetétele más, a kezelése ugyanaz.

2012.08.03 - 10:01
Kis Valentina

Sziastok probálta már valaki a Top sealt , vagy jobb a Top shine ? Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is!

2012.08.02 - 19:14
Kovács Adrienn

Sziasztok! Pontosítok és leírom részletesen mielőtt félreértések lesznek! :) Van egy vendégem akinek volt egy kis "balesete". Síelés közben beütötte a nagylábujját és leesett róla a köröm.Ez régebben volt. Most a teljes körömágy körülbelül 1/3-án van köröm, a körömágy többi részén bőr van. Ma megépítettem neki clear-ből sablon segítségével. Korábban kérdeztem a pedikűrös topic-ban hogy ilyenkor mi a teendő mert én először az antifungal pedi zselét akartam használni,mert az tapad a bőrhöz és így nem keletkezik rés ahol ne tudna kiszáradni a körme és a bőre közötti rés. De így hogy megépítettem sima építőből van ez a rés, nem nagy ( lehet hogy én aggódom túl)de nem szeretném ha bealgásodna vagy hasonló problémák történnének ezért le akarom szedni és inkább az antifungal zselét szeretném feltenni helyette. Így kicsit nyugodtabb lennék. De lévén hogy nem csináltam még ilyet megkérdeztem itt! :) A válaszokban szeretném még hogy a fent említett zselé használatát is pontosan leírjátok nekem! Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is! Jó éjt! :)

2012.08.02 - 18:30
Kovács Adrienn
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. augusztus 1., szerda 19:36 üzenetére

Szia! Először szerintem próbáld ki a gél lakkot simán, lehet, hogy bírni fogja. Ha nem akkor gumizselével is dolgozhatsz alá vagy bármelyik más zselével is.

Köszönöm Szilvi! :)

2012.08.02 - 18:30
Kovács Adrienn
Válasz Crystal Nails - 2012. augusztus 2., csütörtök 05:56 üzenetére

Adrienn, clear porcelánnal építs neki egy normál C íves műkörmöt, majd arra gél lakk szín és a fedő. Sok sikert neked!

Köszönöm! :)

2012.08.02 - 18:29
Kovács Adrienn

Sziasztok! Nem pont ide illik a kérdés, de valahogy mégis! Azt szeretném kérdezni hogy az antifungal pedi zselét hogy, kell használni? Hogy történik az előkészítés? Kérlek segítsetek! Fontos lenne! Köszönöm szépen! :)))

2012.08.02 - 18:02
Péter Niki

A Crystal Nailstől kérdezném sürgősen!! Láttam, hogy akciósak a Színes Top Shineok, és az lenne a kérdésem hogy használhatom-e őket úgyis mint egy dekor, brill, stb. zselét, tehát alapréteg, aztán ezek a színes top shinok akármilyen formában megkötettem és utána c ív???? Előre is köszönöm a választ!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár