2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.31 - 19:20
Kiss Anett

sziasztok lenne egy kérdésem . Van egy kedves vendégem akinek nagyon széles a körme tényleg nagyon széles , és a sablon nem éri be , ilyenkor mi a teendő? megköszönném a segítséget!

2012.07.31 - 07:52
Oszvald Viktória

61-es Gel lac(nugát)

Rusoczki Tímea - Válaszolok
2012.07.31 - 07:42
Rusoczki Tímea - vendég

Sziasztok! Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írok. Tudnátok ajánlani olyan műkörmös iskolát Budapesten, ahol érdemes lenne elvégeznem a műköröm-építő OKJ-s szakképzést? Ez lenne az első OKJ-s szakmám, szóval olyan iskolába szeretnék menni, ahol ebből adódóan ingyenes lenne a tanfolyam.

2012.07.31 - 06:17
Juhász Julianna
Válasz Crystal Nails - 2012. július 31., kedd 05:09 üzenetére

Julianna, erre a színre gondoltál? http://www.crystalnails.hu/bolt/gel-lac/paris/GEL-LAC-GL46-Puder-15ml-2094

szia! nem, ilyet vettem és ez nem barnás hanem sárgás inkább:(! aszem talán a nugát, de nem tudom eldönteni mert a katalogusban teljesen más a szinük mint amikor felkenem!

2012.07.31 - 05:09
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. július 30., hétfő 10:39 üzenetére

Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy gél lakkban melyik az a szin ami ilyen világos barnás(azaz olyan természetes) szin? a nugát esetleg? most nem tudom a számát.

Julianna, erre a színre gondoltál? http://www.crystalnails.hu/bolt/gel-lac/paris/GEL-LAC-GL46-Puder-15ml-2094

2012.07.30 - 14:06
Macarkiz
Válasz Crystal Nails - 2012. július 30., hétfő 12:30 üzenetére

Kedves Kolléganő! Az iskola ügyvezető igazgatója válaszolt a levelére Az iskola ügyvezető igazgatója személyesen válaszolt július 16-án a hotmailes email címére.

Udvozletem! Sajnos nem kaptam meg. Ezert is irtam ujra. Megtenne, hogy meg egyszer elkuldi mailben? Koszonettel, Anna

Jéglné Léber Adrienn

Kedves csajszik!2012-ben végzett körmösök segítségére volna szükségem elsősorban! Tűz-munka-környezetvédelmi vizsga feladatokra lenne szükségem!előre köszi

2012.07.30 - 12:30
Crystal Nails
Válasz Macarkiz - 2012. július 28., szombat 09:28 üzenetére

Udvozletem! Par nappal ezelott (jo par napja mar) privat uzenetet kuldtem a CN-hez,a pedikuros bizonyitvannyal kapcsolatban. Valasz meg nem jott. Surgos lenne, mert azzal a bizonyitvannyal nem engedelyezik a keses pedikur hasznalatat, igy azota jelentosen csokkent a bevetelem. Koszonettel, Anna Iu: magat a bizonyitvanyt spanyolra fordittatva elfogadtak, ezzel nincs is baj, csak a keses pedikurt nem lehet hasznalnom, mert nincs feltuntetve sem az anatomia mint tantargy, sem a kesek hasznalatara vonatkozoan barmi is. (es meg mindig varom a valaszt!)

Kedves Kolléganő! Az iskola ügyvezető igazgatója válaszolt a levelére Az iskola ügyvezető igazgatója személyesen válaszolt július 16-án a hotmailes email címére.

2012.07.30 - 10:39
Juhász Julianna

Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy gél lakkban melyik az a szin ami ilyen világos barnás(azaz olyan természetes) szin? a nugát esetleg? most nem tudom a számát.

2012.07.30 - 07:21
Balázsi Szilvia
Válasz Crystal Nails - 2012. július 29., vasárnap 06:02 üzenetére

Szilvia, ilyen esetben a saját köröm szabadszélét kell visszareszelni teljesen, és felsablonozni. Így felépíteni egy teljesen új meghosszabbítást, még ha az 1 mm is.

köszönöm, megpróbálkozok ezzel is:)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár