2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
buffer- kerdes: ki milyet hasznäl? kinek mi a tapasztalata ?
És ha olyan körömről van szó, ahol nem kell építeni? Rövid saját körömre teszek zselét.
Szilvia, ilyen esetben a saját köröm szabadszélét kell visszareszelni teljesen, és felsablonozni. Így felépíteni egy teljesen új meghosszabbítást, még ha az 1 mm is.
A base gelt-t minden típusú zselé alá ajánlott? Pl clear 1.hez is?
Adrienn, igen, minden típusú építő zselé alá kiváló.
Udvozletem! Par nappal ezelott (jo par napja mar) privat uzenetet kuldtem a CN-hez,a pedikuros bizonyitvannyal kapcsolatban. Valasz meg nem jott. Surgos lenne, mert azzal a bizonyitvannyal nem engedelyezik a keses pedikur hasznalatat, igy azota jelentosen csokkent a bevetelem. Koszonettel, Anna Iu: magat a bizonyitvanyt spanyolra fordittatva elfogadtak, ezzel nincs is baj, csak a keses pedikurt nem lehet hasznalnom, mert nincs feltuntetve sem az anatomia mint tantargy, sem a kesek hasznalatara vonatkozoan barmi is. (es meg mindig varom a valaszt!)
Kedves, ha valaki megosztotta veled az nfókat elmondanád nekem is? Nekem ez lesz az első táborom és én is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Köszönöm
SZIA! Persze ha kapok tapasztalatokat küldöm neked is :-)
A base gelt-t minden típusú zselé alá ajánlott? Pl clear 1.hez is?
Kedves Etelka, a köröm levegősödését 100 %-ban megszüntetheted (ha minden más komoly szabályt betartasz az előkészítésnél és az építésnél) ha BAse Gel-t használsz. Próbáld ki, eddig mindenkinél bevált. A szabadszél elválása az anyagtól akkor fordul elő, ha a műköröm úgymond elöregedett. Ezt ilyenkor mindig le kell szedni, s új sablonnal újra építeni. Arra a természetes köröm szabadszélre, amitől egyszer már elvált a műköröm, nem szabad ismét sem zselét, sem pedig porcelánt építeni.
És ha olyan körömről van szó, ahol nem kell építeni? Rövid saját körömre teszek zselét.
Sziasztok! Tervbe vettem a köröm tábort és a köröm diplomát. De szeretnék véleményt kérni valakitől a ki már elvégezte ezeket a képzéseket. Ha lenne valaki olyan aranyos ,hogy időt szánna rám és szívesen válaszol a kérdéseimre :-) az kérem priviben írjon nekem a deak.andrea@citromail.hu-ra. Köszönöm Andi
Kedves, ha valaki megosztotta veled az nfókat elmondanád nekem is? Nekem ez lesz az első táborom és én is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Köszönöm
Sziasztok!Segítségeteket kérném.A vendégeim többségének nem levegősödik fel a körme,de van egy-két vendégem akiknek folyamatosan.Nem tudom,hogy mi lehet a probléma.Lehetséges,hogy a körme nem bírja? Mindig alaposan előkészítem a körmöket!A másik probléma amit felfedeztem, egy vendégemnél,hogy a köröm szabad szélétől válik el a műköröm!Mi kerülheti el a figyelmem? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Kedves Etelka, a köröm levegősödését 100 %-ban megszüntetheted (ha minden más komoly szabályt betartasz az előkészítésnél és az építésnél) ha BAse Gel-t használsz. Próbáld ki, eddig mindenkinél bevált. A szabadszél elválása az anyagtól akkor fordul elő, ha a műköröm úgymond elöregedett. Ezt ilyenkor mindig le kell szedni, s új sablonnal újra építeni. Arra a természetes köröm szabadszélre, amitől egyszer már elvált a műköröm, nem szabad ismét sem zselét, sem pedig porcelánt építeni.
Sziasztok! Tervbe vettem a köröm tábort és a köröm diplomát. De szeretnék véleményt kérni valakitől a ki már elvégezte ezeket a képzéseket. Ha lenne valaki olyan aranyos ,hogy időt szánna rám és szívesen válaszol a kérdéseimre :-) az kérem priviben írjon nekem a deak.andrea@citromail.hu-ra. Köszönöm Andi