2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Mi 6-an voltunk Kovács Gabó továbbképzésén. Körbe ültük őt és ott mutatta be az aznapi "anyagot". És utána mindenkihez oda ment. Mindenkivel foglakozott. Aranyos.
Köszönöm a választ! :)
Kedves Adrienn, természetesen Kovács Gabó minden oktatáson minden egyes tanulóval egyénileg is foglalkozik, odamegy hozzá, egyéni utasításokat ad a helyes anyag- és eszközhasználatra vonatkozóan. A Crystal Nailshez eddig kizárólag kiváló visszajelzések érkeztek Gabó oktatásával kapcsolatban.
Abban biztos voltam hogy kifogástalan az oktatása Gabónak,engem inkább a létszám érdekelt! Szerettem volna meggyőződni,hogy nem egy kisebb tömeg lesz majd jelen a továbbképzésen! :) De a többiek is írták,hogy mindenképpen 10 fő alatt indul egy-egy ilyen tanfolyam. Köszönöm a választ :)
Sziasztok! Tud abban nekem valaki segíteni, hogy egy Kovács Gabós továbbképzés kb hány fővel zajlik? Meg hogyan? Kivetítőn, vagy azért oda tud menni mindenkihez személyesen is? Ha vannak tapasztalataitok írjátok meg légyszi! :)) Köszönöm :)
Kedves Adrienn, természetesen Kovács Gabó minden oktatáson minden egyes tanulóval egyénileg is foglalkozik, odamegy hozzá, egyéni utasításokat ad a helyes anyag- és eszközhasználatra vonatkozóan. A Crystal Nailshez eddig kizárólag kiváló visszajelzések érkeztek Gabó oktatásával kapcsolatban.
A bizonyítványból meddig lehet olyat kérni ami külföldre is jó, illetve hol lehet ilyet kérni?
Szia! A MOSZI-nál kell igényelni, ezen a telefonszámuk, címük: http://www.moszi6.hu/elerhetseg.html, ha jól emlékszem kb. 5000 Ft.
Sziasztok! Tud abban nekem valaki segíteni, hogy egy Kovács Gabós továbbképzés kb hány fővel zajlik? Meg hogyan? Kivetítőn, vagy azért oda tud menni mindenkihez személyesen is? Ha vannak tapasztalataitok írjátok meg légyszi! :)) Köszönöm :)
Szia! Mi 6-an voltunk Kovács Gabó továbbképzésén. Körbe ültük őt és ott mutatta be az aznapi "anyagot". És utána mindenkihez oda ment. Mindenkivel foglakozott. Aranyos.
Szia! Én még "régen" Kika továbbképzésén voltam és kb. 10-12-en voltunk és mindenkihez oda jött egyenként többször is, türelmesen, úgyhogy szerintem Gabónál is ugyanígy van!
A bizonyítványból meddig lehet olyat kérni ami külföldre is jó, illetve hol lehet ilyet kérni?
Nikolett, szia! Te hová jártál OKJ-s képzésre, hogy ezt nem tanultátok? Kérdésedre válaszolva, a szép mosolyvonal elsősorban nem az ecsetekben, hanem a gyakorlatban rejlik. Ne keseredj el, ha eleinte nem annyira mosolyog, vagy nem sikerül olyan gyorsan elkészülnöd vele - ez a legigényesebb és legaprólékosabb munka. Javasoljuk, hogy keress egy olyan képzést, ahol ezt megtanulhatod, s egy életre le lesz a gondod róla.
Nem azért kérdeztem,mert nem tanultam,hanem azért,mert mindenkinél máshogy látom,mint ahogy a képzésen tanították és kíváncsi lettem volna,hogy kinek mi vált be,mert senki sem csinálja úgy,ahogy a képzésen látni lehet,mert mindenkinek meg van az egyéni technikája,de azért köszönöm.
Udvozletem! Koszonom a valaszt. Par nappal ezelott privat uzenetet kuldtem a CN-hez,a pedikuros bizonyitvannyal kapcsolatban. Valasz meg nem jott. Surgos lenne, mert azzal a bizonyitvannyal nem engedelyezik a keses pedikur hasznalatat, igy azota jelentosen csokkent a bevetelem. Koszonettel, Anna