2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sajnalattal olvasom, de koszonom a valaszt. Ilyen technikai kepzesrol nem lehet esetleg videoanyagot megvenni? Mostani technikai kepzesre ertem. Koszonom. Anna
Kedves Kolléganő, a webáruházunkban itt találod az oktató DVD-ket, hazai kapcsolattal meg tudod oldani, hogy itt megrendelik neked és kijuttatják? Mi külföldre innen nem tudunk postázni, illetve külföldről ide nem tudsz fizetni.
Sajnalattal olvasom, de koszonom a valaszt. Ilyen technikai kepzesrol nem lehet esetleg videoanyagot megvenni? Mostani technikai kepzesre ertem. Koszonom. Anna
Sziasztok! CN-hez lenne kerdesem. Sajnos a napokban ertesultem rola, hogy Kovacs Gabonak aprilisban volt technikai kepzese Spanyolorszagban, Malagan. :( Sikerult rola lemaradnom. :( A kozeljovoben varhato meg technikai tanfolyam Spanyolban? Ha igen, hol es mikor? Koszonettel, Anna
Anna, nem tudunk róla, hogy a közeljövőben lenne ott Gabónak technikai képzése.
Sziasztok! Kinek mi a titka szép íves mosolyvonal kialakításánál?Gondolok itt zselére,ecsetre,mozdulatra,milyen ecsettel húzzátok ki a felesleget(Szárazzal vagy belemártjátok lemosóba)?Azért kérdezem,mert mindenki másképp csinálja és egy kis közvélemény kutatást szeretnék csinálni,hogy kinek mi vált be.
Nikolett, szia! Te hová jártál OKJ-s képzésre, hogy ezt nem tanultátok? Kérdésedre válaszolva, a szép mosolyvonal elsősorban nem az ecsetekben, hanem a gyakorlatban rejlik. Ne keseredj el, ha eleinte nem annyira mosolyog, vagy nem sikerül olyan gyorsan elkészülnöd vele - ez a legigényesebb és legaprólékosabb munka. Javasoljuk, hogy keress egy olyan képzést, ahol ezt megtanulhatod, s egy életre le lesz a gondod róla.
sziasztok! a gél lakkot zárhatom easy off top gélel? tehát nem a 0 gél lakkal hanem inkább az easy offal? Előre is köszi a választ
természetesen!
sziasztok! a gél lakkot zárhatom easy off top gélel? tehát nem a 0 gél lakkal hanem inkább az easy offal? Előre is köszi a választ
Szia! Igen, zárhatod!
Sziasztok! Kinek mi a titka szép íves mosolyvonal kialakításánál?Gondolok itt zselére,ecsetre,mozdulatra,milyen ecsettel húzzátok ki a felesleget(Szárazzal vagy belemártjátok lemosóba)?Azért kérdezem,mert mindenki másképp csinálja és egy kis közvélemény kutatást szeretnék csinálni,hogy kinek mi vált be.
Szia! Én nagyon pici clear zselébe mártom az ecsetem helyére igazítom az ecset szálait papír törlőn és úgy igazítom a mosolyvonalat ,-) , Nem szeretem a ferde ecsetet pedig gyakran ajánlják a mosolyvonalhoz.. kinek így -kinek úgy.. nekem egy sima 4-es ecsetem van hozzá.Mozdulatot látni kell, leírni nem lehet. van aki jobbról balra egy mozdulattal ,van aki "tükörképben" dolgozik.. én ált. tükörképben dolgozom-tehát előbb az egyik oldal ,majd a másik.. üdv Z.
Sziasztok! CN-hez lenne kerdesem. Sajnos a napokban ertesultem rola, hogy Kovacs Gabonak aprilisban volt technikai kepzese Spanyolorszagban, Malagan. :( Sikerult rola lemaradnom. :( A kozeljovoben varhato meg technikai tanfolyam Spanyolban? Ha igen, hol es mikor? Koszonettel, Anna