2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.23 - 11:14
Crystal Nails
Válasz Macarkiz - 2012. július 22., vasárnap 21:07 üzenetére

Sajnalattal olvasom, de koszonom a valaszt. Ilyen technikai kepzesrol nem lehet esetleg videoanyagot megvenni? Mostani technikai kepzesre ertem. Koszonom. Anna

Kedves Kolléganő, a webáruházunkban itt találod az oktató DVD-ket, hazai kapcsolattal meg tudod oldani, hogy itt megrendelik neked és kijuttatják? Mi külföldre innen nem tudunk postázni, illetve külföldről ide nem tudsz fizetni.

2012.07.22 - 21:07
Macarkiz

Sajnalattal olvasom, de koszonom a valaszt. Ilyen technikai kepzesrol nem lehet esetleg videoanyagot megvenni? Mostani technikai kepzesre ertem. Koszonom. Anna

2012.07.22 - 11:05
Crystal Nails
Válasz Macarkiz - 2012. július 21., szombat 15:43 üzenetére

Sziasztok! CN-hez lenne kerdesem. Sajnos a napokban ertesultem rola, hogy Kovacs Gabonak aprilisban volt technikai kepzese Spanyolorszagban, Malagan. :( Sikerult rola lemaradnom. :( A kozeljovoben varhato meg technikai tanfolyam Spanyolban? Ha igen, hol es mikor? Koszonettel, Anna

Anna, nem tudunk róla, hogy a közeljövőben lenne ott Gabónak technikai képzése.

2012.07.22 - 11:00
Crystal Nails
Válasz Török Nikolett - 2012. július 20., péntek 18:32 üzenetére

Sziasztok! Kinek mi a titka szép íves mosolyvonal kialakításánál?Gondolok itt zselére,ecsetre,mozdulatra,milyen ecsettel húzzátok ki a felesleget(Szárazzal vagy belemártjátok lemosóba)?Azért kérdezem,mert mindenki másképp csinálja és egy kis közvélemény kutatást szeretnék csinálni,hogy kinek mi vált be.

Nikolett, szia! Te hová jártál OKJ-s képzésre, hogy ezt nem tanultátok? Kérdésedre válaszolva, a szép mosolyvonal elsősorban nem az ecsetekben, hanem a gyakorlatban rejlik. Ne keseredj el, ha eleinte nem annyira mosolyog, vagy nem sikerül olyan gyorsan elkészülnöd vele - ez a legigényesebb és legaprólékosabb munka. Javasoljuk, hogy keress egy olyan képzést, ahol ezt megtanulhatod, s egy életre le lesz a gondod róla.

2012.07.22 - 10:58
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. július 22., vasárnap 07:17 üzenetére

sziasztok! a gél lakkot zárhatom easy off top gélel? tehát nem a 0 gél lakkal hanem inkább az easy offal? Előre is köszi a választ

természetesen!

2012.07.22 - 08:15
Balázsi Szilvia
Válasz Juhász Julianna - 2012. július 22., vasárnap 07:17 üzenetére

sziasztok! a gél lakkot zárhatom easy off top gélel? tehát nem a 0 gél lakkal hanem inkább az easy offal? Előre is köszi a választ

Szia! Igen, zárhatod!

2012.07.22 - 07:17
Juhász Julianna

Sárközi Mária Zizi
Válasz Török Nikolett - 2012. július 20., péntek 18:32 üzenetére

Sziasztok! Kinek mi a titka szép íves mosolyvonal kialakításánál?Gondolok itt zselére,ecsetre,mozdulatra,milyen ecsettel húzzátok ki a felesleget(Szárazzal vagy belemártjátok lemosóba)?Azért kérdezem,mert mindenki másképp csinálja és egy kis közvélemény kutatást szeretnék csinálni,hogy kinek mi vált be.

Szia! Én nagyon pici clear zselébe mártom az ecsetem helyére igazítom az ecset szálait papír törlőn és úgy igazítom a mosolyvonalat ,-) , Nem szeretem a ferde ecsetet pedig gyakran ajánlják a mosolyvonalhoz.. kinek így -kinek úgy.. nekem egy sima 4-es ecsetem van hozzá.Mozdulatot látni kell, leírni nem lehet. van aki jobbról balra egy mozdulattal ,van aki "tükörképben" dolgozik.. én ált. tükörképben dolgozom-tehát előbb az egyik oldal ,majd a másik.. üdv Z.

2012.07.21 - 15:43
Macarkiz

Sziasztok! CN-hez lenne kerdesem. Sajnos a napokban ertesultem rola, hogy Kovacs Gabonak aprilisban volt technikai kepzese Spanyolorszagban, Malagan. :( Sikerult rola lemaradnom. :( A kozeljovoben varhato meg technikai tanfolyam Spanyolban? Ha igen, hol es mikor? Koszonettel, Anna

Török Nikolett - Válaszolok
2012.07.20 - 18:32
Török Nikolett - törölt felhasználó

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár