2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Láttam a fényképeidet és az eredetit is az Áginál :-) Valamikor meglátogatnálak, ha már lehet..... A modell meg 11-re vagy délre kell. Valamelyik nap írok majd privátba. Puszi
Szijjja:-).Persze,már minden rendben:-)....Hol látogatnál meg?Mert munkahelyem még nincs,illetve már úgy néz ki lesz:-).Újpestit felmondtam,mikor kórházba kerültem,mert nem dolgozhattam,feleslegesen meg nem fizetem a bérleti díjat.
Kedves Kolléganők! Most anyagilag jóval kedvezőbb konstrukcióval rukkolunk elő, hogy olyan is el tudjon jönni a Körömtáborba, akinek jelenleg nem áll rendelkezésére a bekerülési összeg.
Szia! Én megyek az tuti:)..igaz nem Győrből.. hanem Bp-ről :) Egyébként engem a párom fog hozni-vinni Mivel egyedül megyek így Nálunk van még hely a kocsiban !ha valaki nem tudja máshogy megoldani a lejutást és esetleg szivesen csatlakozna hozzánk B.pestről- Balatonlelléig oda -vissza , az szóljon ! :))) üDv Z.
sziasztok! Jön valaki körömtáborba?...esetleg Győrből?köszi
Sziasztok! Tud valaki abban segíteni, hogy mik az elvárások most, ha úgymond üzletet szeretnék ahol műkörmözhetek? Van egy üresen álló házunk, ahol egy helységben ez megoldható, ebből nyílik egy fürdőszoba. GYES-en vagyok és erre az időre szeretném hivatalosan belendíteni a körmözést vállalkozóival. Viszont nem tudom jelenleg, mik most az elvárások a hely kialakításával kapcsolatban. Tud valaki segíteni? Köszönöm Szép napot! :)
Hívd fel vagy menj be az illetékes önkormányzat vállalkozói osztályára. Ott elmondják, hogy mik a helyi elvárások és azt is megmondják, kinél kell még kérdezősködnöd az ügyben. :-)
Sziasztok! Tud valaki abban segíteni, hogy mik az elvárások most, ha úgymond üzletet szeretnék ahol műkörmözhetek? Van egy üresen álló házunk, ahol egy helységben ez megoldható, ebből nyílik egy fürdőszoba. GYES-en vagyok és erre az időre szeretném hivatalosan belendíteni a körmözést vállalkozóival. Viszont nem tudom jelenleg, mik most az elvárások a hely kialakításával kapcsolatban. Tud valaki segíteni? Köszönöm Szép napot! :)
sziasztok! Volt már valaki a körömtáborban?Mik a tapasztalataitok?
Te mindent tudsz?! :-D. Igen voltam,hát elég nehézkesen indult,megint az volt a bajom hogy sokan voltunk,meg én is bénáztam,mert képzeld nem tudtam mobilon parkolni,ezért mindig ki kellett rohangálnom,így volt hogy lemaradtam pl. a legfontosabbról,amiért mentem erre a tanfolyamra,a rózsa készítéséről.De aztán megkértem Ágit,hogy akkor most legyen szíves és üljön le mellém és mutassa meg újra.Szóval a végén,"minden jó ha a vége jó"szlogennel távoztam :-).A képeket felraktam ide az albumba.Augusztus 10-én megyek a Kovács Gabóhoz,zselés gyakorlati továbbképzésre.Nem is tudom,arra kell modellt vinni?Te mindent tudsz:-).....
Láttam a fényképeidet és az eredetit is az Áginál :-) Valamikor meglátogatnálak, ha már lehet..... A modell meg 11-re vagy délre kell. Valamelyik nap írok majd privátba. Puszi
Szióó! Kell vinni modellt.:)
Sziaaa :-).Kösssszi :-).De csak fel kell hívnom őket,mert nem tudom hányra kell jönnie a modellnek:-)
Sziasztok! Többen is írtátok, hogy gél lakkot tesztek műkörömre, de hogyan??? A megépített összereszelt, bufizott alapra vagy kentek még alá easy off-ot és úgy a színt? Köszi
Szia! Elkészíted a műkörmöt átlátszóval, formára reszeled, esetleg bufferral finomíthatod és kenheted a színes gél lakkot és rá az átlátszó gél lakkot vagy a top gel-t.