2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Te mindent tudsz?! :-D. Igen voltam,hát elég nehézkesen indult,megint az volt a bajom hogy sokan voltunk,meg én is bénáztam,mert képzeld nem tudtam mobilon parkolni,ezért mindig ki kellett rohangálnom,így volt hogy lemaradtam pl. a legfontosabbról,amiért mentem erre a tanfolyamra,a rózsa készítéséről.De aztán megkértem Ágit,hogy akkor most legyen szíves és üljön le mellém és mutassa meg újra.Szóval a végén,"minden jó ha a vége jó"szlogennel távoztam :-).A képeket felraktam ide az albumba.Augusztus 10-én megyek a Kovács Gabóhoz,zselés gyakorlati továbbképzésre.Nem is tudom,arra kell modellt vinni?Te mindent tudsz:-).....
Szióó! Kell vinni modellt.:)
Hello! Voltál a Sebestyén Ági ékszerkészítőjén? Milyen volt? Remélem jól vagy, puszi
Te mindent tudsz?! :-D. Igen voltam,hát elég nehézkesen indult,megint az volt a bajom hogy sokan voltunk,meg én is bénáztam,mert képzeld nem tudtam mobilon parkolni,ezért mindig ki kellett rohangálnom,így volt hogy lemaradtam pl. a legfontosabbról,amiért mentem erre a tanfolyamra,a rózsa készítéséről.De aztán megkértem Ágit,hogy akkor most legyen szíves és üljön le mellém és mutassa meg újra.Szóval a végén,"minden jó ha a vége jó"szlogennel távoztam :-).A képeket felraktam ide az albumba.Augusztus 10-én megyek a Kovács Gabóhoz,zselés gyakorlati továbbképzésre.Nem is tudom,arra kell modellt vinni?Te mindent tudsz:-).....
Sziasztok! Többen is írtátok, hogy gél lakkot tesztek műkörömre, de hogyan??? A megépített összereszelt, bufizott alapra vagy kentek még alá easy off-ot és úgy a színt? Köszi
Nem próbáltam még sehogy :-).....azt hittem valaki már igen:-).
Hello! Voltál a Sebestyén Ági ékszerkészítőjén? Milyen volt? Remélem jól vagy, puszi
Sziasztok.Újságpapírt gél lakkba hogyan???
Zsuzsa, gél lakkba nem igazán, inkább épített zselébe, C ív alá.
Sziasztok! Nagyon érdekelne, hogy milyen zselét érdemes vinni a körömtáborba. Mivel porcelánnal dolgozok, nem nagyon van zselém, csak egy builder clear I, egy cover pink és néhány színes. Mi az, amit érdemes megvennem? Nem szeretnék fölöslegesen költeni. Köszönöm:)
Szia Zsuzsa!Ha ráillesztetted a kivágott újságpapír darabot írással lefelé a körömre,alkohollal átitatott ecsettel kell megkenegetni(70 százalékos gyógyszertári elég). Ha a papírdarab megszáradt akkor kell lehúzni a körömről.
Úgy nem próbáltad, mintha zselébe tennéd?
Felkerültek a képeid, nagyon ügyi vagy :D Köszönjük
Koszi, szivesen :)
Sziasztok! A step by step kepek hany nap mulva jelennek meg? :)))))
Felkerültek a képeid, nagyon ügyi vagy :D Köszönjük