2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.15 - 19:59
Sisa Erika
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. július 15., vasárnap 19:42 üzenetére

Sziasztok.Újságpapírt gél lakkba hogyan???

Úgy nem próbáltad, mintha zselébe tennéd?

2012.07.15 - 19:42
Fabian Zsuzsa

Sziasztok.Újságpapírt gél lakkba hogyan???

2012.07.15 - 17:46
Crystal Nails
Válasz Vámosi Renáta - 2012. július 13., péntek 11:00 üzenetére

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy vendégem, oda csukta az ujját a kocsihoz és belilult! Erre tehetek e neki körmöt?

Természetesen lehet, csak óvatosan kell az előkészítést elvégezni. Célszerű egy Cover Pink réteggel eltüntetni a lila színt, hogy elviekben ugyanolyan körömágy színe legyen mint a többi körömnek, különben a lila körmön más színe lesz esetleg a színes zselének, porcelánnak.

2012.07.15 - 17:43
Crystal Nails
Válasz Varga Gáborné Beatrix - 2012. július 15., vasárnap 12:26 üzenetére

Sziasztok! Új vagyok még itt és a segítségeteket szeretném kérni.Nemrég kezdtem a sulit és üzleti tervet kérnek de azt sem tudom hogyan álljak neki. Lenne valakinek esetleg műkörmös szalon vagy szépségszalonról kidolgozott üzleti terve? Neten már láttam párat,de nem segített előbbre. Köszi

Beatrix, szia! Elsősorban a tanároddal konzultálj, feltétlen, mert ő fog tudni neked ebben a témában segíteni a leginkább.

Varga Gáborné Beatrix - Válaszolok
2012.07.15 - 12:26
Varga Gáborné Beatrix - vendég

Sziasztok! Új vagyok még itt és a segítségeteket szeretném kérni.Nemrég kezdtem a sulit és üzleti tervet kérnek de azt sem tudom hogyan álljak neki. Lenne valakinek esetleg műkörmös szalon vagy szépségszalonról kidolgozott üzleti terve? Neten már láttam párat,de nem segített előbbre. Köszi

aliz - Válaszolok
2012.07.15 - 06:58
aliz - vendég
Válasz Móni - 2012. július 14., szombat 21:37 üzenetére

Szia! Ha kerek alapot szeretnél, akkor a porcelánpor védőkupakját töltsd ki porcelánnal. ha megkötött, csak ki kell pattintani és kicsit átbufizni.

szia! kedves vagy,nagyon köszönöm!!! :)

2012.07.14 - 21:37
Móni
Válasz aliz - 2012. július 14., szombat 19:15 üzenetére

sziasztok! tudnátok nekem segíteni abban,hogy hogyan kell elkészíteni egy gyűrű alapot? nagyon köszönöm.

Szia! Ha kerek alapot szeretnél, akkor a porcelánpor védőkupakját töltsd ki porcelánnal. ha megkötött, csak ki kell pattintani és kicsit átbufizni.

aliz - Válaszolok
2012.07.14 - 19:15
aliz - vendég

sziasztok! tudnátok nekem segíteni abban,hogy hogyan kell elkészíteni egy gyűrű alapot? nagyon köszönöm.

Sárközi Mária Zizi

Hello! Ki volt már a körömtáborban ? És ki megy idén?? :) én nagyon mennék..=) Aki volt már segítsen nekem hogy le írja egy pár sorban a tapasztalatait:) Jó hétvégét Mindenkinek! :)))) Zizi

2012.07.14 - 11:19
Macarkiz
Válasz Péter Niki - 2012. július 14., szombat 09:35 üzenetére

Köszönöm a válaszod!

szivesen :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár