2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Hát az még nem biztos, mert ugye azt írják, hogy a step by step képeken látszódjon, hogy Cn-nel készítettük, nálam látszódott,de láttam már olyat is köztük amin én nem láttam semmi Cn-es dolgot, tehát nem hiszem, hogy bibis lehet a Tiéd,szerintem még felkerülhet!
majd meglatjuk :) vagy nem :))))))))
Szia! Koszi. :) Igen, azt olvastam en is. Ket napja tettem fel, akkor bizti bibis :)))))))))
Hát az még nem biztos, mert ugye azt írják, hogy a step by step képeken látszódjon, hogy Cn-nel készítettük, nálam látszódott,de láttam már olyat is köztük amin én nem láttam semmi Cn-es dolgot, tehát nem hiszem, hogy bibis lehet a Tiéd,szerintem még felkerülhet!
Ha nem teszek bele diszeket, akkor igen, a C-iv fole.
Köszönöm a válaszod!
Lányok!! Ha színes zselével vonjátok be az egész köröm felületét, akkor Ti is a C ív fölé rakjátok a színt és utána kétréteg Easy Off Top Gel, mert én úgyszoktam és nem lesz semmibaja 4 hét után sem, gondolom akkor jó így??!!
Ha nem teszek bele diszeket, akkor igen, a C-iv fole.
Szia! Én úgy tudom, hogyha megnézték, hogy megfelel-e akkor máris feltöltik, én is töltöttem már fel, úgy emlékszem 1 nap múlva fent volt!!
Szia! Koszi. :) Igen, azt olvastam en is. Ket napja tettem fel, akkor bizti bibis :)))))))))
Lányok!! Ha színes zselével vonjátok be az egész köröm felületét, akkor Ti is a C ív fölé rakjátok a színt és utána kétréteg Easy Off Top Gel, mert én úgyszoktam és nem lesz semmibaja 4 hét után sem, gondolom akkor jó így??!!
Sziasztok! A step by step kepek hany nap mulva jelennek meg? :)))))
Szia! Én úgy tudom, hogyha megnézték, hogy megfelel-e akkor máris feltöltik, én is töltöttem már fel, úgy emlékszem 1 nap múlva fent volt!!
Sziasztok! A step by step kepek hany nap mulva jelennek meg? :)))))
Na ugye, hogy nem "csak körömlakkal lehet fedni":):) A 2 réteg top gél tökéletes és biztos, hogy nem fog megkopni.
Így van!! :)
Szia! Nekem is volt hasonló esetem. Szerintem lehet tenni, a körme alatt sérült meg, nem érintkezik a problémás rész a zselével vagy porcelánnal. Szépen lenő és közben szívódik fel a lila folt.