2024. november 19. - Erzsébet, Zsóka napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy vendégem, oda csukta az ujját a kocsihoz és belilult! Erre tehetek e neki körmöt?
Szia! Nagyon ritkán még használok nyomdát és én a tetejére 2 réteg Easy Off Top Gelt rakok és tökéletes!!
Na ugye, hogy nem "csak körömlakkal lehet fedni":):) A 2 réteg top gél tökéletes és biztos, hogy nem fog megkopni.
Köszönöm a gyors választ!!
szivesen :)
Mert elveszitik a fenyuket a fenyzsele alatt.
Köszönöm a gyors választ!!
Miért nem tesz jót a strasszköveknek a fényzselé???
csillogasukat
Mert elveszitik a fenyuket a fenyzsele alatt.
Sziasztok! Valaki tudna nekem véleményt mondani a PROF DRILL CSISZOLÓGÉPRŐL?? Mennyire rezeg? melegít e? milyen hangos? Csak azért mert most elég jó árban van a web-áruházban! Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem már 2 éve ez a gép van, nagyon szeretem, nem rezeg és alig van hangja, a melegítés pedig tényleg a fejen múlik, én karbid kuglit használok, az nem melegít!!
Sziasztok! Ha műkörmöt építek s körömnyomdát használok hozzá akkor a tetejére csak körömlakk mehet?
Szia! Nagyon ritkán még használok nyomdát és én a tetejére 2 réteg Easy Off Top Gelt rakok és tökéletes!!
Lányok!! Ti milyen árban adjátok a vendégeknek az általatok készített ékszereket (gyűrű, medál) ???