2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.12 - 16:23
Balázsi Szilvia
Válasz Cs Tímea - 2012. július 12., csütörtök 13:25 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék ismét egy kis segítséget kérni. Ha akrillal festettem a már mattított körömre, és egy réteg fényzselét tettem rá, elkzdett kopni a sok vizezés után.. Mivel lehetne tartósabbá tenni? Köszönöm! :)

2 réteg fényzselé kell. Nekem a top gel vált be, nem kopik le és nem pattog ki az akrilfestés.

2012.07.12 - 14:16
Crystal Nails
Válasz Cs Tímea - 2012. július 12., csütörtök 13:25 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék ismét egy kis segítséget kérni. Ha akrillal festettem a már mattított körömre, és egy réteg fényzselét tettem rá, elkzdett kopni a sok vizezés után.. Mivel lehetne tartósabbá tenni? Köszönöm! :)

Kedves Tímea, az akrilfestésnek teljes egészében meg kell száradnia, különben pár nap múlva a fényzselé a festett felületen lepattog. Az is bevált módszer, ha a fényzselét 2 rétegben kened fel. Első réteget 10 másodperc lámpázás után ismételd meg, majd köttesd ki teljesen.

Cs Tímea - Válaszolok
2012.07.12 - 13:25
Cs Tímea - vendég

2012.07.12 - 07:46
Macarkiz
Válasz Crystal Nails - 2012. július 12., csütörtök 06:03 üzenetére

Kedves Kolléganő, azonnal utánanézünk a probléma orvoslásának lehetőségeinek és 24 órán belül privát levélben értesítünk a számodra mindenképp kedvező megoldásról. Addig is köszönjük a türelmed.

Rendben es koszonom.

2012.07.12 - 06:03
Crystal Nails
Válasz Macarkiz - 2012. július 10., kedd 09:52 üzenetére

Udvozletem! Koszonom a gyors valaszt. :) Alaposan elokeszitem minden vendegem kormeit. Csak ennel az egy gel lacnal tortenik MINDIG ez a foltosodas, ( tobb vendeg kormen is hasznaltam mar, sajnos minden alkalommal foltosan kotott meg ez a szin) Meg egy kerdes. Tobbfele szinu CN drops-ot vasaroltam, tegnap bontottam ki oket, de mind be van gumisodva. Mi ennek az oka es mit lehet kezdeni vele? Koszonettel, Anna

Kedves Kolléganő, azonnal utánanézünk a probléma orvoslásának lehetőségeinek és 24 órán belül privát levélben értesítünk a számodra mindenképp kedvező megoldásról. Addig is köszönjük a türelmed.

2012.07.11 - 15:49
Balázsi Szilvia
Válasz Móni - 2012. július 11., szerda 06:29 üzenetére

Szia Szilvi! E-bay-en találtam ezüst és arany színben. :-)

Köszi lányok:)

2012.07.11 - 06:29
Móni
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. július 11., szerda 04:17 üzenetére

http://sparkly-nails.co.uk/nailartgems&studs/nailartstuds&bullion/squarestuds.html Sziasztok lányok! Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet ilyen szegecseket kapni Magyarországon?

Szia Szilvi! E-bay-en találtam ezüst és arany színben. :-)

2012.07.11 - 05:35
szigyarto izabella
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. július 11., szerda 04:17 üzenetére

http://sparkly-nails.co.uk/nailartgems&studs/nailartstuds&bullion/squarestuds.html Sziasztok lányok! Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet ilyen szegecseket kapni Magyarországon?

méterárú? hobbibolt?

2012.07.11 - 04:17
Balázsi Szilvia

2012.07.10 - 09:52
Macarkiz
Válasz Crystal Nails - 2012. július 10., kedd 09:18 üzenetére

Kedves Kolléganő, a háromszor felkent gél lakkos körmöt megnéztük. Feltételezéseink szerint már az alapozásra váró köröm felülete nem volt zsírtalan, akkor fordul elő ilyen mértékű foltosodás a kötés során. Az előkészítésnél nagyon körültekintően kell eljárni és az átlátszó alapréteg is maradéktalanul összefüggő kell hogy legyen a természetes köröm felületén a köttetés után. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Udvozletem! Koszonom a gyors valaszt. :) Alaposan elokeszitem minden vendegem kormeit. Csak ennel az egy gel lacnal tortenik MINDIG ez a foltosodas, ( tobb vendeg kormen is hasznaltam mar, sajnos minden alkalommal foltosan kotott meg ez a szin) Meg egy kerdes. Tobbfele szinu CN drops-ot vasaroltam, tegnap bontottam ki oket, de mind be van gumisodva. Mi ennek az oka es mit lehet kezdeni vele? Koszonettel, Anna

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár