2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szeretnék ismét egy kis segítséget kérni. Ha akrillal festettem a már mattított körömre, és egy réteg fényzselét tettem rá, elkzdett kopni a sok vizezés után.. Mivel lehetne tartósabbá tenni? Köszönöm! :)
2 réteg fényzselé kell. Nekem a top gel vált be, nem kopik le és nem pattog ki az akrilfestés.
Sziasztok! Szeretnék ismét egy kis segítséget kérni. Ha akrillal festettem a már mattított körömre, és egy réteg fényzselét tettem rá, elkzdett kopni a sok vizezés után.. Mivel lehetne tartósabbá tenni? Köszönöm! :)
Kedves Tímea, az akrilfestésnek teljes egészében meg kell száradnia, különben pár nap múlva a fényzselé a festett felületen lepattog. Az is bevált módszer, ha a fényzselét 2 rétegben kened fel. Első réteget 10 másodperc lámpázás után ismételd meg, majd köttesd ki teljesen.
Kedves Kolléganő, azonnal utánanézünk a probléma orvoslásának lehetőségeinek és 24 órán belül privát levélben értesítünk a számodra mindenképp kedvező megoldásról. Addig is köszönjük a türelmed.
Rendben es koszonom.
Udvozletem! Koszonom a gyors valaszt. :) Alaposan elokeszitem minden vendegem kormeit. Csak ennel az egy gel lacnal tortenik MINDIG ez a foltosodas, ( tobb vendeg kormen is hasznaltam mar, sajnos minden alkalommal foltosan kotott meg ez a szin) Meg egy kerdes. Tobbfele szinu CN drops-ot vasaroltam, tegnap bontottam ki oket, de mind be van gumisodva. Mi ennek az oka es mit lehet kezdeni vele? Koszonettel, Anna
Kedves Kolléganő, azonnal utánanézünk a probléma orvoslásának lehetőségeinek és 24 órán belül privát levélben értesítünk a számodra mindenképp kedvező megoldásról. Addig is köszönjük a türelmed.
Szia Szilvi! E-bay-en találtam ezüst és arany színben. :-)
Köszi lányok:)
http://sparkly-nails.co.uk/nailartgems&studs/nailartstuds&bullion/squarestuds.html Sziasztok lányok! Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet ilyen szegecseket kapni Magyarországon?
Szia Szilvi! E-bay-en találtam ezüst és arany színben. :-)
http://sparkly-nails.co.uk/nailartgems&studs/nailartstuds&bullion/squarestuds.html Sziasztok lányok! Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet ilyen szegecseket kapni Magyarországon?
méterárú? hobbibolt?
Kedves Kolléganő, a háromszor felkent gél lakkos körmöt megnéztük. Feltételezéseink szerint már az alapozásra váró köröm felülete nem volt zsírtalan, akkor fordul elő ilyen mértékű foltosodás a kötés során. Az előkészítésnél nagyon körültekintően kell eljárni és az átlátszó alapréteg is maradéktalanul összefüggő kell hogy legyen a természetes köröm felületén a köttetés után. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Udvozletem! Koszonom a gyors valaszt. :) Alaposan elokeszitem minden vendegem kormeit. Csak ennel az egy gel lacnal tortenik MINDIG ez a foltosodas, ( tobb vendeg kormen is hasznaltam mar, sajnos minden alkalommal foltosan kotott meg ez a szin) Meg egy kerdes. Tobbfele szinu CN drops-ot vasaroltam, tegnap bontottam ki oket, de mind be van gumisodva. Mi ennek az oka es mit lehet kezdeni vele? Koszonettel, Anna